Dodaj do ulubionych

Fryzjer Wrocław

06.03.14, 18:06
Był dzisiaj wątek o fryzjerze w Poznaniu. Zainspirował mnie do zadania pytania o fryzjera we Wr. Poszukuję kogoś kto ma fach w rękach, umie dobrać fryzurę, kolor. Kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • 1matka-polka Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 18:25
      Ines na Legnickiej, a zwłaszcza pani przy kości z czarnymi krótkimi włosami.
      • shan_sa Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 19:13
        Dzięki smile A który salon ines, są dwa: legnicka i zwycięska?
        • aurinko5 Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 20:51
          Napisała, że na legnickiej wink
          Ja ładnych parę lat jeździłam do ambiente na powstańców śląskich. Konkretnie do grzesia.
          Niestety mieszkam w innym mieście i coraz mniej czasu na regularne wypady . Ale ze swojej strony polecam.
    • klamkas Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 21:17
      A ja przez 20 lat nie znalazłam dobrego fryzjera we Wrocławiu wink. Obcinam włosy przy okazji wizyty u rodziców (200km odległości). Zaryzykowałam wiele razy, byłam u fryzjerów zachwalanych i sprawdzonych przez koleżanki, ale moim włosom nie dali rady. Zraziłam się i już nie próbuję.
      • aurinko5 Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 21:38
        klamkas napisała:

> A ja przez 20 lat nie znalazłam dobrego fryzjera we Wrocławiu wink. Obcinam włosy
        > przy okazji wizyty u rodziców (200km odległości).

No widzisz wink A ja z Warszawy, właśnie do Wrocławia jeździłam wink Dopiero 2 lata temu trafiłam na fryzjera w warszawie, który potrafi zająć się moimi trudnymi włosami.
    • landora Re: Fryzjer Wrocław 06.03.14, 21:38
      Polecam panią Alinkę z Lorenco, przy Sokolniczej. Chodzę do niej przy okazji wizyt we Wrocławiu, jest w stanie okiełznać moją szopę włosów jednocześnie ich nie prostując na siłę.
      • tvbud [...] 31.03.15, 18:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mildenhurst Re: Fryzjer Wrocław 31.03.15, 19:33
      na Wyszyńskiego jest fajny salon. Doświadczenie mam w farbowaniu i cięciu i polecam jak najbardziej. Pani świetnie czesze, kiedyś młodą pannę uczesała tak, że tylko tam chodze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka