zlotonaiwnych 02.07.14, 17:30 www.pudelek.pl/artykul/68481/najpiekniejsza_nastolatka_w_polsce_zdjecia/ Córka mojej kuzynki sto razy ładniejsza - ale nie ma czasu na durne wybory. O Krzysiu nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
best_bej Re: Piękna?? 02.07.14, 17:37 takie imprezy kojarzą mi się jedynie z wyznaniami Masy Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Piękna?? 02.07.14, 18:00 Naturalnie piękna A prezenter Krzysztof tez nastoletnio wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Piękna?? 02.07.14, 18:55 Przeciętna buzia, naprawdę na co dzień widać piękniejsze dziewczyny na ulicach. Buzia nieszczególna, nosek nie za bardzo, ale prawdziwy dramat to te oczy blisko osadzone, choćby nie wiem co robiła w przyszłości to żadnej piękności z niej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Piękna?? 03.07.14, 17:43 > Buzia nieszczególna, nosek nie za bardzo, ale prawdziwy dramat to te oczy blis > ko osadzone, Jeśli blisko osadzone oczy to dramat, to jak nazwiesz ślepotę? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Piękna?? 06.07.14, 10:11 Ładna dziewczyna, ale już rozumiem, skąd biorą się zakompleksione dziewczyny i młode kobiety -zapewne z takiego przyczepiania się przez inne panie do każdego bzdetu. Idealne ciała są głównie w fotoszopie... Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjna.kazia Re: Piękna?? 02.07.14, 19:06 Zwykła dziewczyna, w każdej klasie są podobne i piękniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni A mnie się bardzo podoba 02.07.14, 19:24 Nie jest to klasyczna piękność, ale ma bardzo interesującą twarz i nie jest za bardzo "zrobiona". Odpowiedz Link Zgłoś
lilyrush Re: Piękna?? 02.07.14, 19:27 przerażająco wygląda jak na 15-sto latkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Piękna?? 02.07.14, 20:09 Najstraszniejsze jest to, że Ibisz wygląda młodziej niż ona. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Piękna?? 03.07.14, 18:42 No właśnie...nie wiem, czy to kwestia tapety czy czego, ale dziewczyna wygląda mi na min. 30-stkę. W życiu bym nie powiedziała, że to nastolatka. Miejmy tylko nadzieję, że z wiekiem nie będzie wyglądać coraz poważniej. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Piękna?? 03.07.14, 19:40 Nie, to nie tapeta, taki typ urody, Ale właśnie za 15 lat będzie wyglądać tak samo . Za 25 też. Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Piękna?? 03.07.14, 21:14 Miałam na myśli, że Krzysio wygląda przerażająco Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Piękna?? 02.07.14, 21:48 Trudno powiedzieć strasznie poważnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Piękna?? 02.07.14, 23:53 Co znaczy "za blisko"? Ma jakie ma, jednym się taka uroda podoba, innym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Piękna?? 03.07.14, 10:12 blisko osadzone oczy nigdy nie dodają uroku, tak samo małe oczy, długi garbaty nos, czy bardzo wąskie usta. W oderwaniu od kanonów urody w danym czasie, te cechy chyba nigdy nie były cenione. No, może jedynie małe usta w latach 30 tych. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Piękna?? 03.07.14, 13:29 Nigdy nie dodają urody? Według kogo? Bo według mnie, tej dziewczynie bardzo pasują, czynią jej twarz nietuzinkową. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Piękna?? 03.07.14, 16:54 No tak, rzadkie włosy też mogą być nietuzinkowe, i krzywe nogi też, a małe oczka to już magnetyzm po prostu. A niech ci się podoba na zdrowie, ale czytając komentarze zwłaszcza na pudlu, jesteś w zdecydowanej mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Piękna?? 03.07.14, 17:04 Skoro jestem w mniejszości, to się cieszę . Zwłaszcza jeśli punktem odniesienia jest pudel Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Piękna?? 02.07.14, 22:12 ladna, ale na zdjeciach wyglada na duzo wiecej niz 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Piękna?? 02.07.14, 23:52 mayaalex napisała: ladna, ale na zdjeciach wyglada na duzo wiecej niz 15 lat. Może i tak, ale za 15 lat będzie wyglądała tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Piękna?? 02.07.14, 23:49 uśmiech ma ładny, ale te oczy - coś jest z nimi nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Piękna?? 02.07.14, 23:57 Cóż, nie jest to Halle Berry ale wygląda przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Piękna?? 03.07.14, 00:00 Weź przestań! Oglądałam w zeszłym tygodniu film z Halle Berry z 2013 roku. To bezczelność tak wyglądać w wieku 46 lat Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Piękna?? 03.07.14, 10:22 Nie mój typ ale taka Anja Rubik może jej co najwyżej buty czyścić Odpowiedz Link Zgłoś
sameshitdifferetnday Re: Piękna?? 03.07.14, 12:52 chipsi napisała: > Nie mój typ ale taka Anja Rubik może jej co najwyżej buty czyścić A ty nawet na czyszczenie butów Anji się nie załapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Piękna?? 04.07.14, 10:45 A coś ty za trol? Nie znamy się a próbujesz mi bez powodu ubliżyć? Weź się bardziej postaraj. Odpowiedz Link Zgłoś
sameshitdifferetnday Re: Piękna?? 04.07.14, 12:34 Nie muszę być trollem, żeby zauważyć że Twoje porównanie światowej klasy modelki do byle jakiej dziewczyny-miss jest po prostu śmieszne. Zresztą napisałam to samo co napisałaś na temat Rubik, więc w czym problem? PS. Tak, wiem - nie wszyscy muszą się zachwycać urodą Anji. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Piękna?? 06.07.14, 08:41 Skoro nie wszyscy, to skąd ten ból pupy, że ktoś się ośmielił nie zachwycić? Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Piękna?? 03.07.14, 10:40 Witam Kurdę, ona ma chyba zeza, co? Nie. Nie podoba się. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Piękna?? 03.07.14, 11:04 Zgrabna, ale nieladna. Wybor ustawiony imho. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Piękna?? 03.07.14, 13:31 tryggia napisała: Zgrabna, ale nieladna. Wybor ustawiony imho. NIe wiem czy ustawiony, ja bym na nią głosował w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
aknaszilak Re: Piękna?? 03.07.14, 11:08 A dla mnie jest urocza, ma taką ciepłą i serdeczną urodę. Oczy może zbyt blisko siebie, ale nie razi. Śliczna, bezpretensjonalna i nie udąsana gwiazdorsko. Fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Piękna?? 03.07.14, 12:47 Wyjatkowo nieurodziwa i wygladal starzej niz ja Odpowiedz Link Zgłoś
farben_laska Re: Piękna?? 03.07.14, 13:52 bardzo przeciętna ale na plus to, że naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.limonka Re: Piękna?? 03.07.14, 19:06 Nie, nie jest piękna, a już na pewno nie urodą, która jest preferowana w konkursach piękności. Ale jest ładna i wygląda sympatycznie. No i wszystkie one mają rewelacyjne nogi Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Piękna?? 03.07.14, 19:43 normalne zdjęcie Blanki, tamte są po prostu niekorzystne. Ładna dziewczyna, zgrabna i wygląda na sympatyczną. Jedyne co jej można "zarzucić" to to, że nie wygląda na 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: Piękna?? 03.07.14, 20:58 chyba ma "znajomości", bo dziewczyna naprawdę przeciętna Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Piękna?? 04.07.14, 11:25 no na nastolatkę to ona nie wygląda ibisz wygląda młodziej Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Piękna?? 06.07.14, 09:30 Ibisz akurat nie jest żadnym punktem odniesienia, to przecież najstarszy polski nastolatek...on zawsze młodo wygląda, tylko pozazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
mejerewa czym się różnią od starych missek? 06.07.14, 11:02 Pierwszy raz oglądam zdjęcia z takich wyborów nastolatek i widzę, że one niczym się nie różnią od wyborów dorosłej miss. Tzn, dziewczyny się różnią trochę, bo widać, że u niektórych budowa ciała bardziej dziewczęca niż u młodych kobiet, ale z twarzy już niewiele, bo tak samo wypacykowane. Do tego taka sama sesja w strojach wieczorowych, w bikini + obowiązkowe szpilki (szpilki jako synonim seksapilu i 15-latka to absurd), to pokazuje, że uczennice gimnazjum mają wyglądać jak dorosłe kobiety. Po co? Pewnie jestem naiwna, ale na prawdę myślałam, że takie wybory miss nastolatek różnią się, że dziewczęta pokazują się w strojach młodzieżowych, a jeśli w kąpielowych, to do tego japonki. I że musi być naturalnie, bez makijażu, lakierowanych paznokci i farbowanych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
mejerewa Re: czym się różnią od starych missek? 06.07.14, 11:03 na prawdę = naprawdę przepraszam za kardynalny błąd Odpowiedz Link Zgłoś