ichi51e 28.10.13, 17:46 Skad ja mam wziac popiol? Mozna kupic? Czy jak spale jakas galaz z lasu dostane ladny bialy popiolek? Czy jak kupie wegiel drzewny (brykiet? Nie wiem co maja w tesco) i rozpale grilla to bedzie efekt? Potrzebne mi na jutro... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Popiol 28.10.13, 18:02 Ech... W celach powiedzmy ozdobnych... Do stojaka na kadzidelka. Wysypal sie a tz jest jakis glupio przywiazany - jutro wraca i albo zwale na dziecko albo odtworze... Nie wiem skad on bierze a teraz nie zapytam... Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Popiol 28.10.13, 18:33 Ze stojaka na kadzidelka? Czyli to byl popiol z kadzidelek? No to po prostu w jakism sklepie indyjskim kup wielka pake kadzidelek i spal je (przy otwartym oknie moze, zebys nie zeszla od nadmiaru zapachow) i sie popiol sam zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Popiol 28.10.13, 18:24 No właśnie to miałam na myśli, tylko mi się gupio napisało Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Popiol 28.10.13, 18:30 Smiejcie sie zlosliwce :p Moze cos z okurzacza wybiore... Sporo mi tego potrzeba... Pozostaje las kabacki - tam sa jakis ogniska... Byle choinka w nocy nie padalo... Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Popiol 28.10.13, 18:38 Tylko żeby ktoś straży nie zawiadomił, bo nawet i 500 zł potrafią wlepić... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Popiol 28.10.13, 19:20 To sa legalne ogniska! ) nawet drewienka leza do wykorzystania... Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: Popiol 28.10.13, 18:17 Mokre drewno może nie dać spodziewanego efektu papier spal, będzie ładny, biały popiołek Odpowiedz Link Zgłoś