Dodaj do ulubionych

bielizna korygujaca

27.04.13, 12:57
macie doswiadczenia. mam biodrowki ciasne ale sie rozciagna bo o taki material. puki co robia mi lekkie boki. pomyslalam, ze majtki z wysokim stanem mi te boki przycisna do kosci- tylkko boki bruch jest plaski. mam jedem problem czy te majtasy z wysoka talia nie ozdnaczaja sie na posladkach ? nosze tylko stringi wiec nienawidze tego. sa tez takie majtasy ze stringami ale ze to biodrowki to nie chce zaswiecic wiadomo czym. zima nosilam rajstopy do nich i bylo ok ale teraz latem musze kupic jakisgatki...
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: bielizna korygujaca 28.04.13, 16:12
      ja polecam bieliznę plie -poleca ja też paJACYKOW big_grin,na opakowaniu jest jego fotka smile
      Ale za majtki płaciłam 75zł .. uncertain Za to sa bezszwowe,wiec pod obcislą kiecką sie nie odznaczały,ale moja figurę o rozmiar zmniejszyły wink
      • zuwka Re: bielizna korygujaca 28.04.13, 17:46
        Plie jest ekstra!
    • demonii.larua Re: bielizna korygujaca 28.04.13, 17:05
      Noszę takie gacie do sukienek. Biodrówek nie noszę, bo mi się te majty nie sprawdzają - dziwacznie się czuję, wolę portki z wyższym stanem.
      • maciusiowka Re: bielizna korygujaca 28.04.13, 23:14
        Z bielizny korygującej to ja tylko koszulkę do karmienia piersią miałam taką od BabyOno, ale chyba muszę coś pomyśleć bo też się trochę po zimie odłożyłosmile
    • kerri31 Re: bielizna korygujaca 28.04.13, 23:23
      Coś takiego ?

https://huncwoci.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/1036432/files/blog_rs_4241196_5968250_tr_mega_gacie.jpg
      • morgen_stern Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 12:12
        Nie, powiedz twojej starej, że to nie jest bielizna modelująca tongue_out
    • gryzelda71 Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 11:43
      Tyłek w majtach i spodniach wygląda jakby składał się z jednej części.Może boczki zniwelujesz,ale z tyłu nieciekawy widok.No chyba,ze kupisz stringi wysokie modelujące.
      • chipsi Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 12:04
        > Tyłek w majtach i spodniach wygląda jakby składał się z jednej części.

Bielizna ma być modelująca a nie kupienumermniejsza obciskająca.
        • chipsi Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 12:09
          Majty mogą się rolować na brzuchu i obciskać na udach. Pierwszy problem rozwiązałam kupując "majtki na szelkach" czyli body bez stanika. Na udach już musi być dobrze dopasowane, za ciasna będzie się wrzynać. Można tez zaryzykować kupno takowe z nogawkami do kolan.
          Jeśli jednak nie jesteś takim smokiem jak ja (a większość emam przecież szczupła jest tongue_out) to najlepiej spradzi się zakup biodrówek w odpowiednim rozmiarze. Kupowanie za ciasnych powoduje efekt wylewania się bioder nawet u anorektyczki, co wygląda mało atrakcyjnie i sprawia wrażenie że kobieta jest zatłuszczona. No i pozbędziesz się "dekoltu murarza" wink
        • gryzelda71 Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 12:11
          Dlatego tez polecam do spodnie modelujące stringi.
    • tully.makker Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 12:05
      Ja nosze do biiodrowek majtki normalnie wyciete na dole, a to na gorze majace taki jakby szeroki pas bezszwowy siegajacy mniej wiecej do zeber. Efekt rewelacyjny. Niestety, boczki moga sie robic nawet szczuplym osobom.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 14:59
        Tyłek w majtach i spodniach wygląda jakby składał się z jednej części.Może boczki zniwelujesz,ale z tyłu nieciekawy widok.No chyba,ze kupisz stringi wysokie modelujące."

ee ale o co ci chodzi, ze majty sciskaja tylek i talie i wychodzi prosta tuba z sylwetki? ja mam spore wciecie w tali i biodra wiec nic takiego nie bedzie mialo miejsca.

majty chce bez nogawek normalne majty tylko mam obawy, ze beda sie wzynac w posladki krawiedziami - nosze tylko stringi
        • japanunieprzerywalempanieposle Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 15:03
          cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/Kolekcja/Bielizna/Shape-wear/2/71108902/ nad czyms takim mysle- skzoda ze takie wysokie tylko beda sie rolowac. widzialam je w sklepie i maja bardzo zabudowana ta dolna czesc- kojarzy mi sie to z pampersem. duzo materialu i male dziury na nogi tongue_out mam nadzieje, ze wieice o co mi chodzi. zastanawiam sie jak to sien a ciele uklada
          • tully.makker Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 15:06
            NO jak sa za wysokie, to bedza sie rolowac - dlatego ja polecam takie lekko powyzej pepka. Albo w ogole body z wycieciem na stanik, to sie dobrze trzyma i nic nigdzie nie zjezdza,
            • japanunieprzerywalempanieposle Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 15:08
              bo wiem wiem. ale ja chce cos na lato - czyli takie do pepka bylo by ok.
          • gryzelda71 Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 20:28
            Bo te plie np sa cieniutkie,nie wiem jak te co zalikowałaś,ale czasem są takie grube i własnie te jak tu obrazowo napisac,niwelują rowek na pośladkach i jak założy sie na to spodnie to robią wielki tyłek,tak jakbyś miała mega wielką podpaskę.Zmierz pod spodnie,nic w ciemno.
            • japanunieprzerywalempanieposle Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 20:47
              a to mozna mierzyc takie ?
              • gryzelda71 Re: bielizna korygujaca 30.04.13, 08:06
                Skoro majtki można,nie wiem nie sprawdzisz nie bedziesz wiedziała.
    • bri Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 15:22
      Nie lepiej po prostu kupić spodnie, które dobrze leżą?

Obciskające gacie pod przyciasne spodnie to musi być jakiś koszmar.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 15:35
        schudne precie... kiedys tongue_out tragedi z bokami nie ma ale na kino bambino sie przydadza tongue_out
      • kanga_roo Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 15:44
        ja mam taki pas, sięgający od bioder prawie do stanika, kupiony do sukienki. kiedyś założyłam do biodrówek - i rewelacja z dwóch powodów: nie ma boczków, ani oponki, oraz nie wieje po nerkach smile
        nie lubie podkoszulków, bluzki noszę na wierzch, i w biodrówkach zawsze mi wiaterek przelatywał pod bluzką, teraz jest OK. do tego przy pochylaniu się nie świecę golizną.
        oczywiście, nic nie jest idealne, czasem trzeba poprawić górę. ale jednak wolę to, niż majtki.

co do przyciasnych spodni: to raczej kwestia fasonu, nie ciasności.
        • japanunieprzerywalempanieposle Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 16:24
          a na dole ci sie nie zwoja nie idzie do gory obcisle bluzki? ja ciagle je musze obciagac
          • maciusiowka Re: bielizna korygujaca 29.04.13, 22:34
            no te gacie ze zdjęcia - megabig_grinbig_grin Kupiłam sobie dziś jedne majtki niby korygujące ale już widzę po godzinie noszenia że jednak do niczego one. sciągają się i i tak wszytsko widać, a zero komfortu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka