konwalka 15.08.13, 20:11 fajne,krotkie,z jajcem dla puchatej podpalanej dziewczynki dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelamela Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:16 www.jacentus.com/jacentus_serwis/psie_imiona.htm do wyboru.... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:21 omondieu, teraz to juz mam za duzo do wyboru dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:27 Jak z jajcem to może Draka A poważnie - napisz jakie wybrałaś i daj jakieś zdjęcie tego cuda Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:34 sa straszne klotnie wlasnie zostawiamy jedno szczenie, b lagodna, dobrze rokujaca sunie, duza, masywna, ugodowa, raczej latwa do prowadzenia roboczo nazywana kazia imiona, o ktore sie klocimy: suzi, wega, gerda, diuna, etna ale zadne jakos nie jest kaziowe... zdjecie potem podrzuce tak? (bo musze wyluskac z miliona zdjec pulpetow) ps tak naprawde chcialam zostawic psa, ale nie moge matka i syn w jednym domu nie nie nie rycze za kazdym razem jak na niego patrze, im blizej do oddania a ten juz tez mnie sobie upatrzyl na czlowieka A szlag by to ... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:39 Zora , Wera, Kera Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 21:07 Konwalka a nie mozesz go wykastrowac? Chcecie mieć większą hodowlę, tak? Wiesz co, kiedyś na DT miałam psa i do dzisiaj żałuję, że jak znalazł się dom stały to go oddałam; tzn każdy były tymczas został sowicie opłakany, ale tylko za nim tęsknie i boleję nad swoją głupotą. Zastanów się jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 21:18 powiem tak - za szkoda go na kastracje jest (juz) wspanialym samcem alfa, dbajacym o stado, diablo inteligentnym rodzina do ktorej trafia przeszla lustracje i tak rycze jak durna, chociaz wiem, ze bedzie mialtam idealnie u mnie pewnie doszloby do scysji z obecnym psem bo juz probuje wygryzc matke z roli przywodcy chce tego uniknac, ale dalibog serce mi krwawi odliczam godziny do dnia kiedy o niego przyjada; wiem, ze wtedy wyjde z moja suka z domu i dluga nie wroce Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:30 Blondi Ups, przepraszam, nie moglam sie powstrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:41 Mielismy kiedys Zore Ja proponuje Ziuta albo Zoska Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:46 Horta (to starożytna boginii stymulująca w ludziach dobro) - moim zdaniem fajne imię dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:46 bzdura wredzia jedza gupka Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 20:51 -to ja moze dodam imie musi byc raczej takie miezdunarodne w brzmieniu i zeby wterynarz angielski nie strzelil sobie w leb przy spelowaniu - Rozmawiają dwie ameby, jedna zdenerwowana mówi do drugiej: - Przestań, bo zaraz Cię kopnę! - A niby czym? - A nibynóżką! Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 21:17 zdecydowanie popieram DRAKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 21:27 Gama, Koda, Wega, Westa Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 22:16 rumpelstiltskin a w skrocie moze byc rumpel Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 21:39 Zara, Negra, albo tak jak moja Alma Odpowiedz Link Zgłoś
elle_hivernale1 Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 21:59 Aba Baba Heidi Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 22:01 ja ostro forsuje bacardi, ale sie opieraja... Odpowiedz Link Zgłoś
elle_hivernale1 Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 22:07 Bo długie. Najfajniejsze moim zdaniem są max dwusylabowe. Tzn. miałam za pacholęcia rybkę Nabuchodonozora, ale nie musiałam jej za często wołać. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 22:27 heh,ja mialam rybke reksia Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 22:03 > fajne,krotkie,z jajcem Bierzgo Odpowiedz Link Zgłoś
marcowa_aprilla Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 22:15 ja bym zostawila ta robocza kazie, mozna oficjalnie wpisać Kaza Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 22:29 > ja bym zostawila ta robocza kazie, mozna oficjalnie wpisać Kaza lubię to Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: imie dla owczarka niem potrzebne 15.08.13, 22:36 Dynia, Rumba, Ibi Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 06:51 My mielismy kiedys owczarka niemieckiego o pieknym imieniu Diuna (na czesc Herberta). Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 08:02 jak puchata to przecież Misia Odpowiedz Link Zgłoś
marta13sar Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 09:03 Jak podpalana to prawie bursztynowa, więc Amber. Jak ja Ci zazdraszczam owczarka. Te psy to moja wielka miłość i marzenie od dzieciństwa. Ale w domu alergik, więc skończyłam z shih tzu. Całkiem inne od owczarka, ale i tak głowę straciłam. (W domu mam Amber i Mańkę-miała być Maja, ale z czasem bardziej spasowała Mańka). Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 09:12 Oczywiście, że HELGA Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 09:15 Moja owczarzyca miała na imię Balbina, i to dla mnie najpiękniejsze psie imię na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 11:52 Ja też miałam Balbinę To było jej domowe imię, bo rodowe Oli nie pasowało do kolegi Baltazara. Wczesniej miałam Dorę, na którą tata wołał Dorota ;P Teraz mieszka z nami Drucia - tak jej dali na imię hodowcy, a że zadziorna z niej kobieta i z jajem, to pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
nelamela Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 12:53 [img]https://fotoforum.gazeta.pl/p to ja się pochwalę swoimi miśkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 17:21 wes nie wrzucaj takich zdjec, bo ja od razu rycze jak widze ofczarki no rycze musze chyba hormony sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 18:32 No proszę Cię... bo sobie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
czarnakrowawkropkibordoo Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 17:45 Z tych już wymienionych podoba mi się Helga i Balbina. Moje propozycje to Zina, Sienna i Klara. Jak alhoholowo to Tequila albo Sake. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 19:24 Vodka-bedzie b.miedzynarodowo Kaza Seta Odpowiedz Link Zgłoś
zofijkamyjka Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 19:42 Lara albo Lady Odpowiedz Link Zgłoś
elle_hivernale1 Re: imie dla owczarka niem potrzebne 16.08.13, 22:09 Frogg von Fur Odpowiedz Link Zgłoś