Dodaj do ulubionych

Sharm czy Hurgada?

IP: *.dito.pl 23.04.04, 12:47
Co lepsze? Gdzie więcej fajnych rzeczy do zobaczenia?
Obserwuj wątek
    • gamda Re: Sharm czy Hurgada? 23.04.04, 14:14
      Z Hurgady mozesz zwiedzic Luksor, Aswan - ale teraz nie polecam - bo bardzo
      goraco
      Z Sharmu - pokrecic sie po Synai - pare ciekawych miejsc niekoniecznie zabytki -
      ale tez teraz goraco.

Obie miejscowosci to kurorty turystyczne wiec nie ma co w nich specjalnie
      zwiedzac.
    • Gość: Martin Re: Sharm czy Hurgada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:43
      Witaj, mogę podzielić się z Tobą swoją opinią, dot. Hurghady, bo tam po prostu
      byłem. Jest zaj...cie, trzeba zorganizować sobie czas wolny, tzn. po opalankach
      i piwkowaniu przy plaży. Polecam kontakt z Sonią /+201003065170/, wystarczy
      sms, i wszystko pomoż Ci za- i rozplanować /co ważne, to po rozsądnych cenach/
      Pzdr. Martin.
    • Gość: marek rokowksi Re: Sharm czy Hurgada? IP: 62.233.171.* 23.04.04, 15:49
      Sharm:
      czysciej, spokojneij - troche inni arabi -mniej nachalni
      i mniej rosjan :) -mnei oni nie przeszkadzaja ale ponoc pokoje hotelowe po nich
      nadaja sie do remontu a sposonb w jaki traktuja rafy... wrrr!!!

W Sharm jest łagodniejszy klimat (półwuysep)
      atrakcje:
      rafy :o)
      gory i gora Synaj i klasztor św.Katarzyny
      Kolorowy Kanion (kręcili tam Star Wars)
      wycieczka do Jeruzalem
      Nie jest daleko do Petry
      6.wyprawa na quadach (czterokolowce) w gory - w opcji nocleg pod gwiazdami

Hurghada
      jesli nie byłas - proponuje od neij zaczac - a jeszce lepiej od objazdówki
      polaczonej z wypoczynkeim nad morzem
      -wiem, wiem - jest gorąco-ale bez przesady - da sie wytrzymac i wcale nie jest
      tak męczacco :)
      atrakcje:
      1. kair, luxor
      2. guady i pustynia
      3. nurkowanie (w abc lub sprzecie) - polecam - bo to moje hobby :)

jesli chcesz wiecej info - pisz lub dzwon :)
      czesto bywam w tym kraju bo jestem zakrecony na jego punkcie :)
      sporo moich zdjec z wody, podwody ilądu znajdziesz na www.zanurkuj.republika.pl

pozdrawiam
      MArek Rokowski
      tel 0604 465 475
      marekrokowski@wp.pl
      • Gość: hurghada Re: Sharm czy Hurgada? IP: *.gze.pl 23.04.04, 23:12
        zacznij koniecznie od hurghady. tam jest folklor.. jak sie nia znudzisz i
        zechcesz pojechac do wiekszego exclusive to lec do sharmu, ale koniecznie
        zachacz predzej czy pozniej o rejs po NIlu. Pzdr
    • Gość: paweł Re: Sharm czy Hurgada? IP: *.sk5.am.poznan.pl 24.04.04, 13:19
      A co chcesz zobaczyć, czy lubisz nurkować, czy jesteś plażową lalą?
      • Gość: deo Re: Sharm czy Hurgada? IP: 81.219.167.* 24.04.04, 17:24
        Egipt jest po to by go zwiedzic mozliwie za nieduże pięniądze ,za pierwszym
        razem stąd popieram mike'a ,/ patrz opinia na ten sam temat na forum egipt.pl /
        że na poczatek to jednak Hurghada i wycieczki od Abu Simbel aż po Kair i
        jeszcze trochę odpoczynku w dobrym hotelu a za drugim razem to odpoczynek w
        luksusach w Sharm.
      • Gość: Monia Re: Sharm czy Hurgada? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 18:57
        No raczej plażowa lala...;)Nie nurkuję, bo jeszcze nie umiem, ale może kiedyś...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka