ma.mma.mia 01.04.14, 15:48 Który nick Wam się podoba? Mnie np bardzo podoba się: neffi79, guderianka, ichi51e, suelleen, ashraf, morgen_stern ciekawe co kierowało tymi osobami, wymyślając taki nick Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 15:53 > ciekawe co kierowało tymi osobami, wymyślając taki nick nie wierzysz, że same sobie wymysliły? Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 16:04 kolejny fascynujacy watek o nickach internetowych... ziew Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 16:24 To po co się wpisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 18:00 tobie rosa sie podoba co nie? ostatnio jestes sama taka plodna i z 15 rownie beznadziejnych zalozylas (jak obciac wlosy np.....) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 18:38 aurita napisała: > tobie rosa sie podoba co nie? ostatnio jestes sama taka plodna i z 15 rownie be > znadziejnych zalozylas (jak obciac wlosy np.....) To już nie wolno pisać o włosach na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 19:56 wolno, wolno, ale po tobie spodziewam sie wiecej ( i nie mowie tego zlosliwie, dzis sie wyjatkowo nudze!!!!!!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Nick - który najładniejszy? 02.04.14, 10:36 -- a aurita nie mogla napisac ze kolejny taki wątek jej nie leży? Podrzuć marzenia swoim wrogom, moze zgina przy ich realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 16:09 ciekawe co kierowało tymi osobami, wymyślając taki nick Pewnie wysoki poziom inteligencji oraz wyszlifowana błyskotliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 16:25 Ja bym rzekła, że wyrafinowana Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 16:18 Mój przecież jest najładniejszy, no heloł. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 16:31 Jakby tak na szybko to chyba najbardziej kalipso. A jabym miala przed oczami wszystkie nicki z forum naraz to wiecej pewnie by sie znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 16:35 Ja lubie Myszomle, Makurokuroska, Bi scotti I nick Rosy(wyobrazam ja sobie jako blond Nigelle Lawson Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 17:00 kość księżyca-najbardziej ze wszystkich pochodnia nerona morgen stern srebrna rybka fajnyrobal makurokurosek to tak na szybko Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 19:27 Dzięki, gretchen Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 19:41 pochodnia_nerona napisała: > Dzięki, gretchen proszsz Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 17:26 Nie wiem czy najładniejszy, ale jak widzę nick kruche_ciacho czy jakoś tak, zawsze mam ślinotok. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 18:47 O tak! I Bi scotti , któe rymuje mi się z amaretti Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 18:07 mammaemmy albo jakos tak, ja lubie literke "m" Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 18:33 Bi_scotti. Zawsze mysle - chrupnelo by sie I mama_kotula - zawsze sie wzruszam jak go widze Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 19:03 podkocem który zawsze czytałam kropkacom czarna.perla nisar Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 19:14 Sumire, anorektycznazdzira, krejzimama i verdana Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 20:43 A to ja pięknie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 19:16 nikt nie lubi Lema? naprawdę? mnie się najbardziej podoba spódnica w kratę Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 23:04 solaris31 napisała: > nikt nie lubi Lema? naprawdę? Mnie sie kojarzysz z Tarkovsky'm - "Solaris" Tarkovsky'ego ogladalam w kinie w Naleczowie gdy mi uciekl PKS do Lublina. W tym samym kinie ogladalm tez biografie Czajkowskiego gdy mnie z kolei innego razu PKS nie chcial zabrac, bo byl zbyt pelny. Jak to dobrze, ze Naleczow mial fajne kino z fajnymi filmami Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: Nick - który najładniejszy? 02.04.14, 10:10 > Mnie sie kojarzysz z Tarkovsky'm - "Solaris" Tarkovsky'ego ogladalam w kinie w > Naleczowie gdy mi uciekl PKS do Lublina. W tym samym kinie ogladalm tez biograf > ie Czajkowskiego Nie żałuj sobie, w Nalechovie i Tchaikovsky'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Nick - który najładniejszy? 02.04.14, 09:23 "Do mojego pokoju zagląda przez okno duży ptak o smutnych oczach, bardzo dziwny, ponieważ na kółkach. Komputer twierdzi, że nazywa się pederastwa. " S. Lem - Kongres futurologiczny Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett.o-hara Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 19:37 Mi się mój podoba. Odzwierciedla mój charakterek Mam pewne cechy Scarlett: piękna, uparta, z charakterkiem i mądra oczywiście.... "Jestem panna z wielkim szykiem, co trzyma chłopców pod bucikiem..." "Jestem mądra, jestem zgrabna, wiotka, słodka i powabna...: Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 19:47 rosapulchra zawsze czytam jako ropucha - przepraszam verdana odczytuję jako wredna dama - tez przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_od_wuja_zdzicha Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 20:08 niktmadry napisał(a): > rosapulchra zawsze czytam jako ropucha - przepraszam ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 20:27 ciotka_od_wuja_zdzicha napisała: > niktmadry napisał(a): > > > rosapulchra zawsze czytam jako ropucha - przepraszam > ja tez I ja. Zaraz będzie plucie jadem... Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 23:19 A ja mialam lacine w liceum i od razu wiedzialam, coz to takiego ta rosapulchra Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Nick - który najładniejszy? 02.04.14, 08:13 Rosa pulchra est! Też to miałam! Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 19:49 jeszcze una mujer mi się podoba, liściasty i anorektyczna zdzira Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 20:14 ma.mma.mia napisała: > Który nick Wam się podoba? Mnie np bardzo podoba się: > neffi79, guderianka, ichi51e, suelleen, ashraf, morgen_stern > ciekawe co kierowało tymi osobami, wymyślając taki nick miło mi mój jest skrótem(własnego autrostwa) od Nefretete bo słyszałam od wielu osób, żem podobna + rok urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 20:24 Lubię nicki proste, bezpretensjonalne. Na przykład kawka74. I bardzo lubię asia_i_p, bo mi się dobrze kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nick - który najładniejszy? 02.04.14, 10:13 > Lubię nicki proste, bezpretensjonalne. Na przykład kawka74. Wyczuwam podstęp ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 21:19 Jak widzę takie nicki jak adwarp (są i inne, na jakimś forum jest też akniwlam) to zawsze mi się przypomina Pratchett i jego wampiry, które w tajnych dokumentach się tak podpisywały, a Vimes się dziwił, że wszystkie były przekonane, że jak napiszą swoje imię od tyłu to nikt się nie domyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 20:40 Pfyyy, ale pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
5justi Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 21:18 bardzo wpadł mi w oko nick: wyszeptany_o_zmroku ale to z innego forum Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 23:33 a mnie rozczulila , obecna na roznych forach, rumpa. Gdyby ktos nie wiedzial, po szwedzku znaczy tylek, dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
foringee Re: Nick - który najładniejszy? 01.04.14, 23:52 5justi napisała: > bardzo wpadł mi w oko nick: > wyszeptany_o_zmroku fuuuuj, mnie się on kojarzy ze zboczeńcem usiłującym molestowac dziewczyny w parku. Tym bardziej że zawsze ma jakieś mdło-oślizgłe wątki. bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Nick - który najładniejszy? 02.04.14, 00:09 morgen_stern ashraf anorektycznazdzira guderianka rosapulchra majenkir allatevi murwa.kac Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Nick - który najładniejszy? 02.04.14, 00:33 murwa.kac-zawsze mam ochotę przekląć jak czytam ten nick Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Nick - który najładniejszy? 02.04.14, 00:42 Edelstein, morgen, BiScotti tak na szynk "Zdajesz sobie sprawę, że próbujesz uzyskać racjonalną odpowiedź od czegoś, czego mentalność jest mieszaniną mentalności prymitywnego wieśniaka i odczuć autystyka, i co nigdy nie będzie w stanie zrozumieć sytuacji innej niż ta której samo doświadczyło?" ~ kosheen4 Odpowiedz Link Zgłoś