Dodaj do ulubionych

Szamponetki?

28.06.12, 22:40
Chcę się was zapytać, co sądzicie o szamponetkach. Czy jeżeli pofarbuje włosy w ten weekend to farba zejdzie mi do końca wakacji? a wy farbujecie włosy na wakacje?
------
Jeżeli nie wiesz to proszę nie udzielaj mi porad bo jest to bardzo ważne i potrzebuję opinii tylko tych ludzi którzy coś wiedzą na ten temat .

Jak było to kosz.
Obserwuj wątek
    • slodziaszna Re: Szamponetki? 29.06.12, 15:08
      O ile wiem to szamponetki najlepiej działają na jasnych włosach, a jeśli masz ciemne to najlepiej kup wybielacz. A teraz pofarbujesz to wyraźny kolor powinien utrzymać się na 7/10 myć, później robi się coraz jaśniejszy, ale czasem zostają jasne/ciemne plamy(zależy od koloru jaki wybierzesz) i trochę brzydko to wygląda ; p
    • naivegirl Re: Szamponetki? 29.06.12, 19:17
      powinna ci zejść do końca wakacji.
      ja aktualnie nie farbuje, ale rok temu zafarbowałam je na rudo, szamponetką. jakoś w ostatnim tygodniu czerwca i zeszło mi w sierpniu.
    • izuunia55 Re: Szamponetki? 30.06.12, 13:36
      Kolor niestety nie zejdzie do końca, myślę, że zostawi lekka poświatę.
    • xxstokrotkaxx tu 30.06.12, 18:14
      Niektóre szamponetki dobrze chwytają. Np. moja koleżanka w tamte wakacje farbowała szamponetką na czarno i trzymała się ok. rok, troszkę tylko zbladła po połowie roku, drugiej mojej koleżance rudy kolor trzyma się już czwarty miesiąc. Więc nie masz gwarancji, że zejdzie ci po paru tygodniach. Ja jeszcze nie farbowałam ale mam zamiar. A i kolory często nie wychodzą takie jak się spodziewamy. Koleżanka co pisałam powyżej, chciała mieć ciemny brąz a wyszedł rudy...
    • emo_love_ Re: Szamponetki? 30.06.12, 18:44
      ja farbuję włosy na wakacje
      a szamponetka zejdzie ci po paru myciach więc lepiej farbą
    • nessie7 Szamponetki? 01.07.12, 16:43
      ja pofarbowałam sobie juz w piątek- spokojnnie farba napewno ci zejdzie do wrzesnia a nawet juz w sierpniusmirk . tylko pamiętaj dokładnie przeczytaj instrukcje i rób to w fakiś gorszych ciuchach- i oto cały sekretbig_grinbig_grin
      pozdrawiam i słuchaj siemoich rad bo ja ich zawsze stosuje i wychodzi mi fajny kollorkiss
    • majson Re: Szamponetki? 18.07.12, 00:32
      Jak kupisz taką na jakieś 4-8 myć to ci zejdzie nawet po 2 tyg albo 1 tyg ale jak taką do 20 myć to może ci nie zejść do końca big_grin
      Ja mam naturalnie blond więc szkoda mi farbować całych włosów ale myślę czy by nie rozjaśnić końcówek żeby wyglądało naturalnie a będą po prostu jaśniejsze bardziej pod platynę big_grin
    • miss_mimi094 re: 19.07.12, 21:56
      6-8 myć i powinno zejść
    • cookie18 Re: Szamponetki? 20.07.12, 04:00
      ja farbowałam szamponetka na rubinowa czerwień ale na brązowych włosach wyszedł mi bordo, mysle, że jak ktoś nie lubi swojego naturalnego to moze sie pofarbować bo szmponeta sie nie zmywa zawsze do konca wink
    • selcia9 Re: Szamponetki? 20.07.12, 20:04
      Powinno zmyć się do końca wakacji - zależy jakie użyjesz ! (zawsze jest napisane co się robi i jak ) Szczerze uważam że szamponetki są fajne wink (też mam zamiar zafarbować sobie włosy szamponetką ) ;*
      Pozdrawiam ;*
    • marsjanka115 x__x 20.07.12, 23:09
      jeśli farbujesz na czerwono to ci nie zejdzie do końca wakacji.
      jeżeli masz ciemne włosy i farbujesz na jaśniejszy to oczywiście nic nie da ale to chyba wiesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka