Dodaj do ulubionych

reklama danone z łyżeczką :/

19.04.13, 08:45
Reklama Danone na której pani oblizuje łyżeczkę z "mmmmm". Co o niej myślicie? Wg mnie jest okropna. Lubię erotyzm w sztuce, ale to to jest niesmaczne.
Dla kogo to jest reklama? Dla starszego wygłodzonego pana?? wink
No chyba że tej kobiecie po prostu serek smakuje?? smile
Obserwuj wątek
    • kerri31 Re: reklama danone z łyżeczką :/ 19.04.13, 09:23
      Reklama nie jest sztuką a skoro o tej konkretnej reklamie teraz piszesz to znaczy, że Danone osiągnęło swój cel... Nie ważne jak piszą, byleby pisali.
      • angazetka Re: reklama danone z łyżeczką :/ 19.04.13, 10:50
        Strasznie wyświechtany i bzdurny slogan. Co z tego, że reklama wbija się w pamięć, jeśli czyni to zniechęcająco?
        • kagrami Re: reklama danone z łyżeczką :/ 21.04.13, 15:39
          Tak.. i odrzuca mnie już od tego serka na samą myśl o obleśnym "Głodzie"..
        • peggy_su Re: reklama danone z łyżeczką :/ 21.04.13, 15:43
          Dokłądnie, doskonale zapamiętałąm durną reklamę belli - jak facet przynosi babce na randke wkłądki. I już nie kupuję produktów tej marki.
          • verdana Re: reklama danone z łyżeczką :/ 21.04.13, 16:02
            Bardzo lubilismy "Oreao" do czasu reklamy z dzieciakiem oblizującym herbatnik. Też marka wbiła mi się w pamięć, tyle, ze zamiast kupować otrzasam się ze wstrętem.
            • m_incubo Re: reklama danone z łyżeczką :/ 21.04.13, 20:57
              Serio? Przestały ci po tym smakować?
              Świat jest pełen dziwaków.
              • truscaveczka Re: reklama danone z łyżeczką :/ 22.04.13, 13:59
                Mnie brzydzą Skittles po reklamie z dojeniem żyrafy, fuuuu.
      • yenna_m Re: reklama danone z łyżeczką :/ 21.04.13, 21:38
        tak
        do tej pory pamiętam taką reklamę, gdzie ktoś se do zlewu wypluwał (fuj fuj) do zlewu pastę z mycia zębów razem z krwią

stoi mi teraz przed oczami

niestety, nigdy nie dotrwałam do momentu, gdy pojawiała się nazwa pasty do zębów, zapobiegającej problemom z krwawiącymi dziąsłami wink więc nie bardzo wiem, jak się ów produkt nazywa

ale reklamę pamiętam aż za dobrze wink
    • hamerykanka Re: reklama danone z łyżeczką :/ 21.04.13, 18:55
      Ja mam to samo z reklama szamponu, gdzie pani myjac wlosy wydaje jeki ekstazy jak w czasie seksu. Dla mnie to przekroczenie granic.
    • intuicja77 Re: reklama danone z łyżeczką :/ 21.04.13, 21:34
      na mnie tak działa reklama z dojeniem żyrafy. Bleeee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka