jola-kotka 22.12.13, 01:31 O jakiś nowy pomysł dla mojej babci poproszę. Chodzi o przystawkę,zupę i drugie danie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrednadziewucha Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 02:03 A tam będziesz gotować. Catering dla zalamanych i potrzebujących, slodycze te co mialy byc dla biednych dzieci i będzie wigilia z bańki. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka1488 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 05:17 Daj jej to co <załamanej> wysłałaś , potem zrób deser ze słodyczy, które także wysłałaś , a na koniec rozrywka dla babci: teatrzyk lalkowy z lalki która u ciebie zalega, bo adres zgubiłaś pod który miałaś ją wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 08:00 I jeszcze chlebek z maszyny, którą miałaś wysłać Rosie. Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 13:51 czytelniczka1488 napisała: > Daj jej to co <załamanej> wysłałaś , potem zrób deser ze słodyczy, któr > e także wysłałaś , a na koniec rozrywka dla babci: teatrzyk lalkowy z lalki któ > ra u ciebie zalega, bo adres zgubiłaś pod który miałaś ją wysłać. weszłam w joli wątek bo chciałam napisać, wyjaśnienie ze NIC od joli nie dostałam, teraz juz jest pewne że mnie wkręcała prawie miesiąc !!!! Jolu Wesołych Świąt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 14:17 nic nie chciałas to nic nie dostalas Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 20:48 Zaraz mi świętą inkwizycję zrobicie. Ale nie mogę się powstrzymać: ilekroć czytam "NIC nie dostałam" autorstwa załamanej, a zdarzało się to już wiele razy, mam ochotę krzyczeć: i co z tego kobieto? żadna z nas NIC od nikogo tutaj nie dostała i nie dostanie i jest to najzupełniej NORMALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 21:03 No ale zaraz, pokotkowana Jola mitomanka jej obiecała i sama zaproponowała. Zwodziła zalamaną, że zaraz, za chwilę, już jest kurier z cateringiem za rogiem! No w takiej sytuacji każdy czułby się oszukany. Ta cała Jola to postać tak groteskowa, że nawet nie wiadomo jak to nazwać - mitomania, arogancja, ograniczenie umysłowe? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 21:05 Dlaczego?uwazam ton zalamanej od poczatku za jakby to ujac,scheisse,denerwuje mnie jej styl.Przegina. Co so dostawania,to jednak nie jest rawda,niektore osoby pozostaja w kontakcie prywatnym "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 21:08 Nie o to chodzi. Jolka mogła nie obiecywać, mogła nie mamić, okłamywać, robić nadzieję. To zwykłe oszustwo jest. I osobiście się jej dziwię, że ma czelność jeszcze pisać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 21:17 Obietnice jolki to jedno,styl zalamanej to drugie.I bez jolki irytowala mnie rozczeniowosc zalamanej. Gdyby to byl pierwszy numer jolki to sklonna bylabym zrozumiec,bo zalamana idzie na nerwy.Dobraly sie obie. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 21:54 no właśnie. Jolka powinna wysłać chociaż maszynę do pieczenia chleba Rosie. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 21:10 Króliczku, jak nic od Ciebie nie dostałam, przykro mi to mówić, ale nic nie dostałam, aż cała nerwowa chodzę, boję się, że nie zasnę i się rozchoruję. taka z Ciebie kłamczuszka... przykre... Ja nic oczywiście nie chcę, ale nie dostałam! p/s teraz specjalne mnie nie będzie, jak przyjedzie kurier, na złość Tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 21:21 Króliczek coś ci obiecywał? Zdaje się że nie. I to jest właśnie ta zasadnicza różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 21:53 Od Ciebie też nic nie dostałam, nie chciałam tego pisać, ale taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 22:43 naomi19 napisała: > Od Ciebie też nic nie dostałam, nie chciałam tego pisać, ale taka jest prawda. > Ależ proszę cię bardzo, napisz tylko co sobie wymarzyłaś pod choinkę. Perfumy? (cena nie gra roli), bielizna, markowa torebka, biżuteria? Co tylko chcesz. Dziękować nie musisz, kasy nie daję, tylko prezenty. To nie żart, bierz co chcesz. Wyobraź sobie najpierw to wymarzone cacko (może samochód?), daj mi znać co chcesz a potem czekaj na kuriera, przyjedzie na pewno. Tylko żebyś mi potem nie pisała, że nie dotarł, bo porozmawiamy przez prawnika! No, no, już, już, nie dziękuj, nie dziękuj! To nie moja zasługa, że taka szlachetna i wspaniałomyślna się urodziłam. I skromna I urodziwa Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 22:48 ale ja nic nie chce! podam adres na priva, tyle, że ja nic nie chcę! mam nadzieję, że nie będziesz mi potem miała za złe małego wypominania i dręczenia smsowego, pomimo, że nic nie chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 22:58 Nie kryguj się tak, wiem że u ciebie się nie przelewa a ja mam kasiory jak lodu! Już kurier jedzie, wybrałam losowo kosztowności z najlepszych sklepów. Już możesz czekać, kurier zapuka 3 razy, już jedzie. Czekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 08:47 to moze ja Ci cos wysle? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 13:04 Mogłabyś? Tylko, że ja nic nie chcę, a dziecko nie chce X-boxa. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 22:49 Króliczek nie obiecywał, ale chętnie obieca I proszę tu wtedy regularnie meldować, że jeszcze NIC nie dostałyście i przez złego króliczka chcą was z roboty wyrzucić. I może zrzuta z innych źródeł będzie, a króliczkowi nie pozwolą już o nic nigdy zapytać i potępion będzie na wieki. Naomi, niniejszym obiecuję Ci roczny sponsoring zakupów w Almie. A Ty wierz. Nie waż się nie wierzyć i nie molestować mnie smsami. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 22:56 zaraz wysyłam pierwszego smska, napiszę Ci, że jesteś kłamczuszka! i że nieładnie tak obiecywać, że ja wprawdzie nic nie chciałam, ale czekałam straszne i dziecku naobiecywałam dużo, choć nie chciałam i dziecko też nie chciało. Chyba jesteśmy wyjątkami, które od początku widziały absurd tej sytuacji, reszcie Jingle Bells wypływające z głośników zmiękczyły ematkowe serduszka. Nawet... Kubkowi Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 10:36 Czepiasz się tylko formy wypowiedzi, nie starając się zrozumieć treści. Nie kazdy potrafi literacko ubrać w słowa swój problem, zalamana tego nie potrafi, co nie znaczy, że jej problem nie istnieje. Przestań z niej kpić tylko dlatego, że nie jest wystarczająco cwana, żeby przekonać taka cwaniarę jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 13:05 To raczej Ci z rozmiękczonymi serduszkami nie zrozumieli o co chodzi Ale zazdroszczę, musi się Wam żyć dużo przyjemniej Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 08:08 no właśne, maszyne mozesz wyslac chocby dzs, co sto na przeszkodze? bo akurat zalamana rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 09:04 Obiecałaś babci obiad? Biedna babcia będzie głodować Odpowiedz Link Zgłoś
ezmd99 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 09:33 Jola, może zrobimy paczkę dla Ciebie i babci. na pewno dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 10:00 Chleb z maszyny,ktora obiecalas rosie,do tego potrawy z tego co nie wyslalas yzalamanej,a na deser slodycze z paczki dla dzieci z akcji gwiazdka. Jak bezdennie glupia i bezczelna trzeba byc,by zakladac zu watku i czekac na odpowiedz. Jestes spalona. - "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 13:52 edelstein napisała: > > Chleb z maszyny,ktora obiecalas rosie,do tego potrawy z tego co nie wyslalas yz > alamanej,a na deser slodycze z paczki dla dzieci z akcji gwiazdka. > Jak bezdennie glupia i bezczelna trzeba byc,by zakladac zu watku i czekac na od > powiedz. > Jestes spalona. > - przykre Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 16:35 A po co nadal wysyłasz mi smsy,coś już tam dostałaś co nadal za mało i jeszcze chcesz. Jesteś chamka i tutaj wszyscy są za tobą ok,ale mi to lata ja wiem jaka ty jesteś i dokumenty,rachunki mnie nie przekonają. A te posty nadal nic nie dostałam od Joli to taki chwyt może jeszcze ktoś się zlituje i coś da, ja na sto procent nie. A jak tam Edel ta dziewczyna co w szpitalu leżała przez ciebie i jej praca? Tak łatwo innych się ocenia. Rozumiem,że może mieć pretensje któraś z tych co coś tej zalamanej dały a wy co dalyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
0zalamana Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 17:03 ja nie jestem chamka napisałam ci smsa "wesołych swiąt" i przypomniałam ze jesteś kłamczuszka - chyba sie nie wyprzesz kim jesteś. Ja nic od ciebie nie chce bo i tak byś mi nic nie dała. Nie napisałam "nadal nic nie dostałam od joli" - zmyslasz. - zacytuj Przeczytaj jeszcze raz powyżej to co wpisałam w tym wątku. Uważam że właściwie postapiłam pisząc ze nic od ciebie nie dostałam, zeby było jasne że kłamałas. Nie chce żebyś udawała że mi pomagasz, ze sie nie odzywam w tym temacie. O to tylko mi chodziło. Mam nadzieje ze innych dzieci więcej nie oszukasz, naprawdę nie mogę zrozumieć ze cie satysfakcjonuje takie postepowanie. Wesołych Świąt dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 17:26 jola-kotka napisał(a): > A po co nadal wysyłasz mi smsy,coś już tam dostałaś co nadal za mało i jeszcze > chcesz. Jesteś chamka i tutaj wszyscy są za tobą ok,ale mi to lata ja wiem jak > a ty jesteś i dokumenty,rachunki mnie nie przekonają. A te posty nadal nic nie > dostałam od Joli to taki chwyt może jeszcze ktoś się zlituje i coś da, ja na st > o procent nie. no to wiadomo, ze na 100% nie, tego mozemy byc calkiem pewni. Tylko po co zawsze taka wyrywna do tej pseudopomocy jestes? > łatwo innych się ocenia. Rozumiem,że może mieć pretensje któraś z tych co coś > tej zalamanej dały a wy co dalyscie? no akurat ta sie odezwala, co ma kompetencje do rozliczania innych )) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 17:38 Nie odwracaj Kota ogonem,zapomnialas tamta rozmowe przytoczyc w calosci Nie mam sobie nic do zarzucenia,natomiast tobie ma wiele osob,bo to nie jest pierwszy raz w ktorym robisz sobie z ludzi jaja.Jak ty masz kase to ja jestem krolowa angielska,jestes zalosnym trolliskiem,ktoremu nie starcza piep...enie glupot i dorzuca obietnice bez pokrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Jolka! 22.12.13, 20:24 Dziwię się, że po tym co zrobiłaś, masz czelność pisać na forum prośby o porady. Naprawdę nie przyszło ci do głowy, że za takie postępowanie dosięgnie cię forumowy ostracyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jolka! 22.12.13, 21:18 Haha,serio myślisz,że ten wątek dla tego obiadu powstał? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jolka! 22.12.13, 21:22 O tak,jolusia zagra wszystkim na nosie "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Jolka! 22.12.13, 21:25 Och Jolka! Jaka ty przebiegła jesteś, bestio! Wątek o obiedzie dla babci, a ty pewnie czerwonego kapturka miałaś na myśli? To ja ci powiem co będzie na obiad - babcia! Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Jolka! 22.12.13, 21:28 jola-kotka napisał(a): > Haha,serio myślisz,że ten wątek dla tego obiadu powstał? ty biedulko tylko polansować się jeszcze troszkę chciałaś, co? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Jolka! 22.12.13, 21:33 Szczerze? Powód powstania wali mnie w lewą nerkę. Ta prowokacja jest tak samo udana jak skrobanka pani B. Przynajmniej wiesz, jakie zdanie na twój temat mają dziewczyny , choć z tego, co widzę, nie za bardzo to do ciebie dociera Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jolka! 22.12.13, 21:36 Dziwne jakby dotarlo,ona ma pustke pod czerepem,nic dziwnego,ze jej zimno,skoro tam wiatr hula "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
ezmd99 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 10:25 Zmień nicka, najlepiej na kotka-jola. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Obiad świąteczny. 22.12.13, 14:41 znaczy sie pomysl dla babci, coby ci ugotowala i przywiozla? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Dziewczyny, dajcie spokój. 22.12.13, 14:44 Szkoda klawiatury i waszych nerwów. Święta idą, łaskawie omijajcie ten wątek, będzie git Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 22.12.13, 21:34 Rosa,rozrywki chcesz nas pozbawic ma nas silikon i gucci ominac,neee "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 22.12.13, 21:52 a że jeszcze prawnikiem nas nie straszy? Jolka, no dawaj nas do sądu,że nie chcemy ci podpowiedzieć co dla babci ugotować. daj adres babci, to zrzutę zrobimy na catering. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 22.12.13, 21:56 Mamoemmy, daj Joli numer do Piranii. Czy może Jola masz swojego prawnika? Ale lepszego od Piranii nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 22.12.13, 22:01 ależ ma swojego, bo już tu nim straszyła w tamtym sławetnym wątku(czegóż to ona nie ma zresztą, oprócz honoru i wstydu). Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 22.12.13, 22:32 Chrzanić tę maszynę. Gorzej, że dzieci nie dostały tego, co im naobiecywała w tej świątecznej paczce. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 22.12.13, 22:58 Ten babsztyl przebil nawet idiotke od demotywatora z dzieckiem lipcowej. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 22.12.13, 22:31 Nie ma przede wszystkim grama przyzwoitości. Pisze na forum, jakby nigdy nic się nie wydarzyło. Nawet nikogo nie przeprosiła za swoje naciąganie. Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 23.12.13, 00:50 Ja oczywiście zdaję sobie sprawę, że osoby potrzebujące czekają na te "obiecane paczki" bo na nie liczą. Ja osobiście pomogłam w taki sposób choć osoba ta to była zwykłą naciągaczką. I nawet nick taki zbliżony osobiście to sprawdzę, Chyba, że ktoś wie czy załamana jest z Rybnika to będzie łatwiej. A co do Joli, Wymagać racjonalnych zachowań możemy od ludzi całkiem normalnych. Oczywiście ja nie chcę jej obrażać tylko uważam że jest zaburzona. Po prostu oferuje innym pomoc by być doceniana i akceptowana. Jej tego brakuje. Obiecuje zależnie od sytuacji często ponad swoje siły. Dlatego myślę, iż taką nagonką nikt jej nie pomoże ( atak wywołuje agresję ). Należałoby założyć wątek Jak jej pomóc. Abstrahując od tego co zrobiła źle. To wydaje mi się bardzo samotna i niedoceniana osoba, u której potrzeba czucia się potrzebną i akceptacji zaburza racjonalne myślenie. Ona nie widzi tego co będzie. Napisała dam i przez chwilę była doceniona i się liczyła Są święta więc może nie trzeba złych emocji Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
peonies Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 23.12.13, 08:40 rosapulchra-0 napisała: > Nie ma przede wszystkim grama przyzwoitości. Pisze na forum, jakby nigdy nic si > ę nie wydarzyło. Nawet nikogo nie przeprosiła za swoje naciąganie. > eee... przecież nikogo nie naciągnęła - to ona miała dać... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 23.12.13, 01:07 edelstein napisała: > Rosa,rozrywki chcesz nas pozbawic ma nas silikon i gucci ominac,neee Versace Edel, Versace Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 23.12.13, 10:51 Moze byc i wersacze Czekam na prawnika jolki. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 23.12.13, 14:21 ciekawa jestem, czy tez bedzie sadzil takie byki jak ona Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 23.12.13, 14:54 Uuu uwazam bo oprocz pozwu zbiorowego jeszcze cie osobno podciagnie do odpowiedzialnosci "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 23.12.13, 15:17 tak myslisz? to ja juz, cholera, cicho siedze, bo kto mi bedzie do kicia paczki przysylal? Na pewno nie Jola Odpowiedz Link Zgłoś
jolinka102 Re: Dziewczyny, dajcie spokój. 23.12.13, 17:28 Edel Ty to musisz szczegolnie uwazac z tym oczernianiem pokotkowanej bo to taka gruba ryba jest, ze jeszcze interpol bedzie Cie scigal i ten bezduszny jugendamt dziecko Ci odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikafoka Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 00:38 kiego karmicie trolla z gimnazjum? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 01:05 Jak ja chodziłam do szkoły to było osiem klas szkoły podstawowej,potem liceum,w gimnazjum nie spędziłam ani jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
peonies Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 08:36 nie bronię Joli - źle zrobiła a nawet bardzo źle to fakt... jednak czy ktoś zwrócił uwagę na wypowiedzi 0zalamana? ja tak i możecie mnie zlinczować: że zła, że bez serca, że wredna ... ale jakoś mało mojej wiary w jej wypowiedziach. czemu nie pójdzie tam, gdzie faktycznie tę pomoc może uzyskać? napisała, że na "pomocnych..." ją "zniszczą" czy jakoś tak - może i tak, bo tam trzeba przedstawić formalnie swoją sytuację a tutaj można pisać, pisać, pisać... heh... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 10:01 Jeśli chciałaś zabłysnąć to trzeba było najpierw przeczytać tamten wątek bo trochę Ci nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
peonies Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 10:25 no właśnie poczytałam nie, nie chciałam zabłysnąć i nie oczekuję oklasków wbrew twojej wypowiedzi. chyba mogę wyrazić swoją opinię a nie pozostawiać jedynie jadowitych komentarzy? Kiedyś pomagałam w podobnej sytuacji i wiem jak to się przykro dla mnie skończyło - oczywiście nie twierdzę, że w tym przypadku jest tak samo więc wyraziłam swoją obawę i tyle. Co do Joli - napisałam co myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 10:38 Hmm, gdybyś poczytała to wiedziałabyś, że Załamana została pomyślnie zweryfikowana właśnie przez jedną z Pomocnych Odpowiedz Link Zgłoś
peonies Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 10:43 zuzann-a napisała: > Hmm, gdybyś poczytała to wiedziałabyś, że Załamana została pomyślnie zweryfikow > ana właśnie przez jedną z Pomocnych nie złośliwie - umknęło mi to. biję się w piersi i posypuję głowę popiołem . Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 10:12 Ale załamana już dostała pomoc. Udowodniła, że jej potrzebuje. Pokazała mambie dokumenty, rachunki i jak byk stało, że jej kasy nie starcza. Pomoc już poszła, po ptokach, teraz nie ma co wyśmiewać i czepiać się formy. Nie doszłoby w ogóle do tego, gdyby jolka nie wyskoczyła przed orkiestrę z propozycją pomocy, a przede wszystkim gdyby nie mamiła załamanej, że kurier już jedzie, że czeka pod drzwiami, że jutro będzie w takim razie i tak przez cały tydzień. Teraz to już nie ma o czym deliberować. Jedynie jolkę należy olewać, bo jest oszustką, pospolitą kłamczuchą w dodatku bezczelną jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
peonies Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 10:27 rosapulchra-0 napisała: > Ale załamana już dostała pomoc. Udowodniła, że jej potrzebuje. Pokazała mambie > dokumenty, rachunki i jak byk stało, że jej kasy nie starcza. Pomoc już poszła, > po ptokach, teraz nie ma co wyśmiewać i czepiać się formy. nie wyśmiewam i nie czepiam się. Super że pomoc dostała. Nie doszłoby w ogól > e do tego, gdyby jolka nie wyskoczyła przed orkiestrę z propozycją pomocy, a pr > zede wszystkim gdyby nie mamiła załamanej, że kurier już jedzie, że czeka pod d > rzwiami, że jutro będzie w takim razie i tak przez cały tydzień. > Teraz to już nie ma o czym deliberować. Jedynie jolkę należy olewać, bo jest os > zustką, pospolitą kłamczuchą w dodatku bezczelną jak mało kto. co do joli - napisałam co myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 15:19 zede wszystkim gdyby nie mamiła załamanej, że kurier już jedzie, że czeka pod d > rzwiami, że jutro będzie w takim razie i tak przez cały tydzień. wy sobie jaja robicie, a zadna z was nawet nie pomyslala, ze biednemu chlopu cos sie po drodze stac moglo?! na drogach niebezpiecznie, ludzie jak wariaty przed swietami jezdza Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 10:51 zalamana zostala zweryfikowana zreszta nie tylko o zalamana chodzilo obiecanki-jolanki : rok temu jola zlosila sie do akcji wiazdka i do konca zwodzila ze wyslala paczke w efekcie dzieci nie dostaly prezentow proponowala tlumaczenie dokumentacji medycznej i cisza pierdzielila jak to wyslala kase zadluzonej dziewczynie i ze dzieki niej dzieci beda spoac we wlasnych lozeczkach - tiaaaaa plus maszyna do chleba i lalka monster ktore pewnie nigdy nie istnialy Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 07:26 Goopie baby, ja przez was zamiast lepić pierogi, siedzę przy kompie i wyję Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 14:58 Co ci wyslac?torebke od wersacze?wiesz mam dojscia,bedzie za polowe ceny,ba,poswiece sie,pojade do turcji i bedziesz miala za 120zl wersacze jak sie patrzy.I tipsy ci zasponsoruje z kwiatkami i brylancikami,takie na dwa cm,szyk,szyk.Tylko adres daj i kurier gna do ciebie. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 15:44 O kurde, paczka z Niemiec, ale mi się trafiło. Opłaca się nie chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 15:20 naomi19 napisała: > Lepiej byś komuś coś wysłała Ale ty przecież nic nie chcesz i ja też nie chcę żebyś ty chciała!! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Obiad świąteczny. 23.12.13, 15:43 nie, broń, Boże, skąd pomysł, że coś chcę! Odpowiedz Link Zgłoś