Dodaj do ulubionych

Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle..

18.03.14, 15:54
Siostry-jak nie Wy to kto ?
Mam problem zdrowotny i szukam kogoś z podobnym, kogoś kto się zna, cos podpowie.
Czy któraś z Was lub Waszych bliskich ma problemy ze statolitami ?
Czy ktoś cierpi na ŁNPZG i prowadzi rehabilitację ?
(mam za sobą rtg kręgosłupa, 2xlaryngolog, 2xneurolog,1xokulista, czekam na MRI) i ciągle szukam
Plisss
Obserwuj wątek
    • slawekopty Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 16:01
      Chyba żartujesz ?? na ematce chcesz jakieś porady ?? zdrowotne wink przecież to się może skończyć tym ze w 500 postach zaczniemy uściślać płeć pigułki i czopka. ( dla co bardziej wyrywnych ortografów, tłumaczę że napisałem "czopka" rozmyślnie, gdyż nie chodzi mi o czapkę tylko o to co się wkłada do du.y )
      • guderianka Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 16:12
        Akurat w tej kwestii to kopania wiedzy-różnorodność ludzka,środowisk, jest bezcenna , może akurat kogos znajdę..
    • pieskuba Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 16:30
      Parę tygodni temu był tu wątek o zawrotach głowy, tam na statolity mówi się otolity i jest link do instrukcji, jak sobie radzić. Nie pamiętam kto podsunął, poszukam zaraz...
      • pieskuba Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 16:32
        A, to przecież Ty... I co przestało pomagać?
        • guderianka Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 16:38
          Ha, no ja wink
          Nie,pomaga- tylko trzeba co jakiś czas robić. Funkcjonuję normalnie, w miarę ale i tak wyłączona z pewnych dziedzin życia (np. pływanie). Dzisiaj neurolog mnie lekko zdołowała mówiąc, że tego nie da się całkiem wyleczyć uncertain Po MRI będzie kolej na szpitala i otolaryngologię i pełną diagnostykę. Póki co rodzinny lekarz skłania się ku teorii że to na podłożu infekcyjnym (wirus półpaśca) bo ostatniemu napadowi towarzyszył zespół objawów w postaci bólu zuchwy, powiększonych węzłów chłonnych, opryszczki, długo utrzymującego się stanu podgorączkowego. Największy ból jest w tym, że żaden z laryngologów nie zrobil tego co powinien uncertain
    • grave_digger Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 17:10
      Dr Wartołowska pisała, że obecność glist w organizmie powoduje zaburzenia narządu równowagi.
      Kiedy ostatnio się odrobaczałaś? tongue_out
      • guderianka Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 17:15
        2, 5 m-ca temu tongue_out
        • arwena_11 Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 17:19
          ale całościowo?
        • grave_digger Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 19:19
          jak?
          • guderianka Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 20:36
            grejw, odpuść proszę ten temat, nie jestem laikiem
            ja wiem że robale pasują na wszystko ale nie wszystko pasuje do robali-oczopląsu one nie wywołają
    • pulcino3 Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 18.03.14, 22:51
      robiłaś badanie na boleriozę?
      • guderianka Re: Gdzie człowiek nie może, tam ematkę pośle.. 19.03.14, 08:58
        nie, żaden z lekarzy tego nie zasugerował, poczytam, dzięki
      • pulcino3 look 20.03.14, 17:02
        Tekst linka
        • guderianka Re: look 20.03.14, 17:20
          dzięki, przeczytałam
          na szczęście nie mam objawów neurologicznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka