aneta-skarpeta 23.01.14, 14:07 Widziałyście? wybieracie się?- nie znalazłam wątku, jakbyco byłam i w sumie podobał mi sie- o ile o takim filmie mozna powiedzieć "podobał się" ale trochę za dużo dłużyzn i bardziej wbił mnie w fotel dom zły- w moim odczuciu zdecydowanie mocniejszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Pod Mocnym Aniołem 23.01.14, 14:16 widzialam umeczylam sie bardzo dluzyzny i w sumie brak jakiejs akcji, fabuly bylam w kinie i byly osoby, ktore ostentacynie wychodzily zniesmaczone natomiast nie uwazam ze jest zly, mysle ze dobry bo wrazenie robi jednak niesamowite jezeli komus chociaz raz zdarzylo sie upic i porzygac to chociaz troche musial dac do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pod Mocnym Aniołem 23.01.14, 14:39 Nie pójdę. Tematyka za wiele mnie kosztuje emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Pod Mocnym Aniołem 23.01.14, 20:16 Porazajacy film. Mam wrażenie, że gdyby film nakręcono w USA to Wieckiewicz byłby nominowany do Oskara. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pod Mocnym Aniołem 24.01.14, 11:43 Gdyby to była Ameryka, to Więckiewicz byłby męską Meryl Streep. Odpowiedz Link Zgłoś