Dodaj do ulubionych

Dzień Matki :)

24.05.13, 12:30
Zbliżą się wielkimi krokami Dzień Matki smile No więc jak zwykle wygląda u Was to święto ?? smile Spędzacie je świętując, odpoczywając w łóżeczku ?? smile Przy okazji napiszcie w jakim wieku i jakiej płci są Wasze maluszki smile
Obserwuj wątek
    • mama_duzych_dzieci Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 13:47
      moje dzieci maja 31 i 25, nie leżę w łóżeczku, co roku rodzinnie idziemy na obiad do knajpy, płaci mąż że takie cudne dzieci wydałam na świat !
      • lauren6 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 13:50
        Szkoda, że nie wylegujecie się w łóżeczku z 25 letnim i 31 letnim maluszkiem sad
    • kobieta306306 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 13:58
      31 letniego maluszka bym z łóżeczka nie wyganiała wink
    • dziennik-niecodziennik Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 14:04
      nijak. dzień jak kazdy inny. 2,5latka jest za mala na jakies wyjątkowe świętowanie i zbyt rozbrykana żeby pozwoliła na wylegiwanie się smile no, w tym roku wszystkimi matkami z najbliższej rodziny robimy grilla smile
    • broceliande Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 14:04
      Ja przepadam za laurkami. Te krzywe litery, błędy, kolory. Właśnie dostałam taką z serduszkiem "durzo szczęścia".
      Syn ma 9 lat.
      • heca7 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 14:14
        Hmm. To troll wink zawsze takie bzdury wypisuje.
        • bei Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 15:58
          Maluszki płci męskiej ( 30, 23, 18, 8 i pol)
          Z najmlodszym idę na festyn w szkole, później obiad w knajpce i wieczor ciast w domu.
    • panidemonka Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 16:36
      Moje maluszki mają 25 i 20 lat.Ten młodszy maluszek ma 188 cm. wzrostu.
      Nie spędzam całego dnia w łóżeczku, bo z łóżeczka wyrosłam kilkadziesiąt lat temu. Poza tym chyba zeszłabym z tego świata z nudów spędzając dzień w łóżeczku.
    • nanuk24 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 16:44
      Juz mialam Dzien Matki dwa tygodnie temu.
      Syn(9 lat) przyniosl mi bukiet polnych kwiatow, ktore kupil ze swojego kieszonkowego, a ktore rozprowadzala szkola. Napisal tez wiersz o mnie(w szkole pisali) i zaprosil na lody, za ktore ja zaplacilamtongue_out
    • monika3411 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 16:50
      Powyleguję się pewnie gdzieś do 7 - a może 3,5 latka pozwoli dłużej. Drugi maluszek jest 15 letnią pannicą smile Dzisiaj byłam na dniu matki w przedszkolu - dzieciaki jak zwykle cudownie klepały wierszyki, mamusie dostały po bukieciku stokrotek i torebce zrobionej z papierowego talerzyka smile Przy wyjściu jakiś tatuś mało nas nie stratował w drzwiach.
      15 latka zaś już dzisiaj obdarowała mnie ulubionym masłem do ciała i odżywką do włosów, zapowiedziany jest jeszcze kwiatek - chyba słonecznik w doniczce smile
    • gagunia Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 17:36
      Mój syn ma 10 lat i domyślam się, że dostanę jakąś laurkę.
      A dzień spędzę w spa ze swoją mamą, mężem i synem. Dla swojej mamy wykupiłam pakiet z masażami, peelingami itp, a dla nas familijny pakiecik do strefy spa. Na koniec obiad dla wszystkich. Zatem przez kilka godzin będę się poddawała lenistwu i odpoczynkowi.
    • mayaalex Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 17:43
      Synek ma 15 miesiecy, wczoraj dostalam laurke "wykonana" w zlobku (odcisk lapki odrysowanej brokatowymi pisakami) i misia z masy solnej jako magnes na lodowke. Wzruszylo mnie to straszliwie smile W niedziele zabiore ich (synka i mezawink na cos slodkiego. Bede spac tyle, ile pozwoli - ostatnio laskawiec budzi sie ok. 9 wiec nie jest zle.
      • mysiam Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 18:14

ja chwilowo bez dziecka(syn na zielonej szkole)
        Pewnie będzie telefon i zyczenia od Niego.
        a my z mężem poszalejemy sobie w niedzielę;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka