wilowka 29.03.14, 23:06 balsamiczny. Dobry, rozsądnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misterni Re: Gdzie kupić ocet 29.03.14, 23:20 Wszędzie? Dzisiaj właśnie kupiłam w najzwyklejszym sklepie. Ceny nie pamiętam, bo kilka rzeczy kupowałam, ale z pewnością nie była wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Gdzie kupić ocet 29.03.14, 23:27 W sumie wszędzie. Ale najpewniej dostaniesz w hipermarkecie. No i jaki to ma być.W płynie czy krem jako dodatek do sałatek. W płynie wszedzie, a jako krem w większych sklepach właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Gdzie kupić ocet 29.03.14, 23:37 Ja wiem, ze one bywają wszędzie. A kremy - sosy w Lidlu np Ale mnie chodzi o DOBRY Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Gdzie kupić ocet 29.03.14, 23:53 To zależy dla kogo jaki dobry. Mnie najbardziej odpowiada Monini, ale do tanich nie należy. Te z Lidla są dobre, ale mają jednak inny smak i nie jest już to co Monini rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Gdzie kupić ocet 30.03.14, 20:58 Ocet w płynie jest całkiem dobry firmy Kamis. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Gdzie kupić ocet 30.03.14, 21:06 Właśnie mam kamis ale obawiam się że koło balsamicznego to on nawet nie stał, mimo że ma taką nazwę Zależy mi na dobrym, bo taki daje cały smak sałatkom, a byle jaki wywalę niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Gdzie kupić ocet 30.03.14, 21:22 No, to jak napisałam wczesniej zostaje chyba Monini ocet-krem. Dodaję do przeróżnych sałatek i się sprawdza, choć tani niestety nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Gdzie kupić ocet 30.03.14, 21:23 Aha, ja ten z Kamisa dodaję jako marynatę do mięsa czy ryby Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Gdzie kupić ocet 30.03.14, 23:37 Ważne , żeby był z Modeny, im starszy tym lepszy. Kupisz pewnie w Almie, w Piotrze i Pawle Odpowiedz Link Zgłoś