Dodaj do ulubionych

pobicie Miecugowa

04.08.13, 08:13
Zapewne wiekszosc z was slyszala o tym wydarzeniu na Woodstocku.
Prawicowy bandyta postanowil zaistniec medialnie i pobil Grzegorza Miecugowa podczas podczas programu Szklo konktaktowe nadawanego z Woodstocku.
Dla mnie to kolejny krok w prawackim bandyctwie. Jesli madal bedzie przyzwolenie dla takich bandziorow to po do dojsciu do wladzy zaczna dziennikarzy zamykac albo i mordowac. Rownolegle wezma sie za wszystkich obywateli.
Czas postawic im tame.

-
„ludzie nie są tacy głupi, jak nam się wydaje. Są dużo głupsi"
Obserwuj wątek
    • panidemonka Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 08:49
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14382584,Oskar_W__uslyszy_zarzuty__Kim_jest_mezczyzna__ktory.html?lokale=katowice#BoxWiadTxt
      • panidemonka Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 08:50
        Fan K.Mikkego.
    • allatatevi1 Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:10
      "pobicie" koń by się uśmiał.
      Przecież on tego mięczaka lekko klepnął w ramię.
      Ale się uśmiałam jak zobaczyłam jaki on odważny i ten drugi prowadzący też - prawdziwi mężczyźni buahahaha
      • sumire Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:25
        spoko. czyli takie rzeczy są dla Cię dopuszczalne?
        ja chrzanię, co się dzieje z ludźmi?...
        • kropkacom Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:26
          To na pewno wina emigrantów. big_grin
        • zuwka Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:32
          Otóż to. Pomijając politykę - czy to fan Korwina czy innego Mikke, ale to była napaść. Naruszenie cielesności! i jeszcze zarzut "zakłócanie imprezy masowej" Kuźwa zakłócanie imprezy to jakby stanął na scenie i zaczął grać na trąbce zagłuszając prowadzącego. Jestem zbulwersowana.
        • allatatevi1 Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:39
          sumire, czy Ty masz świadomość gdzie żyjesz?
          W kraju w którym do dziś nie ukarano morderców Przemyka, Popiełuszki (tysięcy innych anonimowych ofiar komunizmu), gdzie ci którzy mają krew na rękach są elitą finansową (emerytury wojskowych, esbeków...), a gangsterzy z Pruszkowa są uniewinniani, będziemy robić dym bo jakiś dziennikarzyna trzeciego sortu został leciutko klepnięty w ramię.

Sprawa nie warta linijki tekstu w jakiejkolwiek gazecie, a młodzian powinien co najwyżej dostać karę 20 godzin koszenia trawników.
          • sumire Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:46
            mam świadomość.
            a Ty masz świadomość, że bagatelizowanie takich spraw nakręca spiralę? parę ciekawych rzeczy w historii zaczęło się od przymykania oka na to, co nazywasz klepnięciem w ramię.
            btw, kto jest dla Ciebie dobrym dziennikarzem, jeśli Miecugow jest trzeciego sortu?
            • allatatevi1 Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:57
              W Polsce nie ma dobrych dziennikarzy ani mediów na poziomie - zresztą to nic dziwnego, w większości krajów rozwijających się nie ma prawdziwych mediów, w byłych republikach radzieckich też raczej porządnych mediów się nie uświadczy (chyba że niszowych, o niewielkim zasięgu).

Jak chcę dziennikarstwa na poziomie to zaglądam do El Pais.
              W Polsce "czołowi dziennikarze" jedyne co potrafią to literackie obstrukcje typu "co z tą polską" - nie bez powodu nazywaną biblią polskich analfabetów.
              • sumire Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 10:05
                nie mam dalszych pytań.
              • panidemonka Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 10:17
                allatatevi1 napisała:

I dlatego należy wszczynać burdy na imprezach gzie jest kilkaset tysięcy ludzi i gdzie można wywołać chaos na wielką skalę. potem będzie o czym pisać i potępiać, a czasem zabronić.
                Puknij się w łeb.
                Możliwe, że atak na Miecugowa był prowokacją. Na szczęście nieudaną.

> W Polsce "czołowi dziennikarze" jedyne co potrafią to literackie obstrukcje typ
                > u "co z tą polską" - nie bez powodu nazywaną biblią polskich analfabetów.
            • rhaenyra Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:59
              pewnie terlikowski big_grin
        • marychna31 Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:43

> spoko. czyli takie rzeczy są dla Cię dopuszczalne?

dopuszczalne jak dopuszczalne - zobacz, że są miernikiem "prawdziwej męskości" ina dokładkę bardzo zbawne...
      • panidemonka Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:42
        Według ciebie powinni mu też przywalić?
        Superuncertain
        • allatatevi1 Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:49
          dlaczego ten drugi prowadzący nie próbował chociaż odciągnąć tego chłopaka. sam jeszcze wstał i niemal zaczął uciekać i zasłaniać się rękoma, chociaż chłopak nawet na niego nie spojrzał - przezabawne to było, rzadko mozna zobaczyć aż takiego tchórza i niedojdę.
          • sumire Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:53
            taa... prawdziwy mężczyzna to ten, co leje w mordę twardo, nie?
            • allatatevi1 Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:58
              Nie.
              Ale też nie ten, który prawie robi pod siebie bo jakiś cherlawy chłoptaś go trzepnął w ramię.
              • sumire Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 10:07
                a jakby Ciebie jakiś cherlawy chłoptaś klepnął w ramię na ulicy, to co byś zrobiła?
                naprawdę nie pojmujesz, że takie akcje są niedopuszczalne? niezależnie od tego, czy chodzi o pstryknięcie w nos, czy prawy prosty?
      • caroninka Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 11:00
        No tak, jak widac u Ciebie rzadzi prawo kija i maczugi. Wedlug Ciebie mieli spuscic mu becki, by "zasluzyc" na miano mezczyzn?
    • kota_marcowa Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:20
      Bardzo mi się spodobała reakcja publiczności, a już traciłam wiarę w kwiat polskiej młodzieżywink
    • mindtriper Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:38
      A co proponujesz, Zbyszku, dla następców Ryszarda C.?
    • marianna1970 Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 09:44
      Cały ten Woodstock to święto lewactwa, róbta co chceta, ćpanie chlanie, j..b..nie i rzyganie.
      Zlot debili ludzi bez wartości
      • rhaenyra Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 10:02
        nie ma to jak wypowiedziec sie na temat ...
        • tanebo Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 10:53
          Ale niestety to jest na temat. Po prostu część społeczeństwa wyładowuje frustrację na innych. Ostatnio spotkałem się z opinią na temat serialu "dr House" wg której należy zabronić jego oglądania a fanów rozstrzeliwać. Bo jest tak lewacko liberalny.
    • vampire-freak Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 10:50
      Lewactwo się zorientowało, że już nie wystarczy straszyć Kaczyńskim, więc trzeba zacząć grać ostrzej. Cały ten incydent jest tak śmieszny jak nieprawdopodobny. Nie zdziwię się, jeśli za jakis czas wyjdzie na jaw, że to taki sam prawak jak ten obrońca krzyża, co się przy....sem Palikota okazał. Ale media pokazały, teraz będzie można straszyć fanatyzmem, że nie wiadomo do czego są zdolni zwolennicy tego czy innego, a każdy kto wyznaje wartości narodowe zostanie okrzyknięty fanatykiem i ciemnogrodem. Z innej strony, jak przy takim wielkim widowisku, tak zorganizowanym, w czasie takiego programu na scenę wdziera się "fanatyk" i robi co chce. Ochrony nie było rozumiem? Słabe to oj słabe....
      • sumire Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 10:57
        Owsiak powiedział wczoraj, że każdy może wejść na scenę na Przystanku - i nadal będzie mógł.
        dopatrywanie się w tym lewackiej prowokacji jest przezabawne.
        • vampire-freak Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 11:21
          Zabawna jesteś Ty w swej naiwności i ufnej wierze w to co Pan powie.
          • sumire Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 11:47
            być może. ale żyje się duuużo spokojniej, nie węsząc wszędzie spisków.
      • panidemonka Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 11:23
        "Fanatyka" jednak spacyfikowano. Mam nadzieję, że beknie za to co zrobił.
        • vampire-freak Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 11:41
          Ja też, nie popieram takich akcji.
    • volta2 Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 11:42
      może być tak jak z tym podpalaniem tęczy na placu zbawiciela - ach, podpalają tę tęczę nietolerancyjni prawacy, faszyści i inne homofoby, co ich tęczowy kolor do gorączki doprowadza.

a tu się okazało - że to młodzież z popularnych na placu knaj tak się radośnie i bezmyślnie zabawia.

ale co sobie można było poużywać na wszechpolakach faszystach to tylko wyborcza wiesmile

zaraz się okaże, że gość nie zna miecugowa, a klepnął go w ramię, bo mu się jego okular nie podobał, ale już można odtrąbić atak rydzyków i prawackich bandytów na kwiat Owsiakowej(czyli lepszej apriori) młodzieży.
    • woman_in_love żałosny ten Miecugow jak się żali do kamery i 04.08.13, 11:51
      trzęsie. Zrobił się jakiś taki mały i mięczakowaty. To już nawet Bronek K. miał więcej klasy jak dostał jajkiem.

Najwięcej pretensji to chyba Miecugow powinien mieć do ochrony i jej wyszkolenia. A!Pamiętam, jak mówił coś bardzo podobnego po Smoleńsku - że to wina ochrony prezydenta i przygotowania lotu. Tu też zatem niech nie robi z siebie idioty i da chłopakowi spokój i zacznie się czepiać swojej ochrony i ich oskarży o dopuszczenie do tej sytuacji.
    • allatatevi1 Re: pobicie Miecugowa 04.08.13, 12:47
      Kwaśniewski polskiego dziennikarstwa smile
      Moczymorda

www.cda.pl/video/2762886/Grzegorz-Miecugow-pijany-w-TVN24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka