tully.makker 06.06.13, 09:13 Przeczytalam wlasnie, ze zwyciezczyni Tap Madl ma wprawdzie 2 cm wzrostu wiecej niz ja, za to wazy 5.5 kilo wiecej i ma 3 cm wiecej w biodrach. Tak, jestem plytka, powierzchowna i niedowartosciowana tzn, teraz juz do-wartosciowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myga Re: Dowartosciowalam sie 06.06.13, 09:27 > Przeczytalam wlasnie, ze zwyciezczyni Tap Madl ma wprawdzie 2 cm wzrostu wiecej > niz ja, za to wazy 5.5 kilo wiecej i ma 3 cm wiecej w biodrach. ------------------- Coz, mozna tylko przytoczyc ludowa madrosc: "chuda krowa to nie lania"... Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Dowartosciowalam sie 06.06.13, 10:17 myga napisała: > > Przeczytalam wlasnie, ze zwyciezczyni Tap Madl ma wprawdzie 2 cm wzrostu > wiecej > > niz ja, za to wazy 5.5 kilo wiecej i ma 3 cm wiecej w biodrach. > ------------------- > Coz, mozna tylko przytoczyc ludowa madrosc: "chuda krowa to nie lania"... Ostatnie zdanie biorę do sygnaturki! Zaklepane! Z copyrightem rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Dowartosciowalam sie 06.06.13, 10:43 myga napisała: > ------------------- > Coz, mozna tylko przytoczyc ludowa madrosc: "chuda krowa to nie lania"... No to się dziewczyna dowartościowała Ps. Pamiętam Zuzę z eliminacji, jak przyszła z kolczykiem w nosie i przebierając się mówiła, że ma dużą d.pę I baaardzo sympatycznego tatę ma Ale obstawiałam Marcelę, bo kawał cholery z niej chyba, można podejrzewać, że bardziej by sobie poradziła w niełatwym świecie mody. Trzymam kciuki za dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tyma Re: Dowartosciowalam sie 06.06.13, 10:40 podaj jakie wymiary ma ta tap madl to może więcej dziewczyn się dowartościuje Odpowiedz Link Zgłoś
opuncjafigowa Re: Dowartosciowalam sie 06.06.13, 10:44 Wg mnie to ona za piękna nie jest...jam ładniejsza i wymiary niemal identyczne, więc prowadzę Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: Dowartosciowalam sie 06.06.13, 10:48 właśnie sobie ją wygooglowałam i przeczytałam, że w trakcie programu sporo schudła. więc te 5,5 kilo to przed czy po? Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Dowartosciowalam sie 06.06.13, 10:52 Przeliczasz ujemne centymetry na wartość? Jak to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Dowartosciowalam sie 06.06.13, 11:44 az znalazlam jej wymiary ze strony topmodel 173 cm 86-63-97 58,5 kg jak na modelke to rzeczywiscie wymiary fatalne ma b. szerokie biodra bo jest nisko osadzona, gruszka taka talii 63 to u niej nie widac wzrostu tez malo twarz ma ladna no i przede wszystkim jest kumata a nie pusta lala Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Dowartosciowalam sie 06.06.13, 12:04 Heh, wyguglałam sobie, ze mam wymiary jak Anja Rubik ale prawie 20 cm wzrostu mniej... i nie wiem czy czuc sie dowartosciowana czy wrecz przeciwnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Dowartosciowalam sie 07.06.13, 10:15 no to startuj w nastepnej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Dowartosciowalam sie 07.06.13, 10:25 Ja też mogę? Wprawdzie panna wyższa ode mnie, ale waży 4kg więcej, ja mam za to szczuplejszą talię i biodra. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Dowartosciowalam sie 07.06.13, 13:01 Z takimi wymiarami to nie dziwota, ze każda z nas tutaj "lepsza". Szkoda, że z paszczy jesteśmy mniej wyjściowe. No i na fotach to ona wychodzi oszałamiająco, a nie my Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Dowartosciowalam sie 07.06.13, 13:05 Bo my nie mamy tabunu specjalistów od makijazu oraz od photoshopa Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Dowartosciowalam sie 07.06.13, 13:25 Etam, Zuza i bez make-upu jest zjawiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Dowartosciowalam sie 07.06.13, 13:09 Tak, jestem plytka, powierzchowna i niedowartosciowana tzn, teraz juz do-wa > rtosciowana. Chyba chuda Odpowiedz Link Zgłoś
tully.makker Re: Dowartosciowalam sie 07.06.13, 13:35 No wlasnie jak patre w lustro, to wcale taka chuda nie jestem, co ciekawe. Szczupla, tak. No pamietajmy, ze rowniez 21 lat i 3 dzieci starsza od dziewczecia. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Dowartosciowalam sie 07.06.13, 15:13 Zapewne Tapmadl ma mniej lat Odpowiedz Link Zgłoś