Dodaj do ulubionych

Slipy kontra bokserki

• kamunyak Re: Slipy kontra bokserki 06.09.13, 02:18
      (Wklejam jeszcze raz bo wcześniej źle podkleiłam, jakby co)

Widzę, że temat radośnie się rozwija więc dodam tylko, że spodenki plażowe dostałam dla swoich synów od szwagierki z Włoch.
      Młodszy miał wtedy 3 latka.
      W tym roku skończył 23.
      A oto mój młodszy w owych spodenkach. Jak widac dalej, za nim, na plaży królowały slipy.
      Jednocześnie, zdjęcie trochę przeczy upodobaniom Włochów do różowych slipek.

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/qh/sg/009h/NnnCdYkZqOiSxt8WXX.jpg[/img]

Ale...czyżby moda stanęła te 20 lat temu i nadal nosi się bermudy?
      czy może jednak one są już dziś passe?
      bo to przecież niemozliwe żeby przez 20 lat nic się nie zmieniło.
    • vilez Re: Slipy kontra bokserki 06.09.13, 08:41
      Wątek zaczyna dorównywać jatkom bucianym,, więc dokładam wink :

www.logo24.pl/Logo24/1,85825,14508645,Polacy_ubieraja_sie_najgorzej_w_Europie_.html
      "A teraz uwaga! Prawie 65 proc. ankietowanych jako dyskwalifikujące modnego mężczyznę uznało noszenie przez niego noszenie skarpet do sandałów. Znając zamiłowanie Polaków do takiego zestawienia łatwo już wytłumaczyć dlaczego przegraliśmy. Panom nie radzimy też zakładać obcisłych kąpielówek (20 proc. dyskwalifikacji), a paniom zdecydowanie odradzamy noszenie workowatych spodni (22 proc.)."
      • premeda Re: Slipy kontra bokserki 06.09.13, 13:01
        No i po co kawę piłam jak wiem, że takie wątki mi ciśnienie podnoszą uncertain Naprawdę idąc na plażę obczajacie jakie kto ma gacie na sobie i nie wstyd wam tak publicznie to pisać? A później wypisujecie zdziwione wątki, że ktoś na basenie woli się jednak nie rozbierać do naga
        sad Rozumiem zdziwienie odnośnie braku gatek u dzieci, ze względu na zdrowie, bo najwięcej przypadków pedofilii jest w bliskim/rodzinnym kręgu, więc ten argument jest od czapy. Cała reszta czy ktoś ma na sobie strój kąpielowy czy może zwykły stanik, 10 fałdek tłuszczu za dużo, a jego dziecko biega w bawełnianych gatkach jest prywatną sprawą tegoż osobnika/osobniczki. Rozumiem jedynie regulaminy.
        • kocianna Re: Slipy kontra bokserki 06.09.13, 13:26
          Ja jestem spokojna, mnie tylko ludzie Wschodu zafascynowali smile
        • bergamotka77 Re: Slipy kontra bokserki 06.09.13, 13:37
          no i dzieki takim przekonaniom premeda wygladamy tak jak wygladamy wink patrz link vilez.
          Szczerze mowiac ten ranking mnie nie dziwi - Polacy ubieraja sie fatalnie, wyjatkiem jest mlodziez ktora czesto nie rozni sie wygladem i stylem od tej z dowolnego rozwinietego kraju.
          • premeda Re: Slipy kontra bokserki 06.09.13, 14:54
            No i nie ma nic w tym złego. Czy może gimnazjalistki wyglądające jak atak klonów są w czymś lepsze? (taka luźna obserwacja z 2.09)
    • rosapulchra-0 Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 06:10
      Ale masz problem z d-py wzięty suspicious I to dosłownie.
      Co cię obchodzi jaką bieliznę noszą inni mężczyźni? Naprawdę nie masz co robić, tylko przyglądać się przyrodzeniom innych facetów? Oszołomskie zapatrywanie na innych ludzi. Żyj i daj żyć innym uncertain
      • rosapulchra-0 Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 06:17
        Kurde suspicious Kolejny stary wątek wyciągnięty przez jakiegoś przygłupa uncertain
        • paliwodaj Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 07:02
          ale nie zadnego przyglupa, mnie tez ten problem mierzi, jak wogole cala otoczka plazowania w Polsce, kolorowe szmaty wokolo, nagie dzieci, rodzice z piwskiem, stragany, kramy I szcz...nie na piasek. No i esencja calej tej sytuacji typowy wodok brzuchatych facetow w przymalych majtasach, najczesciej na tylku rozciagnietych i nisko pod zlekka wlochatym brzuchem, oslaniajacych to co kiedys wieki temu moze i bylo penisem, ale dzis jest uwstecznionymi resztkami organu kopulacyjnego . Nie, nie , nie zamierzam wyobrazac sobie tego organu.....
          Gdy po latach niebytnosci zagoscilam na polskim jeziorem omal tego widoku nie oplacilam zawalem serca, dzieki Bogu moja corka byla zbyt mala zeby cokolwiek zajarzyc z tego okresu, ale dzis ma 6 lat i wiem ze ona zareaguje podobnie. jestem pewna ze przybieglaby do mnie z wrzaskiem gdyby takiego osobnika zobaczyla, moi starsi synowie pewnie podzielili by jej emocje, ale o nich sie nie klopocze bo sa facetami. Zdecydowanie nie moge jej tego zrobic
          Please ematki, zakupcie swoim misiom bardziej cywilizowany stroj plazowy, toz to 21 wiek mamy przeca!!!! A wasze misie juz nie takie znowu apetyczne zeby je ogladac jak matka natura stworzyla
          • pederastwa Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 07:20
            A kobiety mogą mieć obcisłe figi jako dół od bikini? Czy też mają nosić majtasy do kolan?
            • paliwodaj Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 07:34
              Nie potrafie ci pomoc skoro nie widzisz roznicy miedzy kobieta a mezczyzna. Przykro mi
              • pederastwa Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 10:09
                Nie prosiłam o pomoc, tylko zadałam pytanie.
              • memphis90 Re: Slipy kontra bokserki 28.08.14, 19:36
                "oslaniajacych to co kiedys wieki temu moze i bylo penisem, ale dzis jest uwstecznionymi resztkami organu kopulacyjnego . "
                No skoro im się uwsteczniło, to w czym problem? Ze topless?
          • monikaj21 Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 09:56
            Proste rozwiązanie - nie chodzić tam, gdzie wszystko przeszkadza.
    • guderianka Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 08:15
      Przyrodzenie w slipach i spodenkach wygląda tak samo wink
      A tak serio- dla innych moda a dla innych wygoda. Mój M ma slipki-do spodenek nie może się przekonać , a bokserek (luźnych) tym bardziej never ever
      • monikaj21 Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 10:00
        Mnie w zasadzie nie interesuje, co kto nosi na plaży (poza moją rodziną), jaki ma celulit, itp. Ale kilka dni temu widziałam pana, który wzbudził ogólne zainteresowanie na plaży - pan między 40 a 50 lat, grubszy, z brzuszkiem w slipkach - stringach kąpielowych smile
    • kama265 Re: Slipy kontra bokserki 13.08.14, 10:10
      ja zdecydowanie jestem za bokserkami i to nie takimi obcisłymi. Ostatnio byłam nad jeziorem, wychodzę z wody i nagle wtem co widzę? na brzegu stał koleś w białych obcisłych bokserkach z narysowanym z przodu hmmm przyrodzeniem - wiecie, taki nadruk, że niby śmieszne, w stylu jak w windach się spotyka, myślałam, że mnie wzrok myli, co on sobie myślał jak to zakładał? oczywiście to były bawełniane gacie a nie kąpielówki.
    • green_agula Re: Slipy kontra bokserki 04.09.14, 09:10
      maz nosi na basen plaze slipy, syn takie bokserkowate gatki kazdy wybrał sobie co mu wygodne wink
      na basenie czy nad morzem ( także za granicą) widuje wielu Panów w slipach i jakos nikogo to nie razi
      w tym roku miałam okazje "podziwiac" Pana w slipkach ale takich z tyłu tylko ze sznurkiem wiec poslady na wierzchu i to nie wygladało za fajnie ale klasyczne slipy czemu nie
    • gazdzinazdaleka Re: Slipy kontra bokserki 04.09.14, 09:58
      W kraju, w którym mieszkam, na basen nie można przychodzić w za długich i szerokich spodenkach (typu bermudy), natomiast w slipach i bokserkach (mniej lub bardziej obcisłych) - jak najbardziej. Nie przyglądam się "obcym" wink męskim przyrodzeniom, bo nie po to na basen przychodzę, ale zdaje mi się, że większość pływa w obcisłych bokserkach, więc dla ciebie równie nieakceptowalnych. W slipach też przychodzą. I pływają, nie lansują się. I nie są to Polacy ani Włosi. Czy to obciach? Zupełnie mnie to nie razi, bo się nad tym nie zastanawiam, jako też i inni użytownicy basenu. Pal licho, w czym kto się moczy, ważne żeby było czyste i zgodne z zasadami. A slipy jak najbardziej są. Zresztą zawodowi pływacy zakładają albo slipy, albo bardzo obcisłe bokserki. Ale ty pewnie transmisji z takich orgii nie oglądasz i dziecku też oczy zasłaniasz wink
    • evebm Re: Slipy kontra bokserki 09.05.16, 20:37
      Mój starszy syn (12lat) zakłada idąc na basen obcisłe slipy i do tego czepek silikonowy ostatnio się sprzeciwiał ale powiedzialam mu ze nie ma mowy o innym stroju i chodzi tak a jeżeli o plaże chodzi do zakłada pianie nabaiji tak niezbyt gruba wiec idealna na plaże oraz czasami kazuje mu zakładać czepek Jeżeli jest gorąco chodzi w slipkach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka