aanna6 02.07.13, 17:45 Prezent ma być dla męza na 10 rocznice slubu nie mam pojęcia co kupic ;-[ zegarek ma branzolet nie nosi i kurcze brak mi pomysłu. podpowiecie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goodnightmoon Re: prezent na rocznice Ślubu 02.07.13, 18:04 Nazwij gwiazdę jego lub waszym imieniem. Zrobiłam taki prezent mamie i była bardzo zadowolona. Można też ładny obraz kupić lub rzeźbę. Albo książka/album zgodny z jego zainteresowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: prezent na rocznice Ślubu 04.07.13, 12:24 jak nie masz pojęcia to podpytaj jego kumpla, mamy- może coś wiedzą- może o czymś po cichu marzy Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: prezent na rocznice Ślubu 04.07.13, 12:30 Bilety samolotowe do Paryża i z powrotem, na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: prezent na rocznice Ślubu 04.07.13, 12:33 Ja już zapowiedziałam głośno i wyraźnie, że nie kupujemy sobie żadnych prezentów! Postaramy się za to gdzieś razem (bez dzieci) wyjechać na weekend i dobrze się bawić. I to będzie nasz prezent od nas i dla nas. A prezentem od rodziców będzie zajęcie się naszymi dziećmi (choć jeszcze nie wiedzą, że taki prezent nam 'dadzą' ). Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: prezent na rocznice Ślubu 04.07.13, 12:41 Może mąż miewa jakieś marzenia, zainteresowania, cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: prezent na rocznice Ślubu 04.07.13, 12:53 Wspolny wyjazd albo jakis gadzet elektroniczny o jakim marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: prezent na rocznice Ślubu 04.07.13, 12:59 Czy On ma już wszystko, czy go jeszcze nie znasz? W takim razie książeczka Rohana Henrego- " Idealny Prezent" j Odpowiedz Link Zgłoś