Dodaj do ulubionych

Łowca Promocji

07.11.14, 22:46
Polecam stronę www.lowcapromocji.com/ gdzie znajdziecie aktualne wyprzedaże i promocje.
Obserwuj wątek
    • wik_i_w Re: Łowca Promocji 15.12.14, 10:16
      Jest kilka takich portali z rabatami i zniżkami - jak robię zakupy online to zaglądam na kilka różnych i wybieram rabaty, które mi najbardziej pasują i są najwyższe. Poza tymi wspomnianymi korzystam też z kuponyrabatowe.fakt.pl. Kiedyś trafiłam tam na zniżkę 30% na pieluszki i trochę mnie to ratowało swojego czasu :P Wracam z nadzieją, że znowu ustrzelę coś fajnego.
      • gniewna_ziuta Re: Łowca Promocji 20.12.14, 17:57
        Jesli korzystasz z takich portali to sprawdz sobie koniecznie madamsale.com, tam wybierasz co cie interesuje a serwis sam sprawdza ceny i wysle ci maila jako pierwszy ze cos idzie pod mlotek. Ja juz nie robie zakupow w inny sposob.
    • michal.fraczyk Re: Łowca Promocji 16.08.16, 08:53
      Proponuję robić zakupy prze stronę porównującą ceny w sklepach internetowych www.cenowe.pl - w ten sposób można średnio oszczędzić 25% ceny :)
    • korneliawysocka Re: Łowca Promocji 01.09.16, 13:06
      a słyszeliście o cyber monday? dopiero teraz sie dowiedziałam ;o napewno sprawdzę w poniedziałek czy to faktycznie działa ;d odsyłam do artykułu: shop7.pl/cyber-monday/
    • amandaka Re: Łowca Promocji 28.12.16, 20:34
      Od dłuższego czasu robię praktycznie wszystkie zakupy przez internet, oprócz drobnych spożywczych. Dlatego też jak najczęściej szukam kodów rabatowych bo dzięki temu mogę trochę zaoszczędzić. Już od dłuższego czasu korzystam ze strony zrabatowani.pl/ ponieważ znajduję tam najwięcej działających kodów
    • dzwono87 Re: Łowca Promocji 21.09.17, 12:23
      💪💪Powraca BGŻ BNP Paribas Konto Maksymalne z bonem do H&M 🎟 o wartości 150 zł ❗❗
      Zobaczcie szczegóły tutaj ⤵⤵
      www.facebook.com/korzystnekredytypl/posts/132684590701974
    • ekspert.adam Re: Łowca Promocji 24.11.17, 12:43
      To już zależy kto czego szuka, ale teraz fajne promocje są w sklepie Fergusona (sklep.ferguson.pl/). Jest tam mnóstwo funkcjonalnych urządzeń, które zrobią z Twojego domu bezpieczny i inteligentny dom :)
    • ladylilo93 Re: Łowca Promocji 08.12.17, 22:22
      Ja polecam zabawkowyadres.pl/ . Stosunkowy młodziutki sklep i mają konkurencyjne ceny. Super jakościowo, sprawdziłam i kupiłam kilka drobiazgów dla dzieci i są super.
    • jolla8833 Re: Łowca Promocji 05.02.18, 21:14
      Firma Aviko zaskoczyła mnie świetnym pomysłem, czyli aplikacją Aviko Benefits. Możemy w niej rejestrować kupione produkty, zbierać punkty i wymieniać je na nagrody. Sumę punktów nawet można łączyć wspólnie ze znajomymi. Tylko trzeba się spieszyć, bo nagrody można wymieniać do wykończenia zapasów.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka