Dodaj do ulubionych

mamy z okolic Rynku

01.07.06, 12:56
czy w okolicach Rynku mieszkają mamy roczniaków??? jedna tak:)
Obserwuj wątek
    • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 02.07.06, 23:00
      ja mieszkam W Sródmiesciu ale codziennie jestem w Rynku z mała :-) A wy gdzie
      mieszkacie
      • a.kom Re: mamy z okolic Rynku 04.07.06, 12:24
        prawie dokładnie w rynku-na igielnej i też zazwyczaj codziennie jesteśmy.dziś
        spacer po południu. Młode Dzidziu śpi...
        • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 05.07.06, 10:16
          Wiem gdzie Igielna bo bardzo długo mieszkałam na Kiełbasniczej i chodziłam na
          Kuznicza do podstawówki :-)To moze z widzienia sie znamy
          • a.kom Re: mamy z okolic Rynku 05.07.06, 12:08
            chyba nie, bo mieszkamy tu dopiro niecałe dwa lata. na pewno się mijałysmy
            nieraz na rynku...
            www.bobasy.pl/?u=franuk&s=43defb4ab4a4ba06aac66dac89596ec3
            • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 05.07.06, 18:05
              Mozliwe :-)
          • madziolek2005 Re: mamy z okolic Rynku 20.09.06, 22:03
            Buuuu - Magda tez jest chora. Dzisiaj miała prawie 39 st. :( Niby przez gardło,
            ale jakos mi się to nie widzi.. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. No ale będę ją
            dzielnie kurować do przyszłego tygodnia. :)
            • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 21.09.06, 09:53
              To zyczymy Magdzie szybkiego powrotu do zdrówka :-) Wiesz co ale słysze od wielu
              osób ze teraz dzieci chorują, na smykach tam gdzie mamy blok tez pełno dzieci
              zakatarzonych itp.
              • madziolek2005 Re: mamy z okolic Rynku 21.09.06, 13:46
                Dzięki ;) Masz rację. Jak wczoraj byłam w przychodni, to bylo masakrycznie dużo
                dzieci. No cóż - taka pora..... A jak Wasze zdrówko?
                • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 21.09.06, 16:52
                  Byłam dzis z Karolka u lekarza na kontroli i pani doktor nam powiedziała że mała
                  jest zdrowa a ten katar i jednodiowa temperatura jest spowodowana zabkami z tego
                  co widzi wychodza jej dwie trójki dolne. Ja czuje sie lepiej, gardło juz nie
                  boli tylko katar jeszcze meczy ( moze mi tez zabki wychodzą :-). A jak u was?
                  • madziolek2005 Re: mamy z okolic Rynku 21.09.06, 20:25
                    No właśńie usiłowałam dzisiaj Magduli pobrać mocz..... 3 woreczki do
                    wyrzucenia. Jutro będę walczyć dalej. :) Też się zastanawiam, czy ta goraczka
                    to nie od zębów. Chyba idą jej wszystkie "tylne" równocześńie... Ech... A jaką
                    temp. miała Karolka?? Jutro podejdę z tym moczem do innego pediatry, to
                    podpytam o wszystko. :)

Hmmm - może mądrości Ci rosną, albo jakieś "9" :)))))))))))))))
                    • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 22.09.06, 10:55
                      W nocy miała wysokąbo była rozpalona ale nie mierzyłam bo mała płakała jak jej
                      dawała czopka a w dzien 38,4. Ja też musze poprosić pediatre bo skierowanie na
                      mocz i krew bo mała moczu jeszcze nigdy nie miała badanego a krew tylko po
                      urodzeniu, pewnie też bedziemy miały problem ze złapaiem do woreczka :-) Buziaczki
                      • madziolek2005 Re: mamy z okolic Rynku 22.09.06, 11:10
                        No to wysoką. Magda miała podobną... Mój mąż właśnie przed chwilką zawiózł mocz
                        do badania - zobaczymy popołudniu co tam wyjdzie. A Wy mocz zbadajcie
                        koniecznie. Kiedyś, taki sprawdzony pediatra, powiedział mi, że u dziewczynek
                        mocz powinno sie badać przynajmnie raz na pół roku, ze wzgledu na latwą
                        mozliwość zakażenia. No ale pediatrzy w przychodniach o tym nie myślą. Trza
                        samemu poprosić. A co do krwi - to jesli się nic nie dzieje, to moze
                        niepotrzebnie będziesz kłuć Karolcię?

Agata i jej ukochany Pysiolek

Magdulka
                        • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 22.09.06, 14:10
                          Dzięki za radę napewno skorzystam i pójdę po skierowanie. Czekam z
                          niecierpliwoscia na nasze spotkanko :-) Pozdrawiam
                          • madziolek2005 Re: mamy z okolic Rynku 22.09.06, 17:36
                            A jednak to przez zeby. Już w sumie jest ok. :) Tak więc daj znać kiedy by Wam
                            pasowało. :) My postaramy się dostosować .:)
                            • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 25.09.06, 09:40
                              Nie wiem jak tobie ale mi w tym tygodniu pasuje, podaj dzien i godzine a ja sie
                              dopasuje :-)
    • efilix Re: mamy z okolic Rynku 05.07.06, 22:20
      Ja mieszkam niedaleko, bo na Traugutta i jestem mamą 9 miesięcznej Dominiki
      • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 06.07.06, 10:44
        To rzeczywiście niedaleko
      • madziolek2005 Efilix... 06.07.06, 14:05
        ...a w którym miejscu mieszkasz? Może niedaleko nas? Ja na samym końcu
        Trójkąta :) I mam 8 miesięczną córę :)
        • annaparzonka Re: Efilix... 06.07.06, 16:57
          Ja mieszkam w sródmieściu ale w Rynku jestem codziennie kiedyś mieszkałam na
          Kiłebasnieczej tam sie wychowałam a pózniej na Hauke Bosaka ale tam przejsciowo.
          • a.kom mamy z okolic Rynku 06.07.06, 22:14
            no to może jakieś spotkanie. my akurat wyjeżdżamy na wakacje, ale ak wrócimy...
            • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 07.07.06, 00:29
              Nie ma sprawy tylko daj znac jak wrócisz
              • a.kom Re: mamy z okolic Rynku 07.07.06, 11:23
                ok. miło mi będzie się spotkać. pozdrawiam i do zobaczenia...
                • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 07.07.06, 12:01
                  Miłego wczasowania :-) Ja tez sie ciesze :-)
                  • a.kom Re: mamy z okolic Rynku 07.07.06, 13:16
                    wracamy pod koniec lipca
        • efilix Re: Efilix... 07.07.06, 20:43
          Ja koło Biedronki i bardzo chętnie się spotkam
          • efilix Re: Efilix... 07.07.06, 20:44
            Dzis wyjeżdżamy nad morze, ale po przyjeździe tj po 18 możemy zaplanować jakies
            spotkanie
            • a.kom Re: Efilix... 08.07.06, 11:23
              OKI fajnie bedzie sie spotkac. cieplej wody w Baltyku zycze, bo z tym ponoc
              krucho...
              • efilix Re: Efilix... 02.08.06, 21:33
                No to co dziewczyny może jakieś spotkanie?
              • annaparzonka Re: Efilix... 03.08.06, 10:08
                To po 18 spotykamy sie kobitki :-)
                • renar78 Re: Efilix... 04.08.06, 20:41
                  Hej, witam goraco.
                  Bardzo chętnie przyłączyłabym sie do jakiegoś spotkanka:) wprawdzie nie mieszkam
                  blisko rynku, ale czesto spaceruje w tych okolicach.
                  • madziolek2005 Re: Efilix... 07.08.06, 16:15
                    I co ze spotkaniem??? Pogoda trochę nie sprzyja spacerkom, ale dla
                    chcącego..... :)
                    • annaparzonka Re: Efilix... 11.08.06, 10:36
                      Tez czekam na jakies propozycje spaceru, tylko do poniedziałku nie ma szans bo
                      przyjechała do nas rodzinka, ale po tym dniu jestem chetna :-)
                      • madziolek2005 Re: Efilix... 04.09.06, 17:32
                        No i co ze spacerkiem????
                        • annaparzonka Re: Efilix... 05.09.06, 09:34
                          Własnie? :-) Czekam na jakies propozycje :-)
                          • efilix Re: Efilix... 05.09.06, 15:47
                            Ja się piszę, ale zastanawiam sie nad miejscem gdzie mozna byłby usiąść i
                            pogadać. Może wam cos do głowy przychodzi?
                            • annaparzonka Re: Efilix... 05.09.06, 17:26
                              No nie wiem to zalezy od pogody ale chyba najlepiej jakis park albo plac zabaw?
                              Co wy o tym myslicie? Czas leci i jeszcze zima nas zastanie :-)
                              • madziolek2005 Re: Efilix... 05.09.06, 20:05
                                No właśnie - jakiś park... tylko mi nic do głowy nie przychodzi...... ;/
                                • annaparzonka Re: Efilix... 06.09.06, 09:24
                                  Moze ten mały parczek koło Hali Targowej? :-)
                                  • efilix Re: Efilix... 06.09.06, 16:44
                                    A może ten placyk koło fosy, chyba przy Krasińskiego? Tylko ja wyjeżdżam na
                                    weekend.
                                    • madziolek2005 Re: Efilix... 06.09.06, 21:12
                                      Oooo - ten placyk zabaw bardziej mi pasuje. I dzieci mialyby zajęcie.
                                      Przynajmniej te starsze. :) Teraz tylko czas ustalić dzień. Kiedy Wam pasuje?
                                      Ja postaram sie dostosowac. :)

Aniuparzonko - czy Twoja corcia zaczęła chodzić na Krowią (doczytałam w innym
                                      wątku, że tam się staracie) :)
                                      • annaparzonka Re: Efilix... 06.09.06, 22:23
                                        O tym placu nie pomyslałam ale wiem ze tam jest fajnie bo chodziałam tam z
                                        chrzesniakiem jak był młodszy. Mielismy zadzwonic na Krawia 5 wrzesnia ale nie
                                        zadzwoniłam. Po pierwsze nie znalazłam pracy własciwie nawet jej specjalnie nie
                                        szukałam :-) wiec bez sensu zebym placiła za złobek prowadziała tam mała a sama
                                        siedziała w domu. No to jaka date proponujecie? Ale weekand nie ma jak dal mnie
                                        szans bo zaczynają mi sie zjazdy na uczelni. Ale dokładnie nie wiem do której
                                        dowiem sie w sobote rano ale wiadomo mogłabym sie zerwac jak nie bedzie nic
                                        waznego :-) Pozdrawiam
                                        • madziolek2005 Re: Efilix... 07.09.06, 08:44
                                          Mi na razie bardziej pasuje na spotkanie taki "zwykly" dzień w tygodniu, niż
                                          weekend. Do pracy wracam dopiero z początkiem roku, Magda pojdzie do żłobka od
                                          polowy listopada (żeby sie przyzwyczaic, tak więc na razie dysponujemy dośc
                                          dużą iloscia wolnego czasu. Może jakoś w przyszłym tygodniu????
                                          • efilix Re: Efilix... 07.09.06, 12:46
                                            Ja niestety wyjeżdżam i w przyszłym tygodniu mnie nie będzie, ale najwyżej
                                            dołącze do was na nastepnym spotkaniu. Tylko piszcie kiedy.
                                          • annaparzonka Re: Efilix... 07.09.06, 19:37
                                            Mi też by bardziej pasowało w tygodniu wiec moze my masziolek2005 sie spotkamy z
                                            poczatkiem przyszłego co o tym myslisz?
                                            • renar78 Re: Efilix... 08.09.06, 00:01
                                              czesc dziewczyny. Dawno tu nie zaglądałam, ale ja też się piszę na to spotkanie,
                                              o ile oczywiście uda sie ustalic jakiś wspólny termin:)My też bedziemy chodzic
                                              do żłobka na Krowią:)
                                              • madziolek2005 Re: Efilix... 08.09.06, 10:50
                                                Może być wtorem/środa??? Tylko, że ja najwczesniej bym się zebrała tak na 12 -
                                                12.30, bo moja Magda budzi się tak 11.30 - 12 (oczywiście nie po nocy, tylko z
                                                pierwszej drzemki w dzień :).

Renar78 - a od kiedy będziecie chodzić do żłobka?? :) Pasuje Ci przyszły
                                                tydzień na spotkanie??
                                                • madziolek2005 Renar 08.09.06, 10:52
                                                  A ja właśnie doczytałam, że Twoj synek będzie miał roczek w przyszłym tygodniu.
                                                  Chyba nic nie pokręciłam :) Wszystkiego naj, naj, naj :)))
                                                • annaparzonka Re: Efilix... 08.09.06, 17:05
                                                  Ok moze byc wtorek albo sroda mi jest obojetne bo w oba dni mam czas to moze
                                                  poprostu umówimy sie na 13 lub 13.30 zalezy jak ci bedzie pasowało :-)
                                                  • annaparzonka Re: Efilix... 08.09.06, 22:13
                                                    Dobra to we wtorek ale któa godzina?
                                                  • madziolek2005 Godzina 08.09.06, 22:23
                                                    To możemy zostać przy 13ej???? Dla mnie to akurat ;)
                                          • a.kom madziolek2005 08.09.06, 13:11
                                            no proszę, jaki ten świat mały... ciekawe czy wiesz, kto do Ciebie pisze.
                                            podpowiem, że dobrze znam ten pokój ze zdjęcia na wizytówce i osobę, po której
                                            Twoja córeczka-gratulacje!!! odziedziczyła imię... pozdrawiam razem z moim
                                            synkiem Frankiem....
                                            • madziolek2005 a.kom :)))) 08.09.06, 15:18
                                              Witaj, witaj!!! Fakt - mały ten świat. :) Tak od razu - na zdjęciach Cię nie
                                              poznałam - zmieniłaś się :) A tak w ogole - to gratulace. Franek jest super.
                                              Mlody przystojniak. :) No i co u Ciebie, co teraz porabiasz? Ja jak na razie
                                              siedzę na wychowawczym i wcale nie chce mi się wracać do pracy. :) Reflektujesz
                                              na spotkanko - to o ktorym piszemy, albo np. w dobrze znanym Ci pokoju :))) ???
                                              Ale sie cieszę, że się spotkałyśmy :D

Pozdrawiamy cieplutko
                                              Agata&Madzia
                                              • renar78 Re: a.kom :)))) 08.09.06, 21:08
                                                Jeśli chodzi o mnie, to mam troche czasu we wtorek, bo w środę mamy roczek, więc
                                                same wiecie..Adrianek idzie do żłobka za tydzień, fajnie że nasze dzieci bedą
                                                chodzic do jednej grupy
                                                --
                                                Mój Adrianek
                                                • renar78 madziolek2005 08.09.06, 21:11
                                                  W imieniu synka dziekuje za życzenia:)))
                                                  • a.kom madziolek2005 08.09.06, 22:28
                                                    jasne, chętnie się spotkam. wprawdzie przyszły tydzień mi nie pasuje, bo
                                                    wyjeżdżam jeszcze na mini wakacje, ale jak wrócę odezwę się i jakoś się
                                                    umówimy. wyślę Ci na maila gazetowego namiary na mnie i jak chcesz to podaj mi
                                                    swoje. pozdrawiam... aha, też bym Cię nie poznała, gdyby nie ten pokój... ożyły
                                                    wspomnienia...
    • annaparzonka Przykro mi bardzo :-( 11.09.06, 17:23
      ..... ale ja odpadam z jutrzejszego spotkanka, bo musze męza w pracy zastąpić az
      12 godzin bo on musi wyjechać a w weekand rozchorował sie chłopak który miał to
      zrobić. Ja chyba mam jakiegos pecha jak cos planuje to mi nie wychodzi :-((((
      • madziolek2005 Re: Przykro mi bardzo :-( 11.09.06, 18:51
        Hmmm - mi tez jutro tak srednio pasuje, więc moze przełozymy spotkanie na inny
        dzień? Co Ty na to Renar??? Jak się spotkamy po 13tym, to podzielisz się
        wrażeniami z urządzania "roczku". :) No bo mnie to już niedługo też czeka. :) A
        wlaśńie - wszystko już gotowe? :)
        • renar78 Re: Przykro mi bardzo :-( 12.09.06, 22:23
          hej, oderwałam sie na moment od przygotowań. Ja od poniedziałku wracam do pracy,
          tak wiec z czasem bedzie kiepsko. Zostaną jedynie popołudnia i weekendy. Dlatego
          ostatni dzień, kiedy bede miała czas to bedzie piątek. Może wtedy sie spotkamy?
          Byłoby fajnie spotkać się w większym gronie:)
          • annaparzonka Re: Przykro mi bardzo :-( 13.09.06, 09:54
            Mi tez bardzo zalezy na naszym spotkanku wreszcie mozna byłoby pogadac na zywo
            :-) Ja włąsciwie jestem dyspozycyjna cały czas tylko ta wtorkowa niedyspozycja
            była wypadkiem losowym.
            • madziolek2005 No to spotykamy się w piątek :) 13.09.06, 17:54

• annaparzonka Re: No to spotykamy się w piątek :) 13.09.06, 18:20
                Niema sprawy a godzina jaka by pasowała wszystkim?
    • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 14.09.06, 21:37
      Jutro piatek i nie wiem co dalej?
      • renar78 Re: mamy z okolic Rynku 14.09.06, 22:06
        No właśnie dziewczyny, gdzie i o której się umawiamy?
        • madziolek2005 Re: mamy z okolic Rynku 15.09.06, 10:26
          No i jak tam Dziewczyny? Ustaliłyście coś???
    • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 18.09.06, 15:45
      I co cisza zadna nie chce sie juz spotkac? Ja oczywiscie z checia ale jak
      Karolce przejdzie przeziebienie.
      • madziolek2005 Re: mamy z okolic Rynku 19.09.06, 10:17
        No wlaśnie o tym myślałam. Mam teraz trochę zakręcony czas, ale cały czas, ale
        caly czas jestem chętna na spotkanie i czekam na jakieś konkrety z Waszej
        strony:))))
        Zdrowka dla Karolki!!!
        • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 19.09.06, 15:18
          Dziękujemy bardzo. Mam nadzieje że uda nam się wkońcu spotkać.
          • madziolek2005 Re: mamy z okolic Rynku 20.09.06, 09:50
            Ja też mam taką nadzieję :) daj znać kiedy będzie Wam pasować.
            • annaparzonka Re: mamy z okolic Rynku 20.09.06, 17:23
              Jak tylko sie wykurujemy to dam znac bo i mnie złapało. Dobrze ze chociaż
              Karolce przechodzi tylko zeby sie nie zaraziła ode mnie. Myśle ze do przyszłego
              tygodnia mi przejdzie i wtedy bedziemy mogły sie spotkac :-) Pozdrawiam
    • a.kom madziolek2005 21.09.06, 21:49
      kochana sprawdź pocztę:)
      • madziolek2005 a.kom 22.09.06, 11:07
        Sprawdzilam i odpisalam :)
    • efilix Spotkanie!!! 29.09.06, 23:34
      Dziewczyny mobilizujemy się spotkanie we wtorek 03,10,06 o godzinie 16 na
      Krasińskiego - plac zabaw. Co wy na to?
      • annaparzonka Re: Spotkanie!!! 30.09.06, 09:53
        Dla mnie super tylko moze jeszcze konkretnie gdzie bo fakt ten placo-park nie
        jest duży ale o tej porze moze być duzo ludzi :-)
        • a.kom Re: Spotkanie!!! 01.10.06, 12:49
          myślę, że wstaniemy do tej godz. i damy radę... ustalmy jakieś konkretne
          miejsce, co proponujecie???
          • annaparzonka Re: Spotkanie!!! 01.10.06, 19:52
            Własnie gdzie sie spotkamy dokładnie bo ja jak jutro wyjde z domu rano to
            najprawdopodobnie nie wróce do naszego spotkanka wiec nie bede miała dostęp do
            neta chyab ze wejde do jakiejs caffe internet :-((((
            • madziolek2005 Re: Spotkanie!!! 01.10.06, 20:11
              Melduję się po powrocie do Wrocławia!! Troszkę się wydarzyło w moim życiu
              smutnych rzeczy, ale już jest ok. No i na spotkanie oczywiście postaram się
              przytuptac :) A gdzie?? Tam od strony Komuny Paryskiej jest kiosk ruchu - może
              obok niego?? Niestety nic innego charakterystycznego nie przychodzi mi do
              głowy...
              • efilix Re: Spotkanie!!! 01.10.06, 21:14
                Dominika ma katar więc nie mogę zapewnić przybycia ale jak się troszke
                wykurujemy to myślę że kiosk to dobre miejsce.
                • annaparzonka Re: Spotkanie!!! 02.10.06, 22:51
                  No i tak jak pisałam niestety nie miałam przez dzień dostęp do neta do tego
                  musiałam ze szwagierką spedzic troszke czasu bo ma powazne problemy. Jakos
                  trudno nam sie spotkac :-((((
                  • a.kom Re: Spotkanie!!!-sie nie wyrobimy 03.10.06, 14:35
                    Młody jeszcze śpi:)
                    • madziolek2005 Re: Spotkanie!!!-sie nie wyrobimy 03.10.06, 16:01
                      Chyba faktycznie nie jest nam dane spotkać się większą grupą :) Ale - dla
                      chcącego nic trudnego (podobno) - więc może jakiś nowy termin??? :))))
                      • annaparzonka Re: Spotkanie!!!-sie nie wyrobimy 03.10.06, 18:50
                        Też to zauważyłam. Ale próbować warto moze tym razem sie uda. Podajcie datę a ja
                        sie dopasuje tylko odpada weekand ten i następny bo mam zajecia a w następny
                        wyjezdzam za miasto.
                • annaparzonka Re: Spotkanie!!! 07.10.06, 23:57
                  Coś ucichł wątek :-(((
                  • madziolek2005 Re: Spotkanie!!! 10.10.06, 09:56
                    Ja jestem cały czas chętna na spotkanie, tylko, że ostatnio krucho u mnie z
                    czasem. Jak nie goście, to inne niespodziewanki. W każdym bądź razie jak
                    zbierze się jakaś grupa chętnych mam na spotkanie - to postaram się dostosować.
                    No a jak unormuje mi się moj zagmatwany dzień - sama coś chętnie
                    zaproponuję. :) Pozdrawiam cieplutko
                    • annaparzonka Re: Spotkanie!!! 18.10.06, 10:03
                      I jakos ucichł ten wątek :-(((
                      • renar78 Re: Spotkanie!!! 19.10.06, 21:40
                        Ja też żałuję, że tak się urwało...może jeszcze kiedys nam sie uda. A może
                        wymieniłybyśmy sie numerami gg, bo powiem szczerze, że ja tutaj rzadko zagladam.
                        • annaparzonka Numer gg 20.10.06, 18:16
                          To bardzo dobry pomysł mój numer gg 8199299. Pozdrawiam :-)
                          • efilix Re: Numer gg 20.10.06, 20:27
                            Mój numer 1646292
                            • renar78 Re: Numer gg 24.10.06, 12:13
                              gg nr 7762755
    • ika1979 Re: a.kom 24.10.06, 17:33
      Poznałysmy się na forum jedzenie.Mieszkam na Komuny Paryskiej, Mikołajek 27
      grudnia kończy roczek.
      Pozdrawiam serdecznie :))))
      • a.kom Re: a.kom 24.10.06, 22:28
        ja też pozdrawiam... jak widzisz kilka osób z okolicy usiłuje się od jakiegoś
        czasu spotkać, ale z marnym skutkiem.... haha ja też jestem grudniowa:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka