kozica111 16.05.14, 11:23 Nie mam na myśli tego na seks chodzi mi o apetyt stricte kulinarny. Obserwujecie wzrost przed domniemana owulacją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:26 Nie pomogę ci, ja jestem wiecznie głodna... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:27 Ale przypomniało mi się, że przed okresem jestem głodna jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Owulacja a apetyt 17.05.14, 01:22 oj tak! przed okresem to zachowuje się jak w przysłowiowej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:29 przed owulacją nie ale całą drugą fazę cyklu mam większy apetyt, a przed samym okr. głównie na słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:32 W weekend przed okresem robię dwudaniowe obiady, obiady do mrożenia na potem, piekę, eksperymentuję i pożeram chłop potem łazi i mnie prosi, żebym tyle nie jadła. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:36 Musze zacząć odnotowywać w kalendarzu moje przypadki gotowania dwudaniowej kolacji (!) a po 22 godzinie ciasta marchewkowego (w tym samym dniu). Zdarza mi sie wlasnie jakoś całkiem regularnie, raz na miesiąc. Inna sprawa ze facet prosi, ale żebym robiła tak częściej bo sie łaskawie z nim dziele) Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:39 Ale okres to klasyka, owulacja wydaje mi sie mniej typowym okresem żarłoczności.U siebie zaobserwowałam coś takiego, potem luzik i znów napad głodu przed okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:41 Absolutnie nie. Mogę w tych dniach żyć powietrzem i tym...no, tym "nie stricte" Za to podczas PMS dopada mnie jakaś bulimia. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:51 Od iluś lat nie miałam owulacji i nie pamiętam czy miałam wtedy apetyt czy nie. Za to tuż przed i w trakcie krwawienia apetyt tracę zupełnie. Najchętniej zwinęłabym się w kłębek i zasnęła na te kilka dni (chociaż krwawienie słabiutkie i tylko pierwszy dzień trochę bolesny). Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 12:58 > Obserwujecie wzrost przed domniemana owulacją? Nie. Ale jak ktos lubi zrec, to zawsze sobie znajdzie wymowke, wiec ma apetyt przed i po owulacji, przed okresem, po okresie, przed zima, zima i po zimie. A pozniej tworzy watki: "Jak schudnac do wakacji 30kg???" Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 13:21 przed okresem zawsze mam ochotę na słodycze, w trakcie i po niespecjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś