kuba1206 01.02.05, 07:12 czy znacie może dobrego lekarza, który zajmuje się dziećmi BEZPOŚREDNIO po poorodzie oraz jakiegoś ginekol-położnika ( DLA MNIE)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara323 Re: szpital Kopernika 01.02.05, 23:05 Neonatologa w Koperniku nie znam ginekologa-poloznika - moge polecic z pelnym przekonaniem p. dr Chałubczaka, swietny fachowiec i wspanialy człowiek. Jesli chcesz kontakt wysle na priv ip Odpowiedz Link
renste Re: szpital Kopernika 02.02.05, 17:08 Neonatolog i pediatra w Koperniku-to dr Rzepecka-Węglarz.Młoda (ok.40),sympatyczna,dokładna,w razie czego przyjeżdża do domu doliczając do wizyty 10 zł.Za to wizyta trwa ile trzeba.Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Gin-poł.-dr ŻABIŃSKA-Popiela -dobry specjalista i miła kobieta(lubi przystojnych mężów :))W każdej chwili na telefon. Odpowiedz Link
hania72 Re: szpital Kopernika 17.02.05, 18:39 Polecam Andrzej Fugiel. Swietny gin.-poloznik. Prowadzil koncowke mojej pierwszej ciazy. Polecil mi porod rodzinny o zzo. Bylo O.K. Pediatry niestet nie znam, chociaz moj syn mial zoltaczke fizjologiczna. Spedzilismy w szpitalu 6 nocy ... Z zadnym pediatrom nie mialam przyjemnosci rozmawiac wszystko zalatwialy pielegniarki ... Pozdrawiam Odpowiedz Link