Dodaj do ulubionych

I co ja zrobię, że lubię porządek??

• suazi1 Nerwica natręctw 20.11.13, 15:51
      Taka jest moja pierwsza mysl po przeczytaniu twojego posta. "Dzień świra" mi sie od razu przypomniał. Gdybym była twoim dzieckiem lub mężem, zwiałabym przy pierwszej lepszej okazji, albo i bez...
    • nangaparbat3 Re: I co ja zrobię, że lubię porządek?? 20.11.13, 18:16
      U mnie jest taka pani w pracy. Pozornie dba o wszystko, w rzeczywistości wszystkich kontroluje. Porzadna kobieta, ale czasem chcę ją udusić.
    • mama303 Re: I co ja zrobię, że lubię porządek?? 20.11.13, 18:31
      z tych Twoich rytuałów to ja mam zawsze przygotowane ciuchy na nastepny dzień /cały komplet wisi sobie na krześle/ i córka też /tak ją nauczyłam/ noi córka ma tez wieczorem spokowany plecak na następny dzień.
      resztę odpuszczam smile
    • anorektycznazdzira Re: I co ja zrobię, że lubię porządek?? 21.11.13, 07:01
      Czynności jak czynności, spora część z nich wykonuję, tylko ze ranobig_grin części zaś nie wykonuję ani rano ani nigdy- ale co kto lubi.
      Ja mam zamiłowanie do sportu i tańca i wieczorem potrafię poświęcić godzinę własnie na to- co dla niektórych jest nienormalne, bo powinnam "odpoczywać".
      Są gusta i guściki po prostu. Ty sprzątasz, ja trenuję, ktoś wisi na telefonie a ktoś inny rżnie na konsoli, mamy wolny kraj na szczęście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka