Dodaj do ulubionych

Idiotyzm na facebooku

09.09.13, 15:41
Idiota idiocie nierówny uncertain
Nie wiem, co siedzi w mózgach niektórych ludzi, ale widać, że jaki tatuś, taki synek :

www.facebook.com/photo.php?fbid=534037346667688&set=a.354525487952209.81204.100001842836527&type=1&theater--
Nie można zgwałcić prostytutki.
Obserwuj wątek
    • redheadfreaq Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:44
      "Marcin Lesiecki Po pierwsze to nie mój sierściuch . Mały go dopadł a tatuś wyeksmitował. Nie będzie mi dziadostwo latało po ogrodzie"

Teraz kotki, jutro inne dzieci, potem inni, którzy będą mu przeszkadzać. Skąd się biorą bandyci? O, właśnie stąd... Koszmar.
    • ziarenko-piasku Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:46
      A co ma prostytutka do znęcania się nad kotem?

No i generalnie to się nie znam bo nie mam fb i śmieszą mnie ludzie, którzy się tak namiętnie tam uzewnętrzniają tongue_out
      • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:47
        To moja sygnaturka, ale jakoś połączyła się z linkiem do zdj.
        • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:49
          Dla mnie fenomen facebooka to tez paranoja, ale nie w tym rzecz.
          Chodzi w tym przypadku o zwykłe okrucieństwo, i jeszcze chwalenie się tym.
          Do tego co poniektóre komentarze wskazują na to, że sporo ludzi w tym nic złego nie widzi uncertain
          • ziarenko-piasku Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:51
            basia_400 napisał(a):

> Dla mnie fenomen facebooka to tez paranoja, ale nie w tym rzecz.
            > Chodzi w tym przypadku o zwykłe okrucieństwo, i jeszcze chwalenie się tym.
            > Do tego co poniektóre komentarze wskazują na to, że sporo ludzi w tym nic złeg
            > o nie widzi uncertain

A spoko, myslałam, że to komentarz do linka

A tak naprawdę, to niestety ta społeczność fb, w większości, będzie ryła z tego zdjęcia bo jest bardzo "zabawne"...
            Żenada
            • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:52
              Ku.., a co w tym zabawnego?
              I właśnie to jest najbardziej przerażające - że dla wielu to norma: oj, dzieciak się tylko wszarza i pchlarza pozbywa uncertain
        • broceliande Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:51
          A co to ma być, jakiś cytat?
          Bo jakaś prawda ogólna to raczej nie jest.

Co do kota, to faktycznie, jeszcze pewnie dziecko zachęcał, to znaczy śmiał się czy coś.
      • ziarenko-piasku Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:48
        Co nie zmienia faktu iż tatusia należałoby potraktować, tak jak tego biednego kotka
        • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:50
          Takiego idiotę to raczej należałoby w gettcie zamknąć, to może coś by dotarło uncertain
          Wątpiące..
          • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 15:54
            Jak zgłosić coś takiego na policję? Link do zdjęcia podać?
            Bo chyba raczej nie można tego olać.
            • przystanek_tramwajowy Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 16:20
              Podeślij na policję jak najbardziej, ale najpierw zrób zrzut z ekranu, bo facet może fotkę zdjąć, jak mu się gacie zaczną palić.
              • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 16:31
                Tyle że ja mieszkam w innym mieście, niż ten idiotyczny pan, więc jest szansa, że jak prześlę link do najbliższego komisariatu w moim mieście, to oni to przekażą tam, gdzie trzeba?
                Nie wiem, co w ogóle napisać? Bo chyba sam link tak bez niczego to za mało?
                Wiem, pewnie głupio pytam, ale serio nie wiem.
                • ichi51e Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 16:56
                  To ppdchodzi pod znecanie sie nad zwierzetami. Nie przez dziecko tylko ojca ktory widzi nic nie robi jeszcze fotografuje i komentuje "eksmisja". Niestety nie wiem czy z urzedu scigane...
    • czarnakrowawkropkibordoo Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 16:34
      Rzeczywiście idiota. Juz pomijając znęcanie się nad kotem, to nawet dzieckiem nie umie się zająć. Przecież biedny kociak mógł chłopczyka nieźle poharatać.
    • vilez Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 16:58
      Ale powiesz koledze, że wynosisz mu zdjęcia z fb i podajesz publicznie jego personalia? Tak wiesz, dla uczciwości?
      • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:01
        To nie mój kolega.
        • vilez Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:16
          Niewiele to zmienia. Linkujesz do cudzych personaliów sad
          • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:21
            W de to mam.
            Viva!Interwencje na swoim profilu również udostępniła to zdjęcie.
            Takiego gnoja należy tępić
          • anorektycznazdzira Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:22
            Skoro się te personalia otwierają, to znaczy, że mają takie a nie inne (czyli OTWARTE) ustawienia prywatności. I każdy może geniusza pedagogiki zwyczajnie wygooglać, nawet bez linka.
            • vilez Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:37
              Tępicie go za jedno, a same nie jesteście ok. To, co robicie, to lincz.
              • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:38
                No, straszne, to co robimy jest pewnie jeszcze gorsze, niż wywijanie żywym kotem, jak kukłą...
                • vilez Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 18:07
                  Nie, nie gorsze. Ale są inne sposoby, lepsze.
    • seniorita_24 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 16:59
      komendant@limanowa.policja.gov.pl adres mailowy najbliższego komisariatu policji, możecie wysyłać zawiadomienia. Im więcej tym lepiej.
      • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:02
        I właśnie już to robię
      • kotka.zielonooka Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:10
        Bosz, jaki debil... nie wystarczyło przepedzic kota z ogrodu (przy okazji - ja rozumiem, ze można nie lubić zwierząt i nie chciec ich w swoim otoczeniu - ale już samo nazwanie zwierzaka "dziadostwem" duzo mówi o "panu Lesieckim"), to jeszcze pozwala się dziecku zadawać ból zwierzęciu a na koniec uznaje się , że jest to takie fajne i zabawne - że nalezy pochwalic się na fejsie. obrzydliwy , ograniczony "człowiek".
        • landora Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:31
          Tatuś to kibol, obejrzyj sobie jego profil...
      • malgosiek2 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:24
        A fb mi odpisał, że nie ma na tym zdjęciu "znamion" przemocy.
        Więc się wkurzyłam i napisałam do komendantury policji w Limanowej.
        • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:24
          Jak fb tam (na tym zdjęciu) nic złego nie widzi, to brak słów..
    • malgosiek2 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:13
      Zgłosiłam na fb do usunięcia jako przemoc.
      • kotka.zielonooka Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:18
        A ja nie wiem czy powinno się to zdjęcie usuwać. Wolałabym ogólnopolskiego mega flejma na "Lesieckiego" i miliony negatywnych komentarzy na jego profilu pod tym zdjęciem ...
    • anorektycznazdzira Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:19
      Dziecko jest bardzo małe, pewnie wierzy głęboko, że kotek był zachwycony. To ojciec jest debilem skończonym.
      • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:23
        Ojciec jest debilem, i tutaj nawet nie ma o czym mówić. I jak tak dalej pójdzie, to wszystko wskazuje na to, że dzieciak podobny do ojca będzie.
        Jeden z komentarzy pod tym zdjęciem brzmi: charakter po tatusiu (co może wskazywać na to, że ojczulek często robi kuku zwierzętom).
        • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:29
          Z tego, co widzę, to zdjęcie już zostało usunięte.
        • anorektycznazdzira Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:32
          Koleś ma na głównym profilowym foto jako 'ultras' wisły czy innego widzewa, to czego oczekiwać?
          • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:36
            Z pewnością można oczekiwać idiotyzmu i prostactwa - i raczej nic więcej.
            Szkoda tylko, że przez debilizm cierpią zwierzęta.
            • basia_400 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:37
              Zdjęcie poleciało, i teraz pytanie, czy jednak fb je usunęło (wątpię) czy owy Lesiecki..
              • malgosiek2 Re: Idiotyzm na facebooku 09.09.13, 17:40
                Myślę, że może fb do niego coś skrobnął, że są skargi i usunął sam to zdjęcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka