sierpniowa27 30.01.13, 21:44 Chodzi mi o takie spotkania sam na sam bez dzieci?Tak z ciekawosci pytam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.matni Re: czesto spotykacie sie ze znajomymi? 31.01.13, 10:15 Mamy znajomych z dziećmi w podobnym wieku co nasze, spotykamy się całymi rodzinami, dzieci zajmują się sobą, na dorosłych nawet nie spojrzą W takim układzie widzimy się 4-5 razy w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: czesto spotykacie sie ze znajomymi? 31.01.13, 10:27 Znajomych mamy z dziećmi i ciężko tak zgrać terminy, byśmy wszyscy mieli ustawioną opiekę do dzieci. Więc spotykamy się całymi rodzinami. Tak średnio raz na tydzień, półtora tygodnia. Do bezdzietnych znajomych wpadamy raz w roku bez dzieci, oni do nas średnio raz w miesiącu. Czasem mąż umawia się z kumplami 'na piwo', mnie trudniej wybrać się z samymi koleżankami, bo jak pisałam wyżej musiałybyśmy w tym samym terminie znaleźć opiekę dla dzieci. Żeby nie było, absolutnie nie żałuję, że tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
pikaxx [...] 31.01.13, 21:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi pikaxx 31.01.13, 21:54 Jeśli po lekturze Regulaminu i Netykiety jakiś termin jest dla Ciebie niezrozumiały, np. nie spamujemy - zwróć się na priv do moderatorów, chętnie służą pomocą i wyjaśnieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: czesto spotykacie sie ze znajomymi? 01.02.13, 12:47 w weekendy zazwyczaj, a jak u was jest z relacjami macie takich super zaprzyjaźnionych znajomych z dziećmi? Możecie mówić o nich "przyjaciele"? Mnie się wydawało, że mamy takich przyjaciół, do czasu jak koleżanka wygarnęła mi że o pół godziny za późno przyjechaliśmy po dzieci, jak się u nich bawiły. Pozory mylą, miesiąc temu powiedziałabym wam, że trafiła się nam wieloletnia prawdziwa przyjaźń jak ślepej kurze ziarno, rzeczywistość jest jednak inna, okazuje się że nawet w tym wieku można obrazić sie o pierdołę. Odpowiedz Link Zgłoś
aguu17 Re: czesto spotykacie sie ze znajomymi? 01.02.13, 18:13 Mam znajomych z dziećmi więc spotykamy się z dziećmi, nie widzimy powodu by robić jakieś manewry i załatwiać opiekę dla dzieci. I dzieci korzystają i my Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: czesto spotykacie sie ze znajomymi? 01.02.13, 21:54 prawie nigdy, ani z dziećmi ani bez, nie chce mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: czesto spotykacie sie ze znajomymi? 01.02.13, 22:17 Kameralne domówki z sałatką i wódką i dzieciakami w tle średnio raz na dwa/trzy tygodnie. Raz na miesiąc czy półtora wychodzimy bez przychówku w miasto, aby ze rwać smycz dziecięcz Odpowiedz Link Zgłoś