Dodaj do ulubionych

jestem buhaterem :-D

24.01.13, 13:51
moj 3-latek szaleje na drabince sznurkowej wiszacej w wejsciu do korytarza. tak sie zabawil, ze zapomnial o sikaniu. w pewnym momencie wystraszony wola "mamo, a ja sie zsikalem na podloge!". mowie wiec, bez nerwow, ze trzeba pamietac i wolac siku, bo siku sie robi do ubikacji. wycieram sciera podloge, jego recznikiem (bylo chwile przed kolacja, wiec nie wstawialam do wanny, bo zaraz po kolacji byl myty) i wtedy moj syn mowi "mamo, jestes buhatejem" smile
Obserwuj wątek
    • maggorlo Re: jestem buhaterem :-D 24.01.13, 13:58
      Bravo buhaterze! smile

Ciekawe czy podarują Ci ten nieszczęsny ręcznik...?
      • aguila_negra Re: jestem buhaterem :-D 24.01.13, 14:06
        maggorlo napisała:

> Bravo buhaterze! smile

Mówi się "buhateju" wink

> Ciekawe czy podarują Ci ten nieszczęsny ręcznik...?

W sensie, że nie umyła, tylko od razu wytarła? wink
        • eliszka25 Re: jestem buhaterem :-D 24.01.13, 14:19
          podejrzewam, ze kilka umoralniajacych wpisow sie pewnie pojawi tongue_out. akurat ogarnialam kuchnie przed kolacja, wiec po prosty szybko wytarlam co trzeba, przebralam, dokonczylam kuchnie, zrobilam kolacje i zaraz potem maly trafil pod prysznic, wiec tylek mu nie odpadl wink. w kazdym razie dla mojego dziecka byl to czyn bohaterski z mojej strony i tego sie trzymam big_grin
          • aguila_negra Re: jestem buhaterem :-D 24.01.13, 14:53
            Spoko smile
            Ja w ogóle najpierw przeczytałam "wytarłam podłogę jego ręcznikiem" wink

> w kazdym razie dla mojego dziecka byl to czyn
            > bohaterski z mojej strony i tego sie trzymam big_grin

Ech, czasem tęsknię za tym okresem dzieciństwa moich bachorków smile
        • maggorlo Re: jestem buhaterem :-D 24.01.13, 15:01
          ....o sory - sugerowałam się tytułem. Już się poprawiam:

Bravo buhateju!!! smile
    • gato.domestico Re: jestem buhaterem :-D 24.01.13, 14:53
      Zostań bohaterem w swoim domu
      big_grinD
      wytrzyj siki recznikiem smile
      • soczek_bez_gazu Re: jestem buhaterem :-D 24.01.13, 14:57
        I to jest najlepszy dowód, że trzeba zwracać uwage na przecinki big_grin
        • eliszka25 Re: jestem buhaterem :-D 24.01.13, 15:11
          zdecydowanie mowi sie buhateju big_grin

nie nie, jego recznikiem wytarlam synka po myciu, siki wytarlam scierka do podlogi, a synka tuz po zsikaniu wytarlam recznikiem do rak z lazienki, ktory trafil potem prosto do kosza na pranie. w lazience powiesilam czysty. to tak dla wyjasnienia wszystkich kwestii recznikowych wink
          • gato.domestico Re: jestem buhaterem :-D 24.01.13, 15:14
            kto by sie czepial kawalka szmaty big_grin tak mi sie skojarzylo z leroy-em big_grin
            zreszta ja np mam podloge czysta i gdybym recznikiem siki dziecka wytarla nie byloby horroru...big_grin proszek mam, pralke mam...wiec no problem jak to mawiaja ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka