Dodaj do ulubionych

korektor postawy - pajączek

10.12.12, 10:29
Potrzebuję tego urządzenia dla siebie aby poprawić swoją postawę. Od wszystkich słyszę, że jestem przygarbiona.

Na all jest tego multum i nie wiem co wybrać. Z leczniczymi magnesami, z sygnałem dźwiękowym?
Ktoś używał na sobie na dziecku? MOże polecicie coś.
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: korektor postawy - pajączek 10.12.12, 11:30
      używałam na sobie nie na dziecku smile i powiem Ci że dla mnie najlepszy był taki zwyczajny, zrobiony z mocno ściągajacej gumy - jak mi ściągnął ramiona to nie mialam opcji sie zgarbic smile ten pikajacy jest taki sobie, po jakims czasie wyrobił sie tak ze chodziłam zgarbiona a on i tak nei pikał. magnesów nie mialam.
      • upartamama Re: korektor postawy - pajączek 10.12.12, 14:47
        i co, pomogło ci czy wróciłaś do nawyku garbienia się?
        • dziennik-niecodziennik Re: korektor postawy - pajączek 10.12.12, 15:02
          przygarbiam sie, owszem, ale nosilam pajączka 10 lat temu, wiec nic dziwnego. przydalaby sie kolejna sesja, ale gdzies go zapodzialam...
    • morgen_stern Re: korektor postawy - pajączek 10.12.12, 12:51
      A ja mam pytanie, czy robiłaś sobie porządne prześwietlenie całego kręgosłupa z wizytą u dobrego ortopedy? Bo ja całe życie byłam "przygarbiona" i niedawno dowiedziałam się, że mam wrodzona wadę, której jakoś nikt wcześniej się nie dopatrzył. Bo jeśli masz to co ja, to ci żaden pajączek nie pomoże.
      • upartamama Re: korektor postawy - pajączek 10.12.12, 14:42
        Nie, nie robiłam nigdy a wadę postawy zganiam na ciągłą pracę przy biurku.
        • morgen_stern Re: korektor postawy - pajączek 10.12.12, 14:42
          Zrób to!
    • kropkaa Re: korektor postawy - pajączek 10.12.12, 17:43
      Moim zdaniem to jak komplet noży od domokrążcy...
    • stuletnia_stokrotka Re: korektor postawy - pajączek 10.12.12, 19:40
      ja mam dokładnie taki
      allegro.pl/pajaczek-korektor-postawy-oppo-2075-gratis-i2858219727.html
      tylko rozm. L
      założyłam tylko parę razy ale okazało się,że nie mogę używać i leży-jak chcesz to mogę ci odsprzedać.
    • lisciasty_pl Re: korektor postawy - pajączek 11.12.12, 08:42
      upartamama napisała:

> Potrzebuję tego urządzenia dla siebie aby poprawić swoją postawę. Od wszystkich
      > słyszę, że jestem przygarbiona.

Nie potrzebujesz żadnych urządzeń tylko ćwiczeń suspicious

www.bieganie.pl/?cat=2&id=1457&show=1
      • estragonka Re: korektor postawy - pajączek 11.12.12, 09:38
        pozwolę sobie zgodzić się z liściastym.
        możesz również zapisać się no na taniec - po roku tańczenia regularnego towarzyskich będziesz na pewno prosta chodziła wink
        a swoją drogą ja tez nie potrafię się tak do końca wyprostować - przy okazji zapalenia płuc wyszło na zdjęciu że mam krzywy kręgosłup, przestałam wtedy starać się być całkiem prosta, tylko jestem prosta na tyle, ile mogę. ćwiczenia baaaaaaaaaaardzo dużo dały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka