agata_1_fajna 24.05.13, 12:30 Zbliżą się wielkimi krokami Dzień Matki No więc jak zwykle wygląda u Was to święto ?? Spędzacie je świętując, odpoczywając w łóżeczku ?? Przy okazji napiszcie w jakim wieku i jakiej płci są Wasze maluszki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_duzych_dzieci Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 13:47 moje dzieci maja 31 i 25, nie leżę w łóżeczku, co roku rodzinnie idziemy na obiad do knajpy, płaci mąż że takie cudne dzieci wydałam na świat ! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 13:50 Szkoda, że nie wylegujecie się w łóżeczku z 25 letnim i 31 letnim maluszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306306 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 13:58 31 letniego maluszka bym z łóżeczka nie wyganiała Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 14:04 nijak. dzień jak kazdy inny. 2,5latka jest za mala na jakies wyjątkowe świętowanie i zbyt rozbrykana żeby pozwoliła na wylegiwanie się no, w tym roku wszystkimi matkami z najbliższej rodziny robimy grilla Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 14:04 Ja przepadam za laurkami. Te krzywe litery, błędy, kolory. Właśnie dostałam taką z serduszkiem "durzo szczęścia". Syn ma 9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 14:14 Hmm. To troll zawsze takie bzdury wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 15:58 Maluszki płci męskiej ( 30, 23, 18, 8 i pol) Z najmlodszym idę na festyn w szkole, później obiad w knajpce i wieczor ciast w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 16:36 Moje maluszki mają 25 i 20 lat.Ten młodszy maluszek ma 188 cm. wzrostu. Nie spędzam całego dnia w łóżeczku, bo z łóżeczka wyrosłam kilkadziesiąt lat temu. Poza tym chyba zeszłabym z tego świata z nudów spędzając dzień w łóżeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 16:44 Juz mialam Dzien Matki dwa tygodnie temu. Syn(9 lat) przyniosl mi bukiet polnych kwiatow, ktore kupil ze swojego kieszonkowego, a ktore rozprowadzala szkola. Napisal tez wiersz o mnie(w szkole pisali) i zaprosil na lody, za ktore ja zaplacilam Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 16:50 Powyleguję się pewnie gdzieś do 7 - a może 3,5 latka pozwoli dłużej. Drugi maluszek jest 15 letnią pannicą Dzisiaj byłam na dniu matki w przedszkolu - dzieciaki jak zwykle cudownie klepały wierszyki, mamusie dostały po bukieciku stokrotek i torebce zrobionej z papierowego talerzyka Przy wyjściu jakiś tatuś mało nas nie stratował w drzwiach. 15 latka zaś już dzisiaj obdarowała mnie ulubionym masłem do ciała i odżywką do włosów, zapowiedziany jest jeszcze kwiatek - chyba słonecznik w doniczce Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 17:36 Mój syn ma 10 lat i domyślam się, że dostanę jakąś laurkę. A dzień spędzę w spa ze swoją mamą, mężem i synem. Dla swojej mamy wykupiłam pakiet z masażami, peelingami itp, a dla nas familijny pakiecik do strefy spa. Na koniec obiad dla wszystkich. Zatem przez kilka godzin będę się poddawała lenistwu i odpoczynkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 17:43 Synek ma 15 miesiecy, wczoraj dostalam laurke "wykonana" w zlobku (odcisk lapki odrysowanej brokatowymi pisakami) i misia z masy solnej jako magnes na lodowke. Wzruszylo mnie to straszliwie W niedziele zabiore ich (synka i meza na cos slodkiego. Bede spac tyle, ile pozwoli - ostatnio laskawiec budzi sie ok. 9 wiec nie jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Dzień Matki :) 24.05.13, 18:14 ja chwilowo bez dziecka(syn na zielonej szkole) Pewnie będzie telefon i zyczenia od Niego. a my z mężem poszalejemy sobie w niedzielę;P Odpowiedz Link Zgłoś