ola Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 07:02 Faceci w rajtuzach. Tyle, że to było dawno i odpowiednim towarzystwie. Nie wiem, czy dzis byłby już tak zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
bellatrix01 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 07:14 "Fandango" "W krzywym zwierciadle - witaj święty Mikołaju" "Rozkoszny domek" "Testosteron" - ekranizacja i jak byłam mała, to zaśmiewałam się na "Jak rozpętałem drugą wojnę światową". Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 07:27 asterix i obelix misja kleopatra - z polskim dubbingiem epoka lodowcowa- to samo pocahontas- sorry moze jestem wymagajaca ale te wszystkie sceny z mopsem, szopem praczem i kolibrem sa rozbrajajace testosteron w sumie to trudno o smieszny film... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 07:54 "Nic smiesznego". Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:00 Mony Python i Święty Graal bawi mnie nieustannie . Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:02 > Mony Python Monty oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 10:35 Monty Python - Always Look on the Bright Side of Life i żywot briana i rybka zwana wanda. boskie. ja tez jestem z tego wieku ze mnie bawily polskie stare komedie typu poszukiwany poszukiwana, sami swoi jak on z tym malowanym kabanem po lesie lata to placze ze smiechu... choc jak sadze dla dzisiejszej mlodziezy jest to kompletnie niezrozumiale...i seksmisja. bo z tych nowosci to jakos tak...nie chwytam humoru za bardzo... moze za stara jestem. a american pie bylo genialne jedyne w swoim rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 22:56 TAK! zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:17 Wszystko w czym palce maczał Richard Curtis. Czy to jako producent, czy scenarzysta. Śmiałam się bardzo oglądając na przykład Czarną Żmiję Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:22 Madagaskar, Rozkoszny domek (zapomniana, a rewelacyjna komedia), Goście goście, stare polskie komedie i seriale, wszyscy wiedzą, jakie... sporo tego. Na Shreku też się zdrowo uśmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:36 w dziecinstwie- "Przyjecie" (Party) z Peterem Sellersem. Przez lata byl to moj absolutnie ulubiony film. Z latwo dostepnych obecnie (kreskowki) - Pingwiny z Madagaskaru, Madagaskar 1 i 2. Seriale: Ountnumbered ( w Polsce emitowany pod tytulem "Sto pociech"). Oczywiscie wszystko, co wyszlo z grupy Monty Pytona. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:50 Pingwiny są boskie Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:39 najbardziej najbardziej najnajnajbardziej mnie rozbawił American Pie, pierwsza część nie wiem czy to nie byla raczej kwestia okolicznosci, ale do dzis pamietam ze jak wyszłam z kina to bolał mnie brzuch od śmiechu z seriali - Teoria wielkiego podrywu Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 10:41 > z seriali - Teoria wielkiego podrywu UWIELBIAM ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:46 Weekend -Czarka Pazury Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:47 Mnie po latach bawi seria z Gangiem Olsena. Koronny film to "Gang Olsena wpada w szał", kiedy to synchronizują się wietratkowo-młotkowo- talerzowo z operą Elverhøj ("Elfowe Wzgórza") Freidricha Kuhlau. Absolutne mistrzostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 10:00 Na zachętę: TU Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 27.03.13, 18:59 Aleś narobiła Nabakier Teraz zamiast święta przygotowywać, będę film ogladać! Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 09:52 Shrek Teraz mnie trudno rozśmieszyć, żadna kolejna komedia dla idiotów na mnie nie działa. Ale jeszcze parę lat temu, kiedy byłam mniej stetryczała bawiło mnie wiele rzeczy Pamietam, że w epoce VHS hitem był film "Tajny agent". Tarzaliśmy się z kuzynostwem ze śmiechu. Teraz pewnie patrzyłabym na to z politowaniem. O! przyszło mi do glowy "Nietykalni" - bardzo dobry, mądry film, sporo zabawnych sytucji, scen i dialogów Naprawdę trudno cokolwiek wybrać, bo wszystko co widziałam w ostatnich latach wydaje mi sie teraz takie przewidywalne, oczywiste,żałosne, glupiutkie i naiwne. A może coś ze mną nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 10:03 Nie, ostatnio rzeczywiście mało jest dobrych komedii. Pamięta ktoś "Top secret"? Ściśle tajne? Absurdalna komedia, obejrzałam niedawno i znów mnie śmieszyła. Niemieckiego żołnierza, który spada z wieży i rozbija się jak porcelana niewiele jest w stanie przebić Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 11:46 nosz wlasnie, to nie był "Tajny agent", tylko "Ściśle tajne", wymyslilam wlasny tytuł, ale o chodziło mi właśnie o ten film. Pewnie wyczułaś moja pomyłkę. Jednak to prawda, ze człowiek, czego nie wie to sobie wymyśli. Tak, pamiętam doskonale kiedy to oglądaliśmy. Pierwszy raz w zyciu widziałam taką totalnie odjechaną abstrakcje. Chyba nigdy potem już tak przeponowo sie nie śmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 11:50 Ja przy tym żołnierzu dosłownie spadłam z kanapy. A jak pociąg stał, a peron jechał? Scena w bibliotece puszczona od tyłu? Zabawy z perspektywą? Ten film to majstersztyk absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 27.03.13, 03:00 A jakiej produkcji byl ten film. Lubie takie absurdalne filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 27.03.13, 03:01 O sorry, odpowiedz dalej jest w watku . Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 10:02 rodzina Tuche- z całego serducha polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 10:23 Film już trochę lat ma, ale pamiętam, że mnie ubawił - "Wyścig szczurów" dodatkowy bonus to niezła obsada aktorska. Jeśli lubisz czarny humor to polecam "Sok z żuka" albo "Kolację z arszenikiem" co prawda raczej się tu nie rechocze, ale jest spora dawka humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 27.03.13, 18:45 > Film już trochę lat ma, ale pamiętam, że mnie ubawił - "Wyścig szczurów" trzeba....było....kupić.....wiewiórkę ) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 10:40 Najbardziej w życiu to się rechotałam na "Top secret", parodystycznej komedii z Valem Kilmerem. To był pierwszy mój film obejrzany z magnetowidu, rok był 85 gdzieś, poza tym pierwszy film "bez cenzury", z jakim się zetknęłam - naśmiewano się z NRD i ZSRR - o rrrany! No i ten rodzaj humoru, lubię go do dziś, chociaż już potem żadna komedia w tym stylu aż tak mnie nie rozśmieszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
ka-non Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 11:45 Mam bardzo podobne wspomnienia co do TOP SECRET. Pamiętam, że tą kasetę video piłowaliśmy wiele razy. Koszmarna kopia była i za jakimś piątym podejściem zauważyłam pilotkę na główce gołębia, prawie umarłam ze śmiechu... ciekawe jakby to się teraz oglądało a Kilmera za tą rolę kocham do dziś. Z nowszych "Poznaj mojego tatę" , a zupełnie ostatnio "Ted" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 12:04 Przecież to jest mistrzostwo: Top Secret Train Station Gag a tu jest mój spadający żołnierz Top Secret! - The Best of Chocolate Mousse Odpowiedz Link Zgłoś
ka-non Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 12:18 Nie no teraz MUSZĘ to obejrzeć, co za jakość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 27.03.13, 16:11 MUSZĘ to zobaczyć! Moje ulubiobne: "Żywot Briana", "Czarna Żmija", "Czy leci z nami pilot", "Kleopatro-do dzieła", "Płonące siodła", "Hot Shots",praktycznie wszytsko, co zrobił Bareja może poza "Żoną dla Australijczyka", "Vabank", "Seksmisja", "Deja vu" , a z bardziej współczesnych to "Shrek" - jedynka, "Madagaskar" - tez jedynka i "Pingwiny z Madagaskaru" oraz "Tajne/poufne". I "Jabłka Adama", może nie taka całkiem komedia, ale doskonały film. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 27.03.13, 16:18 Niedawno sobie go przypomniałam, mam na myśli Jabłka Adama. To prawda, doskonały film i pośmiać się też można Odpowiedz Link Zgłoś
kimonabike Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 11:06 Dzisiejsze czasy i Dyktator. Nikt mnie tak nie potrafi rozbawić, a jednocześnie wzruszyć i zmusić do myślenia jak Chaplin. Niektóre sceny z jego filmów towarzyszą mi od wczesnego dzieciństwa. Na przykład ta: www.youtube.com/watch?v=wENE7O-Y6ME Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 11:53 "Kac Vegas" i "Zgon na pogrzebie". Odpowiedz Link Zgłoś
annitka30 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 27.03.13, 19:31 o tak tak zgron na pogrzebie bije wszystko!!! szczególnie z ostatnich produkcji Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 12:00 I love you Phillip Morris, z Jimmim Carrey Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby z Ringo Starrem 26.03.13, 12:02 w roli głównej, "jaskiniowiec". Wypust z lat 80tych, stylizowany na film niemy, przy czym dialogi prymitywów były zachowane. W tym obłędne dinozaury płoszące ludy zgarbione i okrzyknięte jako "macia" ... poza filmami animowanymi, żaden tego nie przebił w moim odczuciu. www.imdb.com/title/tt0082146/ www.solarmovie.so/watch-caveman-1981.html Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 12:02 Top secret, W krzywym zwierciadle - Wakacje w Europie i Witaj święty Mikołaju, Bridget Jones - część 1, American Pie - cz. 1, Monthy Pyton - śmieszy mnie zawsze, stare polskie filmy i seriale z Bareją na czele, z nowszych Testosteron, i oglądany dawno, dawno temu, nie jestem pewna czy teraz też by mnie rozśmieszył: Cactus Jack - jedna z pierwszych ról Arniego Schwarzenegera, a do tego boska Ann-Margaret i cudowny Kirk Douglas. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 12:47 "Goście, goście" części 1 i 2. Sprawdzone na przestrzeni lat - który raz nie oglądam, ryczę ze śmiechu do łez Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 13:37 "Co nas kręci, co nas podnieca" "Powazny czlowiek" "Planet Terror" "Machete" z pradawnych "Czarny kot, bialy kot" "Mimino" Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 13:39 Zoolander Poznaj mojego tatę - przy dojeniu kota płakałam ze smiechu Tajne przez poufne Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 22:09 A filmy z Louisem de Funès? Sami swoi? filmy Barei? Ja chyba stawiam na klasykę Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 22:55 De Funes, tak, tak, tak Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 22:15 To: www.youtube.com/watch?v=qWS2NVX6VP0 Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: Film, który najbardziej was rozbawił? 26.03.13, 23:04 ze staroci: wszystkie części komedii "Naga Broń, "Akademia Policyjna". Odpowiedz Link Zgłoś