shumi-mi-las 14.02.14, 06:30 Walentynka od obcego Dostajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shumi-mi-las Re: a mi sie marzy 14.02.14, 06:59 )) materialistka (mnie by jakis brylant zadowolil) Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: a mi sie marzy 14.02.14, 07:06 Oczywiście. To przemyślana, przefilozofowana postawa życiowa. Wszystko bowiem przemija, odchodzi w zapomnienie. Jednak odchodzenie odemnie pieniędzy daje mi sporo przyjemności (zwłaszcza jak nie odchodzą w strone gazowni czy prądowni). Odchodzenie meżczyzn satysfakcjonuje mnie znacznie mniej. Adekwatnie do zdobywania. Wolę "earning" niż "kokieting" . Ach ta moja błyskotliwość o poranku.... Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: a mi sie marzy 14.02.14, 07:10 Moj bosz... Teraz juz i tak za pozno dla mnie. Czlowiek taki mlody i naiwny byl Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: a mi sie marzy 14.02.14, 07:17 e tam, zawsze można sobie strzelić kotrfilozofię. O tej walentynce od obcego to może napisz na e-tacie? Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: a mi sie marzy 14.02.14, 07:20 shumi-mi-las napisała: > Walentynka od obcego Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: a mi sie marzy 14.02.14, 08:20 Nawet ci powiem ze w gust poniekad trafiles Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Tak tak, napierw każda jęczy że chce... 14.02.14, 08:03 ...a potem tylko "wypuść mnie z piwnicy", "ja mam dzieci", "już mnie nie bij"... Will You Be My Valentine? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: a mi sie marzy 14.02.14, 13:00 Walentynka od obcego w moim wieku oznacza klopoty, na niezobowiazujace czekoladki nie mam co liczyc :p Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: a mi sie marzy 14.02.14, 13:26 ale od takiego calkiem obcego? ze idziesz ulica i nagle dostajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: a mi sie marzy 14.02.14, 13:53 Nieee od obcego czyli nie rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: a mi sie marzy 14.02.14, 14:00 Nie, ale szczerzył sie do mnie obcy, liczy sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: proszę: 14.02.14, 14:18 Niestety, to nie byl "Ten obcy" z okładki, bardziej te klimaty: Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: a mi sie marzy 14.02.14, 14:06 Liczy sie mi listonosz do biura przyniosl zajecie komornicze jednego z ludkow. Zazartowalam ze zamiast walentynki to on mi taka korespondencje przynosi (pan dobrze po 50) a on mi na to ze on sir juz dzisiaj na walentynki rano wykosztowal i ciekawy co sam dostanie Nosz kurczaki! Nawet obcy listonosz mnie zlal Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: a mi sie marzy 14.02.14, 14:04 Mój mąż dzisiaj dostanie od tajemniczej nieznajomej Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: a mi sie marzy 14.02.14, 16:08 Mamy tego samego męża? Tylko że mój dostał od faktycznie tajemniczej nieznajomej, bo ja mu nie wysyłałam. I teraz zastanawiam sie, czy być już zazdrosna, czy poczekać na rozwój sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: a mi sie marzy 14.02.14, 14:23 Moj znalazlby tego ocego i zamordowal Odpowiedz Link Zgłoś
3eneduerabe Re: a mi sie marzy 14.02.14, 15:18 Kilka lat temu w walentynki i urodziny otrzymywałam piękny bukiet kwiatów z poczty kwiatowej, jednego roku również z poczty czekoladowej czekoladki. Okazało się, że sprawcą tego jest mój obecny mąż . Miłe to było, ze zawsze ktoś pamieta o moich urodzinach, a ja miałam zagwiozdkę kto to jest czy nie jakis stalker było mi bardzo miło. Wtedy nieznajomy dzisiaj mąż, jednak walentynki od nieznajomego otrzymywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: a mi sie marzy 14.02.14, 16:02 Mnie zaraz przywiozą kwiaty ale chłop się zdradził, wiem, że od niego. Zresztą kto mężatce pośle walentynkę? Chyba ułomny. Odpowiedz Link Zgłoś