Dodaj do ulubionych

Obudziłam się na pustyni

28.10.12, 21:49
przepłoszyłam wszystkich znajomych i nie mam z kim pogadać o swoich problemach. Dotarło do mnie też, że nierozsądnie jest wyżalać się ze wszystkiego nawet wirtualnie. I cholera jest mi źle z tym, że nawet tutaj nie mogę powiedzieć tego co mnie gryzie.
Obserwuj wątek
    • kosmitka06 Re: Obudziłam się na pustyni 28.10.12, 22:02
      E tam wink Jak chcesz to mów, chętnie Cie wysłucham wink
      • jola-kotka Re: Obudziłam się na pustyni 29.10.12, 01:10
        Tutaj mozesz najwyzej pojada po tobie,ale co tam,zawsze to jakies urozmaicenie na forum.
        Lincze,draki mile widziane.
    • dziennik-niecodziennik Re: Obudziłam się na pustyni 29.10.12, 10:06
      jak dla mnie to mozesz sie wyzalac ile chcąc. problemw tym czy udźwigniesz ewentualne zjechanie od góry do dołu. ale wyzalic sie - prosze bardzo.
    • echtom Re: Obudziłam się na pustyni 29.10.12, 15:18
      Może to okrutne, co powiem, ale osoba, która mówi wyłącznie o swoich problemach, działa odstraszająco. Inni ludzie też chcieliby się czasem wyżalić albo pogadać na tematy neutralne.
    • izak31 Re: Obudziłam się na pustyni 29.10.12, 15:33
      Bo może ględzenie a nic nie robienie działa odstraszająco? Na poczatku jak zaczełaś pisac to Ci współczułam a teraz już nie bo i le mozna ględzic o tym,że jest źle. Może w końcu zmien to co Ci przeszkadza...Forum tego za Ciebie nie załatwi.
    • anorektycznazdzira Re: Obudziłam się na pustyni 29.10.12, 16:39
      Powiedzieć [tutaj] to możesz wszystko, ależ absolutnie, tylko musisz być gotowa na to, że nie wszystkich odpowiedzi będzie się dało wysłuchać... wink
    • czarnaalineczka Re: Obudziłam się na pustyni 29.10.12, 17:13
      ciekawe dlaczego
    • rosapulchra-0 Re: Obudziłam się na pustyni 29.10.12, 17:30
      Wyżalać się wszędzie możesz.
      Realni znajomi twoi są do dpy, tylko tyle na ten temat mogę powiedzieć.
    • antyideal Re: Obudziłam się na pustyni 29.10.12, 17:41
      Nie masz ani jednej madrej zaufanej realnej osoby ...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka