shan_sa 06.03.14, 18:06 Był dzisiaj wątek o fryzjerze w Poznaniu. Zainspirował mnie do zadania pytania o fryzjera we Wr. Poszukuję kogoś kto ma fach w rękach, umie dobrać fryzurę, kolor. Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1matka-polka Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 18:25 Ines na Legnickiej, a zwłaszcza pani przy kości z czarnymi krótkimi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
shan_sa Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 19:13 Dzięki A który salon ines, są dwa: legnicka i zwycięska? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 20:51 Napisała, że na legnickiej Ja ładnych parę lat jeździłam do ambiente na powstańców śląskich. Konkretnie do grzesia. Niestety mieszkam w innym mieście i coraz mniej czasu na regularne wypady . Ale ze swojej strony polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 21:17 A ja przez 20 lat nie znalazłam dobrego fryzjera we Wrocławiu . Obcinam włosy przy okazji wizyty u rodziców (200km odległości). Zaryzykowałam wiele razy, byłam u fryzjerów zachwalanych i sprawdzonych przez koleżanki, ale moim włosom nie dali rady. Zraziłam się i już nie próbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 21:38 klamkas napisała: > A ja przez 20 lat nie znalazłam dobrego fryzjera we Wrocławiu . Obcinam włosy > przy okazji wizyty u rodziców (200km odległości). No widzisz A ja z Warszawy, właśnie do Wrocławia jeździłam Dopiero 2 lata temu trafiłam na fryzjera w warszawie, który potrafi zająć się moimi trudnymi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 21:38 Polecam panią Alinkę z Lorenco, przy Sokolniczej. Chodzę do niej przy okazji wizyt we Wrocławiu, jest w stanie okiełznać moją szopę włosów jednocześnie ich nie prostując na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
tvbud [...] 31.03.15, 18:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Fryzjer Wrocław 31.03.15, 19:33 na Wyszyńskiego jest fajny salon. Doświadczenie mam w farbowaniu i cięciu i polecam jak najbardziej. Pani świetnie czesze, kiedyś młodą pannę uczesała tak, że tylko tam chodze. Odpowiedz Link Zgłoś