29.01.14, 10:50
Witam !
Może któraś z emam zakupiła już tą nowość Scholla która co i rusz wyświetla mi się na ekranie - przyrząd który ma zastąpić pedicure w salonie smile. Cena nie aż tak wysoka jak profesjonalna frezarka w salonie , ale szkoda wywalić w błoto ponad 150 zeta jeśli efektu spektakularnego nie będzie. Byłabym wdzięczna za opinie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kikimora78 Re: Stopy :) 29.01.14, 11:25
      Mi się wyświetlają reklamy kindli, ipadów i jakaś wróżka smile
      Ale z tego co piszesz to - miałam kiedyś zestaw avonu (takie coś jak skrzyżowanie szczoteczki elektrycznej i pilnika, z różnymi końcówkami) i był do dupy, byłam bardzo rozczarowana,
      • pe.tronela Re: Stopy :) 29.01.14, 11:29
        Tez mam kindla, ipada i wrozke smile
        • kikimora78 Re: Stopy :) 29.01.14, 11:32
          o! a teraz okulary 3D i macbooka.
          z tym, że ja widzę w 3D i bez okularów tongue_out
          • owianka Re: Stopy :) 29.01.14, 14:47
            Wróżka to jest link do nowego forum gazetowego "Pytaj o wszystko".
        • przystanek_tramwajowy Re: Stopy :) 29.01.14, 11:33
          Ja chcę wróżkę a mam stopy! Protestuję!

---
          Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama.
          • kikimora78 Re: Stopy :) 29.01.14, 11:35
            Co trzeba zrobić, żeby się stopy wyświetliły? Mnie już ta wróżka wkurza, kilka dni tam siedzi, na samym dole i się w tą swoją kulę gapi uncertain
            • kosmitka06 Re: Stopy :) 29.01.14, 11:37
              Trzeba spojrzeć na wróżkę i lekko w prawo i są stopy tongue_out Nic trudnego tongue_out

• kikimora78 Re: Stopy :) 29.01.14, 11:43
                Nie ma... Nic nie ma... tylko trochę wyżej ten sprzęt IT sad
      • iglo_na_sloncu Re: Stopy :) 29.01.14, 12:45
        > i był do dupy, byłam bardzo rozczarowana

bo miał być do stóp
    • kosmitka06 Re: Stopy :) 29.01.14, 11:42
      Jak dla mnie 150zł to lekkie przegięcie. Zależy też pewnie jakie kto ma "piętki" wink
      Ja używam pumeksu i peelingu do stóp (peeling tak średnio co 2 dzień). Później smaruję pięty żelem do stóp to wszystko smile A pięty mam gładkie. Grunt to pamiętać o nich przez cały rok, nie tylko w okresie letnim kiedy stopy są odsłonięte.
    • ivaz Re: Stopy :) 29.01.14, 12:41
      kupiłam teściowej na gwiazdkę, i jest zachwycona, mówi że piety ma tak zadbane jak nigdy dotąd, co prawda na pedicure do salonu nie chodziła, więc nie ma porównania, ale generalnie widac róznicę.
    • majenkir Re: Stopy :) 29.01.14, 14:44
      Szkoda kasy. Ja uzywam zwyklej skrobaczki (taki papier scierny na patyku), po kapieli zawsze czyms smaruje I mam piekne stopy smile, choc na pedicure nigdy nie bylam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka