Dodaj do ulubionych

Mini zelazko podrozne

17.03.14, 09:22
Ma ktoras? Oplaca sie toto kupic? Ew. jakiej firmy?

Mialam juz rozne urzadzenia mini typu suszarka czy prostownica ale do zelazka jakos nie jestem przekonana, ale moze macie doswiadczenia w tek kwestii?
Obserwuj wątek
    • awidyna Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 09:29
      Miałam żelazko turystyczne ale szczerze bardzo słabo grzało. Prędzej bym tym żelazkiem wymiśkowała niż wyprasowała.
    • joanna29 Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 09:40
      Miałam, firmy już nie pamiętam. Lepiej słabo wyprasowane niż wygniecione prosto z walizki smile Już żelazka nie wożę, bo nawet najmniejszy hotelik żelazko użycza. Prostownica, lokówka to jeszcze się skuszę aby zabrać. Do do żelazka, suszarki, czajnik elektryczny to już w hotelach jest w pokoju, ewentualnie można w recepcji poprosić.
      • hanka20074 Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 09:44
        Jest jakiś model turystyczny w Rossmanie ale czy warte zakupu nie wiem...
    • jak_matrioszka Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 10:17
      Mam od 10+ lat, uzywam i jestem zadowolona. Kiedys czesciej, ostatnio po hotelach nie jezdze, tylko apartamenty wynajmujemy atam zelazko jest na stanie. W domu uzywam do prasowania dzieciecych ubranek, szczegolnie rekawow - duze zelazko sie nie nadaje, a male jak znalazl!
      • jematkajakichmalo Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 10:23
        a jakiej firmy jest to zelazko??
        • jak_matrioszka Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 10:45
          Sprawdze po poludniu, ale najprawdopodobniej Rowenta.
          • jak_matrioszka Re: Mini zelazko podrozne 18.03.14, 13:29
            Sprawdzilam: Kenwood Discovery. Ma skladana raczke i pojemniczek na wode do spryskiwania, co znacznie podnosi wydajnosc zelazka. Moje jest stare, bez pary, ale sa tez na pare i pewnie lepsze.
            https://ecx.images-amazon.com/images/I/31d3n4vbclL.jpg
            https://cf3.souqcdn.com/item/2013/07/03/54/35/40/7/item_L_5435407_2288307.jpg
    • jehanette Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 10:37
      Mamy w domu, bo na prasowanie koszuli raz na ruski rok nie opłaca się stacjonarnego wink Nie prasuje tak szybko jak duże, ma mniejszą moc, ale jak nie prasuje się często, to wystarczy.
    • jolunia01 Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 11:02
      Mam Firsta. Małe, ale z parą, ma sporą moc, tylko uchwyt zniechęca do dłuższego prasowania; na wyjazdy jednak wystarcza.
      • jematkajakichmalo Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 11:04
        No wlasnie o tym firscie to pozytywne opinie czytalam wiec sie chyba skusze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka