Dodaj do ulubionych

Kupujecie?

22.10.13, 20:55
Leki z importu równoległego, kupujecie, kupiłybyście? Kupiłybyście tabletki antykoncepcyjne z importu równoległego? Raz w jednej aptece proponowano mi, ale nie miałam zaufania.

www.doz.pl/czytelnia/a1187-Leki_z_importu_rownoleglego
Obserwuj wątek
    • jolinka102 Re: Kupujecie? 22.10.13, 20:59
      Jak jest mozliwosc to jak najbardziej.
    • moofka Re: Kupujecie? 22.10.13, 21:01
      na moich studiach ze wzgledu na kierunek popularny byl import rownolegly z rosji i ukrainy wink
      postinor np kosztowal tam w przeliczeniu 6 zl, u nas ponad 60
      tam dostepny w kioskach aptecznych w przejsciach podziemnych u nas na recepte nie zdobycia
      niejedna akademikowa dupe to uratowalo przypuszczam big_grin
      • klubgogo Re: Kupujecie? 22.10.13, 21:05
        Moje antykoncepty 3 opakowania kosztują 98 zł, z importu 68, więc cena jest atrakcyjna, ale...
      • marta_i_koty Re: Kupujecie? 22.10.13, 21:11
        Nie mam oporów - to są takie same preparaty, jak te "nie równoległe", za to sporo tańsze...
        • aurinko5 Re: Kupujecie? 22.10.13, 21:21
          Zawsze jak jest możliwość wyboru to zamawiam z importu. Taki sam skład, taka sama substancja czynna. Łącznie z tabletkami anty.
          • aurinko5 Re: Kupujecie? 22.10.13, 21:23
            Nigdy też nie trafiło mi się inne opakowanie leku od tego w Polsce, mimo , że informują o takiej możliwości.
    • inguszetia_2006 Re: Kupujecie? 22.10.13, 21:32
      Witam,
      Kupiłabym. Zdałabym się na magistra farmacji, że jak mi coś poleca to nie jest analfabetą farmaceutycznym, tylko specjalistą w swojej dziedzinie(he, he).
      Pzdr.
      Ing
    • drinkit Re: Kupujecie? 22.10.13, 23:47
      Owszem, gdy uzywalam tabletek to kupowalam te z importu rownolegego w DOZ wlasnie. To przeciez to samo, dlaczego nie masz zaufania? Mozna oszczedzic
    • anka_z_lasu Re: Kupujecie? 23.10.13, 00:01
      Kiedyś kupiłam Evrę z takiego źródła, w ciążę nie zaszłam wink
    • kota_marcowa Re: Kupujecie? 23.10.13, 00:05
      Kupowałam tabletki anty, zwłaszcza po tym jak znajoma farmaceutka zapewniła mnie, że nie ma się czego baćwink
      W ciążę nie zaszłam, opakowanie było takie samo, za to sporo tańsze.
    • gretchen184 Re: Kupujecie? 23.10.13, 09:36
      oczywiście,że tak,od paru lat,łącznie z pigułkami anty.
    • melancho_lia Re: Kupujecie? 23.10.13, 09:40
      Ja kiedyś miałam aspirynę z greckimi napisami na opakowaniu. To z importu równoległego? Bo mi po prostu bez słowa komentarza taką sprzedali- zauważyłam dopiero w domu. Poza tym jednym przy[padkiem nikt mi takich leków nie proponował.
    • klubgogo Re: Kupujecie? 24.10.13, 21:34
      No dobra, zamówiłam. Jak pomyślę, że muszę w najbliższym czasie zostawic w aptece prawie 2 stówy na leki.. tak wyjdzie sporo mniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka