gosiasta0 10.10.03, 12:13 Mam 24 lata, czy juz powinnam stosowac?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: krem po oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:02 Stosuje kremy pod oczy dostosowane do wieku od 20 , teraz mam 30 i widać różnicę od moich koleżanek w tej samej grupie wiekowej.Opłacało się wydać parę złotych więcej co miesiąc.Stosuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: krem po oczy IP: *.pl 12.10.03, 15:12 a jaki krem polecasz?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: krem po oczy 12.10.03, 15:13 Gość portalu: Klara napisał(a): > a jaki krem polecasz?? :)))) Anti-gravity Clinique. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: krem po oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:16 Eksperymentuję strasznie, uwielbiam zmieniać kremy.Teraz mam krem pod oczy firmy Pollena Ewa krem lniany.Troszkę sie dziwnie nakłada, ale ładnie natłuszcza skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: krem po oczy IP: *.crowley.pl 12.10.03, 15:19 skoro zmieniasz czesto, to peweni masz rozeznanie jaki najlpeiej dziala..ktory z nich zminiejsza cienie pod oczami??? albo choc troche je niweluje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: krem po oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:30 Wtym temacie Cię zmartwię. Najlepszym kremem na cienie pod oczami jest sen i dużo ruchu na świeżym powietrzu.Owszem są kremy co troszeńkę je zmniejszaja ,ale naprawdę niewiele np.Avon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: krem po oczy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 16:34 kremy pod oczy powinno się stosować po 20 r.ż. polecam teraz żel aloesowy pod oczy Avonu, a za roczek coś mocniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś