bella_roza 12.07.13, 10:41 napiszcie, które są Wam przydatne. a może jeszcze ktoś mi napisze jak ustawic Accuweather żeby się wyświetlała prognoza na ekranie startowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceide.fields Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 10:48 Ustaw sobie jako widżet. Odpowiedz Link Zgłoś
szary_kolor Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 10:51 to zależy czego potrzebujesz? ja np używam aplikacji jakdojade.pl, listonic (lista zakupów), odtwarzacza muzycznego... co do ustawienia accuweather na pulpit, musisz przytrzymać palcem ekran pulpitu i wybrać opcję w stylu "Dodaj Widget" i spośród dostępnych wybierz accuweather Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 10:54 jeszcze nie wiem czego potrzebuję bo dopiero od 2 dni mam smartfon Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 10:58 z tym widżetem się udało tylko że teraz łeb ucięło mężowi na zdjęciu czy da się zmienić rozmiar tapety? Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 11:06 Tzn. zdjęcia wybranego na tapetę? Tak, otworzywszy dane zdjęcie w albumie aparatu masz opcję "ustaw jako tapetę" i wtedy możesz je edytować, przycinać itp... Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 11:08 Accuweather musisz sobie ustawić jako widget. Przytrzymujesz palec na ekranie w miejscu gdzie chcesz mieć okienko z prognozą, wyskakuje lista z której wybierasz apps&widgets, potem zakładkę widgets u góry ekranu i tam odszukujesz widget accuweather który ci odpowiada (jest kilka różnych w zależności od modelu telefonu i wersji androida). Jeśli chodzi o aplikacje, to z tych, które osobiście zainstalowałam, bardzo sobie cenię Aldiko (czytnik ebookow), oraz Twilight (zsynchronizowany z porami wschodów i zachodów słońca filtr ekranu, po zmroku zmienia wyświetlane barwy na cieplejsze co zapobiega męczeniu wzroku i rozregulowaniu rytmu snu i czuwania - ekspozycja na zimne światło ekranów led i oled zaburza wytwarzanie melatoniny). Ostatnio odkryłam możliwość osługi przy pomocy smartfona drukarki podłączonej do domowej sieci i udostępnionej w chmurze - jestem absolutnie oczarowana, mogę wyszukiwać w necie i drukować synom kolorowanki i instrukcje lego bez ruszania dupska z kanapy i konieczności włączania komputera Mam też aplikację zastępującą pilota do telewizora umożliwiającą korzystanie ze smart tv, czyli telewizji internetowej (mamy telewizor samsung). Korzystam też z przeglądarki chrome i aplikacji gmail, facebook, google maps (wraz z nawigacją). A dzięki uruchomionej funkcji lattitude (lokalizacja użytkownika przez gps) udało nam się kiedyś po kilku godzinach odnaleźć zgubiony na drugim końcu miasta telefon mojego męża - cały czas był widoczny u mnie na mapie i mąż zlokalizował w parku faceta który telefon znalazł, jego mina była bezcenna kiedy idąc kilka kroków za nim mąż zadzwonił na swój numer, gość odebrał i słowa "ma pan mój telefon" usłyszał jednocześnie w słuchawce i na żywo Robię też zdjęcia i korzystam z opcji wrzucania ich na facebooka, google+, bądź wysyłania mailem. Używam google drive, odtwarzacza mp3. Rozmawiam przez skype (z video) i jakość rozmów jest o niebo lepsza niż na laptopie z windows 8. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: bella roza 12.07.13, 23:06 Dziś stałam się posiadaczką identycznego telefonu. Nie wiem, czy go szybko rozpracuję, bo nie lubię nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: bella roza 13.07.13, 09:24 no ja sam telefon z grubsza rozpracowałam, ale jeszcze jestem świeżynką w świecie aplikacji Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 11:51 Run, dzięki za porady, i ja skorzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.10.13, 10:51 To męża tez możesz tak dokładnie lokalizować ? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 11:23 Najczęściej korzystam z Endomondo (aplikacja sportowa, liczy km i kalorie na podstawie odczytów z czujnika GPS - to głównie na rowerze), jakdojade.pl (gdy rower się zepsuje), Budzik Xtreme (można ustawić rozwiązywanie zadań lub wpisywanie kodu, by przestał dzwonić). Mam AccuWeather, ale nie przywiązuję się do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 11:25 opera, gmail, fb, ing (robię przelewy z tel,) pogodę mam jako widżet, sudoku bo lubię, w sumie tyle, jak czegoś potrzebuję to szukam, wgrywam i testuję jakiś czas, jaks ie przydaje to zostaje jak nie to usuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 11:25 aha jakdojade mam jeszcze i bloggera Odpowiedz Link Zgłoś
fanny Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 11:37 Klawiature Swype. Mimo ze mam malutkiego smartfona, to pisanie na nim jest przyjemnoscia i wciaz mnie bawi. Mam tez zainstalowana na tablecie, bo tam znowu klawiatura byla za duza. f. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 11:42 Rozmowy w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 11:51 Out of milk, jednocześnie lista zakupów, zapasów i zadań do wykonania. Mam zsynchronizowane z mężem, b.przydatna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 14:17 zamiast Out of milk wole polski Listonic. Porownalam oba i wole ten drugi. Prosty i malo wazy. Poza tym lubie rmfon, notepad (do robienia szybkich notatek i przypominajek). Uzywam tez skype'a, Google Sky, Flightradar 24 (bo lubie), stroiki do gitary i wiolonczeli, czytnik e-bookow Aldiko (mozna tez zamiast tego zainstalowac Kindle). No i gry Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 14:40 najpierw napiszcie, skąd bierzecie te apki i ile kosztują. bym skorzystała, ale boję się późniejszego rachunku ------------------------------------------------------ forum rządzi, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 15:07 Jeśli masz androida to musisz gdzieś mieć odnośnik do googlowego sklepu, "Sklep Play" sie to teraz nazywa. Tam są wszystkie aplikacje, są ich miliony. Przy kazdej jest napisane czy jest za darmo czy płatna i ile. Poza tym jeśli nie masz podpiętej karty kredytowej pod konto google to nie pobierze Ci kasy, bo nie ma skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 15:09 Aha ale oczywiście wchodząc na Sklep Play łączysz się z internetem i to jest dodatkowo płatne jeśli nie masz jakiegoś pakietu internetowego w abonamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.10.13, 10:54 peggy_su napisała: > Aha ale oczywiście wchodząc na Sklep Play łączysz się z internetem i to jest do > datkowo płatne jeśli nie masz jakiegoś pakietu internetowego w abonamencie. Niekoniecznie, warto to robić całkiem bezpłatnie i szybko przez wi-fi Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 15:12 dzięki za odp - mam windowsa Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 15:18 Windows też ma jakiś sklep z aplikacjami, to działa na podobnej zasadzie. Niektóre marki telefonów mają też własne sklepy, np nokia albo htc. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 15:16 Wszystkie aplikacje, które wymieniłam wyżej same w sobie są darmowe. Ale korzystają one z internetu. W domu mam telefon połączony do domowego wifi. Poza domem korzystam z transferu danych przez sieć komórkową, mam wykupiony jakiś pakiet (za parę zł). Jak nie masz w abonamencie wykupionego pakietu danych, to operator nalicza opłatę za przesyłane dane wg. taryfy i można się wtedy zdziwić po potrzymaniu rachunku. Polecam sprawdzić czy twoja umowa z operatorem obejmuje jakiś pakiet danych, jak nie to sobie wykup (nie są drogie) albo wyłącz w smartfonie opcję transferu danych przez sieć komórkową i korzystaj z netu w telefonie tylko jak masz dostęp do wifi. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 run away 12.07.13, 23:20 A jak sie zabrac za wylączenie internetu w tel? W co wejść, zeby podlączyć do wifi? Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: run away 12.07.13, 23:27 no nie zartuj.. a jak podlaczasz komputer? masz router? Wchodzisz w komorce w ustawienia (settings)->wireless & networks->WiFi ->WiFi settings i szukasz swojej wlasnej sieci ( z routera). Wpisujesz haslo/kod zabezpieczen sieci i gotowe. Chyba, ze chcesz sie podpiac do niezabezpieczonej sieci sasiadow.... Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: run away 12.07.13, 23:33 W androidzie u góry masz taki pasek ustawień, jak pociągniesz palcem w dół to się rozwija. Tam masz szybki dostęp do podstawowych opcji, jest tam wifi, i teraz tak, krótkie pacnięcie paluchem na ikonkę włącza/wyłącza wifi, przytrzymanie palca na ikonie otwiera menu dodawania sieci, w tym menu musisz pacnąć scan (po lewej na dole) wybrac z listy swoją siec domową, podać login i hasło i voila! Transfer danych włączasz/wyłączasz podobnie jak wifi, w tym podręcznym menu u góry ekranu, lub otwierasz menu pod lewym przyciskiem telefonu, wybierasz settings i tam zaznaczasz/odznaczasz "data transfer". To jest wszystko dość intuicyjne, jak się przez weekend trochę pobawisz to się połapiesz co i jak i sama będziesz umiała znaleźć różne opcje Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: run away 13.07.13, 09:26 kochane, a powiedzcie mi jeszcze czy wifi zawsze jest 'ważniejsze' niż transfer przez SIM? tzn jak jestem w domowej czy innej wifi to nie pobiera przez sim? a w ogole to różne są zabezpieczenia wifi, u mnie jeszcze trzeba podac na router adres MAC Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: run away 13.07.13, 09:48 Tak, jak telefon jest połączony z wifi to transfer danych somyślnie idzie przez wifi, dopiero jak wyjdziesz z zasięgu tego qifi albo ono padnie (np przez brak prądu) to telefon automagicznie się przerzuci na transfer danycj przez sieć komórkową, chyba że masz tę opcję wyłączoną to po utracie dostępu do wifi wyświetli ci komunikat o braku dostępu so internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: run away 16.10.13, 10:59 run_away83 napisała: > Tak, jak telefon jest połączony z wifi to transfer danych somyślnie idzie przez wifi, dopiero jak wyjdziesz z zasięgu tego qifi albo ono padnie (np przez brak prądu) to telefon automagicznie się przerzuci na transfer danycj przez sieć komórkową, Nie zawsze tak jest! Moje dziecko dostało nowy telefon, włączyło wi-fi i zaczęło ściągać sobie aplikacje. Jakież było nasze zdziwienie, kiedy okazało się, że w ciągu jednego dnia stracił ze swojej karty całą kasę, bo mimo włączonego wi-fi telefon łączył się z internetem przez sieć! Trzeba więc na wszelki wypadek, wyłączyć taką możliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.07.13, 15:17 Ja uzywam całej masy. Chrome do przeglądania netu. Facebooka. Facebook Messenger bo jest wygodniejszy do pisania z kimś. Czasem gadu gadu. Twittera. ING i mBank do obsługi kont. Tmobile. Google keep do szybkich notatek, list to do, list zakupów i innych takich. SkyCash do płacenia za bilety miejskie i rózne inne. Jakdojade. Latarki. Aparatu i różnych bajerów do obróbki zdjęć. Kilku gierek jak The sims free, albo wioska smerfów Bloggera. Skypa Bilkom - do kupowania biletów pkp (ale tylko intercity) czasem tvn playera Endomondo Kalkulatora. Do tego różne strony www mają swoje aplikacje żeby łatwiej było korzystać z zasobów strony - np Allegro, Booking, Gastronauci. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 13.07.13, 09:23 dzięki serdecznie, w sumie widzę że na razie niewiele z tych rzeczy jest mi potrzebne, fb nie używam, nie biegam zobaczymy jak z listą zakupów a gazety jak czytać na telefonie? też są aplikacje do tego? a jeszcze powiedzcie mi jak się skanuje te znaczki takie czarno białe? i jeszcze nie rozpracowałam głosowego pisania smsów pocztę se zainstalowałam, zatkało mnie jakie te dzisiejsze telefony są mądre, kiedyś trzeba było wpisywać jakieś serwery poczty przychodzącej itp a teraz telefonik wszystko sam za mnie zrobił, tylko mam jeszcze jakiś problem z odświeżaniem, jak sprawdzam w kompie to mam więcej maili niż się w telefoni pokazuje, jakieś rady? i niestety po 2 dniowym męczeniu fona ściąganiem poczty itp bateria się wyczerpała, liczyłam na dłużej bo na razie prawie nie mam aplikacji Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 13.07.13, 09:53 Jeśli chodzi o baterię to dwa dni to super wynik jak na smartfona A tempo zużycia baterii zależy nie ryle od ilości zainstalowanych aplikacji, co od wielu ustawień (m. in. jasności ekranu, wibracji, dźwięków i głośności), ilości aplikacji uruchomionych w tle i tego jak bardzo eksploatujesz smartfona. Z moich obserwacji to najbardziej bateriożerny jest ekran (w pomieszczeniach warto trochę przyciemnić), aparat foto (zwłaszcza jak robię zdjęcia z flashem) i odtqarzacz muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 15.07.13, 09:29 widzę że wifi też sporo zżera a w domu korzystam rozpracowałam też już głosowe pisanie sms i jestem zachwycona ponawiam pytanie - jak się skanuje znaczki? i czy ktoś może polecić aplikację do czytania/kupowania czasopism Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.10.13, 13:36 Musisz sobie ściągnąć czytnik kodów (jest kilka różnych darmowych apek czytników). Odpalasz aplikacje i przeciągasz nad kodem, dane się wczytują. Tak mi to przynajmniej działa Odpowiedz Link Zgłoś
mancipi Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 15.07.13, 10:26 bella_roza napisał: >tylko mam jeszcze jakiś problem z odświeżani > em, jak sprawdzam w kompie to mam więcej maili niż się w telefoni pokazuje, jak > ieś rady? > wejść w ustawienia->konta i synchronizacja-> zaznacz automatyczna synchronizacja i bedzie dizałało-tylko wtedy bateria szybciej schodzi, więc jak nie musisz być na bieżąco to lepiej samemu odświeżać pocztę > i niestety po 2 dniowym męczeniu fona ściąganiem poczty itp bateria się wyczerp > ała, liczyłam na dłużej bo na razie prawie nie mam aplikacji smartfony trzeba ładować codziennie-niestety wszystkie aplikacje+chodzący net bardzo dużo pobierają energii-to nie to co nokie sprzed 10 lat. a jak używa się nawigacji czy gps to nawet szybciej potrafi sie wyczerpac Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.10.13, 11:10 A propos baterii i nawigacji, mój mąż włączając nawigację na swoim mega-super-wypasionym smartfonie: "Weź mi go podłącz do ładowarki samochodowej, to się będzie wolniej rozładowywał" Odpowiedz Link Zgłoś
white_monikka Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 14.10.13, 14:35 Ja polecam aplikacje edukacyjne dla dzieci np. o segregacji śmieci, bardzo prost ale edukacyjna play.google.com/store/apps/details?id=com.appocalypse.fallinggarbage Sama dla siebie nie mam dużo, filmweb, latarka i pasjans . Odpowiedz Link Zgłoś
zoria_polunocznaja Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 15.10.13, 19:07 Raz na sto lat wejdę na ematkę (brak czasu chroniczny) a tu taki przyjemny temat Ja korzystam namiętnie z: - Listonic wygodna lista zakupów (polski i dobry!) mój absolutny number one! - whatsapp - komunikator - evernote - notatki - my fitness pal - odchudzanie - advanced task killer - przydaje się do reanimowania baterii - instagram - zdjęcia - aplikacja pocztowa - mam też kilka gier - mahjonga, kulki, angry birds obowiązkowo i pacmana (sentymenty); do tego aplikacje sklepowe lidla, almy i ikei, ale są raczej słabe (piotra i pawła wywaliłam, bo był absolutnie do kitu); sporadycznie korzystam z nawigacji. Odpowiedz Link Zgłoś
metrowska Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 12.01.14, 18:25 Z aplikacjami na Androida jest jak z ciuchami, trzeba się nieźle naszukać aby coś mi się spodobało Mam dobry telefon Samsung Galaxy Note 3. Wszystko działa na nim płynnie i trzeba się nieźle natrudzić aby się zawiesił. Jeżeli chodzi o aplikacje z których najczęściej korzystam, to można podzielić je na dwie grupy: rozrywkowe i do co dziennego użytku. W grupie rozrywkowej są te od słuchania muzyki, śmiesznych stron oraz gier. Zainstaluj sobie Angry Birds świetna gra, nieskomplikowana, wymagająca nieco skupienia i zręczności. Lubię też łamigłówki więc zainstalowałam sobie Sudoku. Aplikacje do codziennego użytku to przede wszystkim te które wspomagają użytkowanie konta bankowe czy przelewy (iKasa z Biedronki). Wejdź sobie na yourapps.info/aplikacje-na-androida masz tam recenzje aplikacji i gier na Andka. Jest tego bardzo dużo, więc z pewnością coś sobie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 13.01.14, 17:09 Prognoza pogody . Caynax A6W (brzuszki) Latarkę . mPEKAO (gdziekolwiek jestem robię przelewy bez problemu) FB. Forum. Full gier zwłaszcza dla małej. S Terminarz. GPS. Słownik angielski i hiszpański. Instagram. Jak się gdzieś na zewnątrz zaloguję na google pokazuje ile mam drogi do domu, najbliższe atrakcje , zdjęcia i jeden Bóg wie co jeszcze , nie wiem jak to wlazło mi do telefonu. Więcej nie pamiętam , jeszcze grzebię i się uczę Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka_79 Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 19.06.14, 16:29 Jeśli jeździcie na rowerze, to polecam "Kręć kilometry". Co roku latem jest konkurs, w którym dzięki aplikacji można wygrywać nagrody za przejechany dystans. A dodatkowo walczy się o stojaki rowerowe dla swojego miasta. Więcej o akcji na www.kreckilometry.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elabenia Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.02.15, 11:32 Polecam super aplikacje dla rodzicow, ktorzy maja nadmiar obowiazkow i czasami zdarza się im o czyms zapomniec. Odkryłam ja niedawno. Babee to taki terminarz szczepien w telefonie. Wpisuje sie podstawowe dane dziecka i gotowe. Do wyboru szczepienia obowiazkowe i nieobowiazkowe. Sciagnac mozna na androida lub ios z www.babee.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.02.15, 12:44 Oprócz paru już wymienionych: Orange Finanse (bank), SoundHound (moja ulubiona - aplikacja "słucha" i rozpoznaje jaki kawałek leci w radio, pokazuje tytuł, wykonawcę, okładkę płyty, link do tekstu itd.) Alchemy (łamigłówka - jak z 4 elementów podstawowych zrobić kikadziesiąt nowych tworów) LinkedIn tłumacz googlowy (jest co raz lepszy, ostatnio cieszy mnie zwłaszcza automatyczne tłumaczenie tego co sfocę aparatem i tłumaczenie mowy - dźwięków znaczy się) mPay (do płacenia za komunikację miejską i za parkowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.02.15, 12:56 Od siebie dodam tylko ze dobrze mieć jednak wykupiony jakiś pakiet internetowy, nawet ten najtańszy, tak by w razie czego nie zaskoczył nas rachunek. A te w razie czego to np. pilna potrzeba znalezienia czegoś na mapie, odszukania notatek w chmurze, skorzystania z kuponów rabatowych (polecam aplikację qpony) itd a przede wszystkim gdy zgubimy telefon - dzięki włączonemu internetowi można odnaleźć zgubę na mapie z domowego komputera czy innego smatfonu. Zarówno tel. z androidem jak i wp. Odpowiedz Link Zgłoś
carbon_steel Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.02.15, 14:00 Szereg powyżej wymienionych, a dodatkowo: - Quizwanie - polecam wszystkim, - Time table - plan zajęć na cały tydzień, Odpowiedz Link Zgłoś
bachula_grr Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.02.15, 14:19 z darmowych: runtastic viber/whatsapp yahoo mail gazeta.pl meteo.gr Wpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.02.15, 18:02 quizowanie jest super ale mam wrazenie, ze tam same malolaty na poziomie 3 klasy szkoly podstawowej bo pytania w wiekszosci nie sa trudne a odpowiedzi udzielaja wybitnie zaskakujacych Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.02.15, 18:41 Blix -masz od razu gazetki z promocjami różnych firm: od biedry, lidla przez rossmanna itd. NR Shooter - fajna gierka ,w którą gram, jak gdzieś czekam w kolejne lub chcę się krótko pograć w kulki. A wiele aplikacji już podano wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
carbon_steel Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 16.02.15, 19:41 Tak quizwanie jest super ale jak grasz ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_plus Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 03.05.17, 17:20 Ja mam: fb + messenger gadu-gadu - do pisania z mężem, taniej wychodzi niż smsy a nie zawsze możemy rozmawiać dzwoniąc do siebie chrome mBank Mój Orange Retrica - czasem bawię się zdjęciami dla samej siebie SMS Backup + Restore - wysyłanie smsów na mejla więc nic mi nie ginie Zedge - dzwonki, tapety, dzwonki powiadomień WPS Offce - do otwierania dokumentów tekstowych w wersji doc i pdf Todlist - używam pierwszy raz więc póki co testuję Apka do odtwarzania muzyki Gry Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: jakie aplikacje na Androida polecacie? 03.05.17, 17:23 Pogoda Kalkulator Notatnik Kalendarz (3 ostatnie pozycje w wersji "fabrycznej" nie podobaly mi sie) WhatsApp Viber Messenger Budzik Endomondo Waze + Google maps Rozklad tutejszej komunikacji miejskiej Uber Ceny benzyny Payback App bankowy Kompas Nauka jezyka Kilka gierek (dla corki) Odpowiedz Link Zgłoś