madopiag 11.01.14, 15:42 Wiem, że to tylko reklama ale łezka mi popłynęła www.youtube.com/watch?v=57e4t-fhXDs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: wzruszające 11.01.14, 16:31 Wizualnie ładna i łapie za serduszka mamusie. Prawda? Jednak, znowu mamy w tle produkty dla pań i tatusiowie jak zwykle - gdzieś tam pewnie są, ale się nie angażują. Odpowiedz Link Zgłoś
madopiag Re: wzruszające 11.01.14, 16:37 Też od razu zauważyłam brak ojca, ale nie zmienia to faktu, że reklama fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: wzruszające 11.01.14, 16:38 Samotne matki też mnie zawsze wzruszają Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: wzruszające 11.01.14, 17:22 oj dla mnie bardzo wzruszające. Mam ostatnio fazę na układ matka - dziecko, wzrusza mnie wszystko, płaczę jak oglądam "Porodówkę" i inne takie, powinnam już być znowu w ciąży, organizm się dopomina Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: wzruszające 11.01.14, 17:51 rzeczywiście, wzruszająca jest ta reklama Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: wzruszające 11.01.14, 18:05 Cudna reklama.Ciekawe kiedy rozlegna sie glosy,ze nie umialy na nic lepszego wychowac tylko na glupkow buegajacych za Polka,jezdzacych na nartach itp. a moze tylko pilkaeze sa wg ematek idiotami Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: wzruszające 11.01.14, 18:10 Nie wzrusza mnie jakoś widok dzieci płaczących z bólu po treningu. Nie widzę nic złego we wspieraniu, ale bardziej wzruszyłaby mnie matka mówiąca "Wiesz, ze nie musisz" Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: wzruszające 11.01.14, 18:12 Verdano, to nie Chiny. Oni wiedza, ze nie musza . Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: wzruszające 11.01.14, 18:40 I tu możesz się mylić - część dzieci, także mi znanych, musiała. Może dlatego mnie to nie wzrusza, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: wzruszające 11.01.14, 18:12 edelstein napisała: > Ciekawe kiedy rozlegna sie glosy,ze nie umialy na nic lepszego wy > chowac tylko na glupkow buegajacych za Polka,jezdzacych na nartach itp. Hehe, a mnie nie moze opuscic natretna mysl ile $$$ kosztowalo wychowanie tych "glupkow". Te matki na pewno samotne nie byly . Odpowiedz Link Zgłoś
amy.28 Re: wzruszające 11.01.14, 20:44 nooo mnie też ze trzy łezki popłynęły dobrze, że nie jestem w ciąży bo bym przeryczała całą noc po czymś takim Odpowiedz Link Zgłoś