Dodaj do ulubionych

ej co ta Doda odpie&!@!4

13.02.14, 15:14
To juz chyba przegieciesmile
www.plotek.pl/plotek/1,111483,15449214,Nasze_zrodlo__Doda_chciala_zepchnac_Szulim_ze_sceny_.html#BoxPlotekMT
Nigdy sie specjalnie nie jarałam Dodą, uważałam że ma fatalny gust i głęboko zakamuflowane prostactwo ale miała zawsze u mnie punkty za pewnosc siebie i cięta riposte.
Myslałam ze przez lata nabrała troche ogłady a tu zonk
Jak to mawiała moja ciocia, czlowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy..
Obserwuj wątek
    • neffi79 Re: ej co ta Doda odpie&!@!4 13.02.14, 15:25
      ta osoba jest niestety poniżej wszelkiej krytyki.
      z całym szacunkiem, bo osiąga sukcesy, nie jest brzydka...jednak zachowanie; brak podstaw kultury...echh ręce opadają.
      • kariwitch00 Re: ej co ta Doda odpie&!@!4 13.02.14, 15:36
        Bo Doda nad czym ja ubolewam,mimo zabiegów marketingowo wizerunkowych tj wmawiania ze to piekielnie eneteligentna charyzmatyczna osobowść jest niestety zwykłym pustaczkiem, i nawet jesli nawet tych kilku ogarnietych facetow sie nabrało na jej medialny wizerunek to w blizszym kontakcie nie dali sobie rady z mentalnym i intelektualną przepaścią wiec zwiali.
        A z niej tak czy inaczej co jakiś czas wyłazi buractwo ktore ma we krwi a najlepsze że pewnie jest przekonana ze takie fatalne zachowania dodają jej pazura i atrakcyjnosci big_grin
    • gretchen184 Re: ej co ta Doda odpie&!@!4 13.02.14, 15:39
      jak czytam wpisy edel to od razu staje mi przed oczami Doda
      edel wygasiłam, Dody niestety nie mogę
      • rosapulchra-0 Re: ej co ta Doda odpie&!@!4 13.02.14, 17:21
        A czym ci edel zawiniła? wink Bo chyba nie IQ na poziomie Mensy? big_grin
        • edelstein Re: ej co ta Doda odpie&!@!4 13.02.14, 17:35

Bo napisalam,ze nie Ma racji odnosnie reklamacji butow.Dzieciatko sie przejelo.Biedna,biedna gretchenbig_grin
    • misterni Re: ej co ta Doda odpie&!@!4 13.02.14, 15:58
      No niestety, Dorotce zawsze słoma z butów wychodziła (przypomnijcie sobie chociaż jej pyskowanie do Steczkowskiej), a ostatnio ma chyba na dodatek jakieś poważne problemy emocjonalne, stąd takie zachowania.
    • atteilow Re: ej co ta Doda odpie&!@!4 13.02.14, 16:04
      Dublujesz forum.gazeta.pl/forum/w,567,149508909,149508909,Doda_vs_Szulim.html
    • 18lipcowa3 Re: ej co ta Doda odpie&!@!4 13.02.14, 17:42
      No cóż, 30stka na karku, a tu ani kariery, ani faceta, ani przyjaciół, ani dzieci. Nic. Nul.
      Z rodzinką tez super nie jest- tatusiowi Dody się kolejne dzieci odnajdują, z bratem też chyba niedawno znalazła dopiero wspolny język.
      Nic nie tworzy, uroda ucieka, nowe kiecki już nie cieszą, skandale nie interesują, faceci po kolei albo zostawiają albo rogi przyprawiają. Menedżerowie odchodzą. Moim zdaniem ona jest bardzo samotna i baaaaaaaaaaaaardzo sfrustrowana.
    • to_ja_tola Re: ej co ta Doda odpie&!@!4 13.02.14, 17:47
      Nasz informator, który był wtedy w klubie, opisał nam całą sytuację.

to do nie najbardziej przemawia big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka