Dodaj do ulubionych

Owulacja a apetyt

16.05.14, 11:23
Nie mam na myśli tego na seks smile chodzi mi o apetyt stricte kulinarny.
Obserwujecie wzrost przed domniemana owulacją?
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:26
      Nie pomogę ci, ja jestem wiecznie głodna...
      • morgen_stern Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:27
        Ale przypomniało mi się, że przed okresem jestem głodna jeszcze bardziej big_grin
        • siasiunia1 Re: Owulacja a apetyt 17.05.14, 01:22
          oj tak! przed okresem to zachowuje się jak w przysłowiowej ciąży smile
    • neffi79 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:29
      przed owulacją nie ale całą drugą fazę cyklu mam większy apetyt, a przed samym okr. głównie na słodycze
      • morgen_stern Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:32
        W weekend przed okresem robię dwudaniowe obiady, obiady do mrożenia na potem, piekę, eksperymentuję i pożeram smile chłop potem łazi i mnie prosi, żebym tyle nie jadła.
        • obrus_w_paski Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:36
          Musze zacząć odnotowywać w kalendarzu moje przypadki gotowania dwudaniowej kolacji (!) a po 22 godzinie ciasta marchewkowego (w tym samym dniu). Zdarza mi sie wlasnie jakoś całkiem regularnie, raz na miesiąc. Inna sprawa ze facet prosi, ale żebym robiła tak częściej bo sie łaskawie z nim dzielesmile)
        • kozica111 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:39
          Ale okres to klasyka, owulacja wydaje mi sie mniej typowym okresem żarłoczności.U siebie zaobserwowałam coś takiego, potem luzik i znów napad głodu przed okresem.
    • anika772 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:41
      Absolutnie nie. Mogę w tych dniach żyć powietrzem i tym...no, tym "nie stricte" wink
      Za to podczas PMS dopada mnie jakaś bulimia.
    • klamkas Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 11:51
      Od iluś lat nie miałam owulacji i nie pamiętam czy miałam wtedy apetyt czy nie. Za to tuż przed i w trakcie krwawienia apetyt tracę zupełnie. Najchętniej zwinęłabym się w kłębek i zasnęła na te kilka dni (chociaż krwawienie słabiutkie i tylko pierwszy dzień trochę bolesny).
    • mnb0 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 12:58
      > Obserwujecie wzrost przed domniemana owulacją?
      Nie. Ale jak ktos lubi zrec, to zawsze sobie znajdzie wymowke, wiec ma apetyt przed i po owulacji, przed okresem, po okresie, przed zima, zima i po zimie. A pozniej tworzy watki: "Jak schudnac do wakacji 30kg???"
      • kozica111 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 13:07
        Reakcja nieadekwatna do tematu.
    • loola_kr Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 13:21
      przed okresem zawsze mam ochotę na słodycze, w trakcie i po niespecjalnie.
    • lafiorka2 Re: Owulacja a apetyt 16.05.14, 18:00
      niestety tak sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka