Dodaj do ulubionych

Doda i jej partnerzy

23.10.12, 14:36
Dziewczyny,
przeglądam Pudelka wink i widzę pana Błażeja, partnera Dody i on mi sie wydaje taki jakiś mało męski, choc się chłop stara uncertain
A Wam się on podoba? No o gustach się nie dyskutuje ale ... wink

I na tym samym portalu czytam też, że poprzedni partner, pan Darski, wydał książkę, w której obsmarował Dodę. No mniej niż zero klasy wykazał jak dla mnie.

No teraz tylko nie piszcie, że nie czytacie Pudelka, tylko Tołstoja w wolnych chwilach wink
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa3 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 14:43
      Jasne, że czytam Pudelka, codziennie.
      Dodę lubię i obserwuję od lat, z resztą cięzko nie obserwować, wystarczy włączyć jakąkolwiek stronę.

Z Błażejem miłosci nie ma to pewne,to jest kryzysyowy narzeczony po prostu.
      O żałosnym Nergalu sie juz wypowiedziałam.
      • josef_to_ja Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 14:51
        Nie wiem co można w niej lubić. tongue_out Jedynie może imponować umiejętność robienia przez nią kasy. big_grin
        • 18lipcowa3 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:11
          Jedynie może imponować umiejętność robienia
          > przez nią kasy. big_grin

ucz sie tego od niej dziadu borowy, ucz sie
        • dziennik-niecodziennik Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:29
          osobiscie bardziej mi imponuje jej IQ i członkostwo w Mensie.
          • josef_to_ja Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 18:23
            Teraz pełno panienek wykształconych, znających języki, niby mających dobrą pracę, a biją z nich jakaś pustka, brak serca i empatii, sztuczna opalenizna i diabelski chichot.
            • czarnaalineczka Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 18:33
              a ty sie biedactwo boisztongue_out
            • dziennik-niecodziennik Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 19:15
              ale ona ma IQ wysokie, a nie pseudowykształcenie.
              a to jak wygląda, jak sie ubiera i na jaką sie kreuje to częśc jej wizerunku scenicznego. nie ma wiele wspolnego z tym jaka ona jest naprawde jak sadze. wystarczy porownac jej wypowiedzi ZANIM stała sie ogolnie znana, nawet jeszcze na poczatkach Baru i nawet jeszcze przy pierwszej płycie Virgin. potem - coż - inny target, inny image.
              • yenna_m Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 19:28
                i utrzymuje się dziołcha długo na powierzchni
                czyli kampania medialna trafiona w target big_grin (czy jak się to tam mówi)
              • japanunieprzerywalempanieposle Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 23:22
                wystarczy porownac jej wypowiedzi ZANIM stała sie ogolnie znana, nawet jeszcze na poczatkach Baru i nawet jeszcze przy pierwszej płycie Virgin. potem - coż - inny target, inny image."

na poczatkach baru byla jeszcze bardziej tandetna
                • dziennik-niecodziennik Re: Doda i jej partnerzy 24.10.12, 11:31
                  ja nei mowie o stylu, a o wypowiedziach i ogolnej bystrości, uwzględniając jej wiek oczywiscie. zdecydowanie nei wpisywala sie w kanon głupiej blondynki.
    • sadosia75 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 14:49
      Dodę uwielbiam. Ma baba jaja, zeby w konia robić od lat polskie media i społeczeństwo. udaje kretynkę bo ładnej kretynce więcej się wybacza i na więcej się pozwala. Mądre stworzenie.
      co do Darskiego... klasykiem pojadę " nie po tym się poznaje mężczyznę jak zaczyna a jak kończy" Darski skończył jak nastolatek z przedwczesnym wytryskiem na spodnie...
      • josef_to_ja Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 14:53
        Kasę może i robi, ale śpiewając komercyjna pop rock i mając image wiejskiej blachary. Tak samo to wyrafinowane jak bycie wąsatym członkiem PSLu mającym etat w Elewarze.
        • josef_to_ja Kopiąc rowy w Norwegii można mieć tyle co prawnik. 23.10.12, 14:55
          Prawnik, czy inżynier w Polsce. Pieniądze to jednak nie wszystko.
          • czarnaalineczka Re: Kopiąc rowy w Norwegii można mieć tyle co pra 23.10.12, 14:57
            >Pieniądze to jednak nie wszystko.
            no fakt jest jeszcze sex
            tobie i jednego i drugiego brakuje big_grin
            • josef_to_ja Re: Kopiąc rowy w Norwegii można mieć tyle co pra 23.10.12, 15:00
              A sama taka bogata jesteś? tongue_out Poza tym jakbym trafił na tą swoją wymarzoną dziewicę to fajerwerków w łóżku mogłoby by być. tongue_out
              • czarnaalineczka Re: Kopiąc rowy w Norwegii można mieć tyle co pra 23.10.12, 15:01
                chlopie ty i fajerwerki w lozku ? big_grin
                • josef_to_ja Re: Kopiąc rowy w Norwegii można mieć tyle co pra 23.10.12, 15:07
                  Każdy może z czasem się nauczyć i nabrać wprawy. big_grin Poza tym od samej partnerki to też zależy. Jakaś spięta oazówka wstydliwa może nie dać się rozwinąć. tongue_out
                  • czarnaalineczka Re: Kopiąc rowy w Norwegii można mieć tyle co pra 23.10.12, 15:35
                    tak se tlumacz
                    • josef_to_ja Re: Kopiąc rowy w Norwegii można mieć tyle co pra 23.10.12, 15:50
                      Seks to tylko seks, praktycznie każdy z otwartą głową ma szansę stać się dobrym w łóżku. Ale potrzebny jest odpowiedni partner by rozwinąć skrzydła.
                      • baltycki Re: Kopiąc rowy w Norwegii można mieć tyle co pra 23.10.12, 15:57
                        josef_to_ja napisał:

> Seks to tylko seks, praktycznie każdy z otwartą głową ma szansę stać się dobrym
                        > w łóżku. Ale potrzebny jest odpowiedni partner by rozwinąć skrzydła.
                        Raczej, z otwartymi ustami... jesli juz nie ma czym.
                        • yenna_m Re: Kopiąc rowy w Norwegii można mieć tyle co pra 23.10.12, 18:48
                          kocham bałtyckiego! big_grin
          • josef_to_ja Na handlu tombakiem albo podróbkami też można... 23.10.12, 14:58
            zarabiać.
        • sadosia75 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 14:57
          widzisz bidoku a ty nawet tego nie masz....
          • josef_to_ja Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:05
            Wolę być modnie ubranym, nowoczesnym pracownikiem biurowym niż zaściankowym wąsaczem z PSL. tongue_out Sama utrzymujesz takich politycznych, nie tylko PSLowskich pasożytów, płacąc ze swoich podatków i jako przedsiębiorca jeszcze ze składek za to żeby koryto mieli zawsze pełne. tongue_out Ja tam nigdy nie miałem wielkich dochodów, więc Ty ich finansujesz w większym stopniu niż ja. tongue_out
            • sadosia75 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:12
              Wolę być modnie ubranym, nowoczesnym pracownikiem biurowym

oj biedaku takie masz plany na przyszłość jak już przestaną z ciebie doić pracodawcy na umowie śmieciowej?
              chcesz zostać modnie ubranym, nowoczesnym pracownikiem biurowym?
              Ooooo to słodkie smile brzmi prawie jak luksusowa prostytutka big_grin
              • josef_to_ja Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:52
                Na razie nie mam wielkich planów życiowych. Rodziny zakładać nie chcę, stałego związku nie szukam, ważne żeby było na hobby i rozrywkę oraz fajnie by było się podobać fajnym pannom, które lecą na atrakcyjne ciacha. tongue_out Mam obecnie pewną stagnację w życiu. Jestem do tego po humanistycznych studiach, które nie dały mi żadnego konkretnego zawodu. A w biurze można być i specjalistą i kierownikiem. Nie chciałoby mi się robić kursu spawacza po to by zarabiać więcej, ale pracować w brudzie, w zimnym i w kurzu. tongue_out
                • sadosia75 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:59
                  o matko boska... zasnęłam przy drugim zdaniu.
                  słuchaj a może byś mi tak te swoje nudziarstwa wieczorami przysyłał na maila? w sumie bez różnicy co byś tam pisał. obyś się uzewnętrzniał. to jest tak nudne, ze natychmiast zasnę !
                  a ostatnio mam problemu ze snem.
                  • josef_to_ja Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 16:03
                    Ale zabawne. Nie mam jakiejś wielkiej fazy na bycie bogatym, mam za to fazę na zabawę i powodzenie wśród młodych i słodkich studentek. Takie to dziwne do zrozumienia?
    • josef_to_ja Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 14:50
      Ta pani gra komercyjny pop rock, od iluś tam lat napędza sobie popularność skandalami oraz wyglądem ala blachara z wiejskiej dyskoteki. Jestem fanem szeroko rozumianej muzyki "alternatywnej", więc powiewa mi komercyjna solara śpiewająca pop rock, która na dodatek straciła dziewictwo w wieku 16 lat. Niech sobie jest inteligentna i potrafi robić kasę, ale to umiejętność biznesowe, a nie artystyczne. Kasę potrafi robić też obleśni wąsacze z PSL.
      • czarnaalineczka Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 14:56
        "solara z wygladem ala blachara z wiejskiej dyskoteki" umie robic kase
        "obleśni wąsacze z PSL" umieja robic kase

tylko ty jeden bidoku nie umiesz
        zupelnie jak z sexem tongue_out
        • josef_to_ja Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 15:00
          Akurat dla nich umiejętność robienia kasy to posiadanie układów. Dla mnie naprawdę bycie PSLowcem na stołku z protekcji to żaden powód do dumy.
          • yenna_m Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 18:50
            nie wiem, czy by cie tak w tym PSLu chcieli wink
            ale marz se, marz big_grin
            • josef_to_ja Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 18:57
              Do partii politycznych często trafiają miernoty i karierowicze.
              • yenna_m Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 18:59
                zawsze, powiedziałabym
                zawsze wink
                • josef_to_ja Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 19:14
                  Są wyjątki potwierdzające regułę, które poza polityką mają jakieś inne osiągnięcia.
                  • yenna_m Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 19:21
                    no to bądź takim wyjątkiem
                    kobiety lgną do mężczyzn mających władzę jak muchy do lepu wink
                    • josef_to_ja Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 19:29
                      Nie interesuje mnie typ kobiet lecących na wąsaczy z polityki. wink
                      • yenna_m Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 19:32
                        tak wiem big_grin
                        zerknij na filmik big_grin
                        wiem, jakie Cię interesują big_grin
                        • josef_to_ja Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 19:37
                          Filmik obejrzany. wink
                          • yenna_m Re: Mało mnie interesują komercyjne gwiazdy. 23.10.12, 19:38
                            tongue_out
    • lauren6 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:02
      Nergala nawet lubiłam, zanim wydał tą nieszczęsną książkę. Wydać autobiografię, by obsmarować ex dziewczynę, dno.
      Skoro jednak się pytasz ogólnie o partnerów Dody. Najbardziej pasował mi Majdan. Błażej to rzeczywiście zjazd w dół, ale może dziewczyna potrzebuje teraz takiego miałkiego przydupasa.
      • aneta-skarpeta Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:07
        dzisiaj czytałam kolejne wynużenia nergala w wywiadzie rzece

będą nas chyba tak gwałcić tymi mudrościami na raty

teraz było o jego miłostkach. Ten chłop ma siano w głowie

doda przerasta go o lata świetlne

juz chyba pisałam gdzieś. Nergal, do momentu az stał sie popularny jawił mi sie jako taki facet z jajami, ktory ma bzika na punkcie muzyki, jest zdystansowany doświata, ma lekkość bycia

a to taki chlopek roztropek i generalnie sadosia ładnie go opisała z tym wytryskiem w spodnie czy na spodniesmile
        • iuscogens Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 17:11
          Nergal, do momentu az stał sie popularny jawił mi sie
          > jako taki facet z jajami, ktory ma bzika na punkcie muzyki, jest zdystansowan
          > y doświata, ma lekkość bycia

no własnie jak czytałam na emtce te peany jaki to fajny, wrażliwy, inteligentny facet nie mogłam wyjśc z podziwu, że dorosłe babki łapią się na "mundrości" rodem z liceum. No dobra, rodem z klasy humanistycznej w liceum, ale wyżej nie podskoczył z tymi swoimi przemyśleniami a tu taki zbiorowy zachwyt.
      • zona_mi Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:11
        Jeśli kobieta nie umie być partnerką, to w końcu znajdzie sobie jakąś pierdołę, którą będzie bez problemu potrząsała - najwyraźniej tego potrzebuje.
    • czarnaalineczka Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:42
      tylko ze zdjec go kojarze ale wydaje sie byc takim normalnym zwyczajnym facetem i wcale nie malomeskim
      myskle ze dobrze jej zrobi taka odmiana po pseudotwardzielu z katarkiem
    • to_ja_tola Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:46
      kobieta306 napisała:

> No teraz tylko nie piszcie, że nie czytacie Pudelka, tylko Tołstoja w wolnych c
      > hwilach wink

No nie czytam pudelka i co w związku z tym?
      Nie,Tołstoja tez nie czytam w wolnych chwilach...Ale innych autorów tak.
    • anika772 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 15:51
      Czytuję Pudla nałogowo, codziennie wieczorem popijając rumianeksmile
      Błażej mi się nie podoba, Darski kiedyś tak, a teraz już nie.
    • peggy_su Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 16:22
      Z nich wszystkich to jeszcze Majdan był najlepszy.
      • zona_mi Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 17:54
        Ale też nie wytrzymał.

Co do Nergala - pomijam kwestię opisywania w książce tych różnych, bo nie o to teraz mi chodzi. Co innego mnie zastanawia.

To otóż, że z niektórymi babiszonami nie da się zwyczajnie i po ludzku, czy jest się bardziej, czy mniej męskim - samice alfa, niemające do zaoferowania nic, poza wydęciem ust i próbą prowadzenia w tym tańcu, zamiast zachowywać się jak partnerki, powinny liczyć się z tym, że facet w końcu będzie miał dość.
        I fakt, że trwała przy nim jak w lwica w czasie choroby, nie oznacza, że on musi być jej wdzięczny do końca życia i godzić się na to, z czym nie godziłby się, gdyby nie rozdmuchała akcji ze szpikiem.

Nie byłabym w stanie szanować kogokolwiek, kto położyłby uszy po sobie i trwał bez sprzeciwu, czując się źle w chorym związku, w którym nieempatyczna pozerka, nieoferująca nic, poza opakowaniem i próbami dominowania w takim układzie.

Ile razy powtarza się kobietom, że powinny wywikłać się z układów, które im szkodzą. Mężczyzn to nie dotyczy?
        • lauren6 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 18:45
          > Ile razy powtarza się kobietom, że powinny wywikłać się z układów, które im szk
          > odzą. Mężczyzn to nie dotyczy?

Również, pewnie dlatego opinia publiczna "wybaczyła" Nergalowi rzucenie Dody, choć szukała dla niego szpiku, wyznawała publicznie miłość itd.
          Natomiast publiczne pranie brudów, wywlekanie problemów związku, którego od wielu miesięcy już nie ma, jest niesmaczne.
          • zona_mi Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 19:00
            Ale właśnie nie zastanawiam się nad "smacznością" wywlekania, tylko nad powodem odejścia.

Oszalałabym tkwiąc przy pustaku, który usiłuje mną kierować, jakkolwiek by podobne jej głupki nie nazywały wspaniałą, zaradną i mądrą, gdyż postrzegam ją zgoła odmiennie.
            • m_incubo Re: Doda i jej partnerzy 24.10.12, 00:06
              No gdybyś dawała się kierować pustakowi i była z pustakiem w związku, wszystko jedno z jakich powodów, to zgadnij - które z was byłoby bardziej godne politowania? Pełen wyższości ton zupełnie nieuzasadniony, aż zastanawiające, jaką zajadłość wzbudza Doda i jej podobne. Chociaż w sumie jednak mnie to nie dziwi wink
              • zona_mi Re: Doda i jej partnerzy 24.10.12, 11:49
                Nie chodzi mi personalnie o Dodę, ale o ludzi jej pokroju, z którymi mam nieprzyjemność się kontaktować, nawet, a właściwie głównie wbrew sobie.
                Czasami tak bywa, że nie jestem w stanie omijać jednostek, z którymi w normalnych warunkach bym się nie stykała, omijając je szerokim łukiem - na przykład ze względu na pracę.
                To nie jest kwestia wyższości, raczej głębokiego obrzydzenia do pewnych typów i być może lekkiej pogardy, czy może raczej braku szacunku. Tak, braku szacunku - to prędzej.
                Bo nie szanuję ludzi, którzy nie szanują innych z założenia i są skupieni na sobie w sposób, który uniemożliwia im empatyczne zachowania i taką zwykłą "ludzkość".
                Staram się trzymać od nich jak najdalej.
        • rosapulchra-0 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 23:39
          Nie od dziś wiadomo, że spory odsetek par się rozpada po wyjściu jednego z partnerów z ciężkiej czy wręcz śmiertelnej choroby.
          • m_incubo Re: Doda i jej partnerzy 24.10.12, 00:07
            Może wreszcie do nich dociera, że życie jest jedno, do tego krótkie i ulotne i szkoda je marnować z byle kim?
    • edelstein Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 17:52
      Nie wiem kto ten Blazej,Nergala kojarze po jakims watku,ktory tu kiedys byl,a Majdana z teledysku.Nie moge wiec sie wypowiedziec w temacie.
      Za to Dode pamietam z czasow gdy byla na poczatku kariery,nie mozna jej odmowic inteligencji.
    • josef_to_ja Ona Nergalowi do pięt nie dorasta. 23.10.12, 18:17
      Nergal to uznany na całym świecie muzyk, facet z koncepcją na muzykę i cały show, do tego inteligentna i wykształcona bestia, kulturalnie obyta. A ona? Lokalny, polska celebrytka? Od co najmniej kilku lat jej kariera to nie muzyka, a skandale i obecność w brukowcach.
      • czarnaalineczka Re: Ona Nergalowi do pięt nie dorasta. 23.10.12, 18:35
        ty to sobie chlopie idoli znajdujesz big_grin
        • josef_to_ja Re: Ona Nergalowi do pięt nie dorasta. 23.10.12, 18:39
          Żaden idol dla mnie. Nie słucham tego typu metalu, natomiast zdolna bestia i profesjonalista jest z Nergala.
      • baltycki Juzek... 23.10.12, 18:37
        Zostaw chlopie Nergala, Dode, forum, okularki, lysinki...
        Idz na baby!
        • to_ja_tola Re: Juzek... 23.10.12, 18:50
          no weź....własnie Józiu...kobitek nie słuchasz,to może chłop ci do rozumku przemówi?wink
          • josef_to_ja Re: Juzek... 23.10.12, 18:58
            Mogę iść na te panny. Stracić czas i zyskać jedynie trochę koszy. wink
            • baltycki Re: Juzek... 23.10.12, 19:04
              Ciemno jest.. a "gadane "masz..
              Jak Cyrano de Bergerac.
              • yenna_m Re: Juzek... 23.10.12, 19:20
                też się dziwię, że przy takiej popularności na tym forumie, józinek boja się iść na panny big_grin

z taką gadką - całe disco jego big_grin
                • josef_to_ja Re: Juzek... 23.10.12, 19:33
                  Disco to nie mój target. big_grin
              • czarnaalineczka Re: Juzek... 23.10.12, 19:32
                big_grin
              • josef_to_ja Re: Juzek... 23.10.12, 19:33
                Pudło. Zupełnie inna uroda i zupełnie inny tembr głosu.
                • yenna_m Re: Juzek... 23.10.12, 19:36
                  ale podobne zapotrzebowania big_grin
                  • josef_to_ja Re: Juzek... 23.10.12, 19:44
                    No ma być w miarę ogarnięta. tongue_out
    • yenna_m Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 18:53
      a na mnie "Idiota" czeka od 3 miesięcy na półce tongue_out

nie mam zdania, jeśli idzie o tego jej Błażeja
      a pan Nergal to mi się teraz jawi jako taki monstrualny bamboszek góralski wink
      i zupełnie z facetem się przestał kojarzyć big_grin
      • marychna31 Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 19:27
        > a na mnie "Idiota" czeka od 3 miesięcy na półce tongue_out
        tak dla porządku: "Idiota" to nie Tołstoj oczywiście, tylko Dostojewski.
        • yenna_m Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 19:28
          no, ale podobna półka wink
          • czar_bajry Re: Doda i jej partnerzy 23.10.12, 23:42
            Doda nie może mieć faceta z duża ilością testosteronu, sama jest dominującatongue_out
            • antyideal Re: Doda i jej partnerzy 24.10.12, 01:27
              Eee tam, rozpieszczona coreczka tatusia i tyle tongue_out
    • gku25 Re: Doda i jej partnerzy 24.10.12, 16:04
      Każdy ma więcej klasy niż Doda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka