Dodaj do ulubionych

zaczęło się :)

22.07.13, 11:22
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14315737,Ksiezna_Catherine_trafila_do_szpitala___Rozpoczal.html#BoxSlotII3img
Obserwuj wątek
    • run_away83 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:33
      Mam nadzieję że to będzie dziewczynka. Wyswatałabym ją z którymś z moich synów big_grin
    • misiowamama-2 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:35
      Olaboga! a cóż w tym takiego, żeby wałkować znowu ten temat? Taka sama kobita jak i inne. Nic nadzwyczajnego
      • ekaczmarczyk Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:41
        Niby taka samasmile ale pewnie ani krzyknac, ani zaklac nie mozewink nie to samo co my. I pewnie ja nie bedzie bolalo, urodzi szybko i bezbolesnie... Ech...
        • misiowamama-2 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:45
          ekaczmarczyk napisała:

> Niby taka samasmile ale pewnie ani krzyknac, ani zaklac nie mozewink <

że co? Nie krzyczałam ,nie klęłam...

>nie to samo co my. I pewnie ja nie bedzie bolalo, urodzi szybko i bezbolesnie... Ech...<

Urodziłam szybko i bezboleśnie wink
          To ja chyba księżną jestem big_grin big_grin
          • ekaczmarczyk Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:53
            A mozewink
        • d.o.s.i.a Re: zaczęło się :) 22.07.13, 13:47
          > o my. I pewnie ja nie bedzie bolalo, urodzi szybko i bezbolesnie... Ech...

Dlaczego tak sadzisz? Z tego co Kate mowila, to optuje za porodem naturalnym bez znieczulenia.
          W Anglii rowniez nie przyspiesza sie porodu, wiec moze rodzic i 2 dni.
      • adwarp Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:44
        "Taka sama kobita jak i inne. Nic nadzwyczajnego"

Chyba jednak nie taka samawink
        • misiowamama-2 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:46
          adwarp napisała:

> Chyba jednak nie taka samawink<

a co , ma dziurę gdzie indziej i cycki z tyłu ? tongue_out
    • lauren6 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:42
      Olaboga, a co mnie to obchodzi?
      • misiowamama-2 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:45
        no, dokładnie. Też mam to gdzieś...
        • aneta-skarpeta Re: zaczęło się :) 22.07.13, 12:26
          jak na "mam to gdzieś" to jesteś wyjątkowo aktywna w tym wątku
    • sumire Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:50
      biedna dziewczyna.
      byłam w Londynie w ubiegłym tygodniu i widziałam te dzikie tłumy czatujące pod Buckhingham. mocną psychę trzeba mieć, żeby znosić takie osaczenie. no, ale UK ma świra na punkcie rodziny królewskiej.
    • kawka74 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:51
      Zajrzę za pięćdziesiąt wpisów tylko po to, żeby sprawdzić, ile osób napisało, jak bardzo mają to gdzieś ;p
      W temacie - najbardziej mnie zafascynowały ceny drabin, które wystawiono do sprzedaży pod szpitalem, w którym ma rodzić księżna, pokazywali w któryś 'Faktach' (swoją drogą typowy komin, ale niech tam). Wariactwo.
      • kanna Re: zaczęło się :) 22.07.13, 18:13
        Te "ceny" przyczepione do drabin, to były żarty ich właścicieli :p Fotoreporterzy się nudzą, wiec sobie ozdabiają drabiny rożnymi napisami. Tez cenami z księżyca.
        • kawka74 Re: zaczęło się :) 23.07.13, 09:37
          Fajnie, przynajmniej wesoło było smile
    • princy-mincy Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:53
      A ja im współczuje, ze tak bardzo sa pod obstrzalem mediów, zwłaszcza tych bulwarowych.
      Wiem, ze jako osoby publiczne muszą sie z tym liczyć, ale szkoda mi ich, ze tak intymnej chwili jak narodziny dziecka nie mogą miec tylko dla siebie ale rzecznik szpitala czy tam rzecznik dworu informuje o postępuje i przebiegu porodu.
      • kiddy Re: zaczęło się :) 22.07.13, 13:57
        Też im współczuję, bo, cholera, nawet urodzić w spokoju nie może. Jasne, nikt jej nad głową nie stoi i nie mówi, żeby szybciej, bo naród czeka, ale mimo wszystko jest presja. A powinna mieć maksymalny spokój i komfort.
    • kropkacom Re: zaczęło się :) 22.07.13, 12:30
      Musi szybko urodzić, bo Ela na urlop niedługo jedzie smile Przecież nie będzie planów zmieniać...
    • morgen_stern Re: zaczęło się :) 22.07.13, 13:57
      To dobrze, bo się założyłam z przyjaciółką o obiad, co urodzi. Ja stawiam, że chłopaka smile
    • misterni To ona jeszcze nie urodziła? Przecież topik o tym, 22.07.13, 14:55
      że poszła rodzić wisiał na ematce już chyba z tydzień temu. Albo dwa nawet.
    • gazeta_mi_placi Re: zaczęło się :) 22.07.13, 18:38
      Mam nadzieję, że nieźle się męczy big_grin
      • totorotot Re: zaczęło się :) 22.07.13, 21:21
        Taka chuda to sie meczy bardziej. Trz tak będziesz miała jeśli trochę nie przybierzesz.
        • kura28 Re: zaczęło się :) 23.07.13, 10:46
          A w jaki sposób tkanka tłuszczowa pomaga w porodzie?
          • gazeta_mi_placi Re: zaczęło się :) 23.07.13, 12:37
            Tłuszcz chroni przed bólem.
    • rosapulchra-0 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 18:42
      Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko i bez komplikacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka