Gość: Monia IP: *.dito.pl 23.04.04, 12:47 Co lepsze? Gdzie więcej fajnych rzeczy do zobaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gamda Re: Sharm czy Hurgada? 23.04.04, 14:14 Z Hurgady mozesz zwiedzic Luksor, Aswan - ale teraz nie polecam - bo bardzo goraco Z Sharmu - pokrecic sie po Synai - pare ciekawych miejsc niekoniecznie zabytki - ale tez teraz goraco. Obie miejscowosci to kurorty turystyczne wiec nie ma co w nich specjalnie zwiedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Sharm czy Hurgada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:43 Witaj, mogę podzielić się z Tobą swoją opinią, dot. Hurghady, bo tam po prostu byłem. Jest zaj...cie, trzeba zorganizować sobie czas wolny, tzn. po opalankach i piwkowaniu przy plaży. Polecam kontakt z Sonią /+201003065170/, wystarczy sms, i wszystko pomoż Ci za- i rozplanować /co ważne, to po rozsądnych cenach/ Pzdr. Martin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek rokowksi Re: Sharm czy Hurgada? IP: 62.233.171.* 23.04.04, 15:49 Sharm: czysciej, spokojneij - troche inni arabi -mniej nachalni i mniej rosjan :) -mnei oni nie przeszkadzaja ale ponoc pokoje hotelowe po nich nadaja sie do remontu a sposonb w jaki traktuja rafy... wrrr!!! W Sharm jest łagodniejszy klimat (półwuysep) atrakcje: rafy :o) gory i gora Synaj i klasztor św.Katarzyny Kolorowy Kanion (kręcili tam Star Wars) wycieczka do Jeruzalem Nie jest daleko do Petry 6.wyprawa na quadach (czterokolowce) w gory - w opcji nocleg pod gwiazdami Hurghada jesli nie byłas - proponuje od neij zaczac - a jeszce lepiej od objazdówki polaczonej z wypoczynkeim nad morzem -wiem, wiem - jest gorąco-ale bez przesady - da sie wytrzymac i wcale nie jest tak męczacco :) atrakcje: 1. kair, luxor 2. guady i pustynia 3. nurkowanie (w abc lub sprzecie) - polecam - bo to moje hobby :) jesli chcesz wiecej info - pisz lub dzwon :) czesto bywam w tym kraju bo jestem zakrecony na jego punkcie :) sporo moich zdjec z wody, podwody ilądu znajdziesz na www.zanurkuj.republika.pl pozdrawiam MArek Rokowski tel 0604 465 475 marekrokowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurghada Re: Sharm czy Hurgada? IP: *.gze.pl 23.04.04, 23:12 zacznij koniecznie od hurghady. tam jest folklor.. jak sie nia znudzisz i zechcesz pojechac do wiekszego exclusive to lec do sharmu, ale koniecznie zachacz predzej czy pozniej o rejs po NIlu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Sharm czy Hurgada? IP: *.sk5.am.poznan.pl 24.04.04, 13:19 A co chcesz zobaczyć, czy lubisz nurkować, czy jesteś plażową lalą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Sharm czy Hurgada? IP: 81.219.167.* 24.04.04, 17:24 Egipt jest po to by go zwiedzic mozliwie za nieduże pięniądze ,za pierwszym razem stąd popieram mike'a ,/ patrz opinia na ten sam temat na forum egipt.pl / że na poczatek to jednak Hurghada i wycieczki od Abu Simbel aż po Kair i jeszcze trochę odpoczynku w dobrym hotelu a za drugim razem to odpoczynek w luksusach w Sharm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Sharm czy Hurgada? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 18:57 No raczej plażowa lala...;)Nie nurkuję, bo jeszcze nie umiem, ale może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś