07.08.14, 19:50
Znacie jakiś fajny "nocleg" w Zakopanym? Chcielibyśmy się wybrać z dziećmi na 2 dni,gdzieś trzeba się zatrzymać. Mieliśmy fajny pensjonat,ale wszystko zajęte.Zależy mi,żeby nie było bardzo daleko od centrum no i cena też jest ważna. Polecicie coś?
Obserwuj wątek
    • yeerba Re: Zakopane 07.08.14, 20:04
      Skoro cena nie jest ważna to po prostu wsiadasz i jedziesz i na 100% znajdziesz coś, co będzie co pasowało.
      • baltycki Re: Zakopane 07.08.14, 20:18
        A w oryginale..

"cena też jest ważna."
        • yeerba Re: Zakopane 07.08.14, 20:21

baltycki napisał:

> A w oryginale..
          >
          > "cena też jest ważna."

A fakt. Tak czy tak - znajdzie miejsce. Może nie tak blisko, ale znajdzie.
      • kolter-rm Re: Zakopane 07.08.14, 22:31
        yeerba napisał(a):

> Skoro cena nie jest ważna to po prostu wsiadasz i jedziesz i na 100% znajdziesz
        > coś, co będzie co pasowało.

Na 2 dni ? w Zakopcu na 2 dni żaden pensjonat nie zechce ich przyjąć.
    • sumire ZakopanEm, na Boga/nt 07.08.14, 20:17
    • klamkas Re: Zakopane 07.08.14, 20:29
      Mogę napisać gdzie na pewnie się NIE zatrzymywać - hotel Hyrny. Matko, tak paskudnego jedzenia jak tam nigdy nigdzie na wyjeździe nie jadłam, a w młodości stołowałam się w różnych podejrzanych miejscach...
    • thea19 Re: Zakopane 07.08.14, 22:06
      hotel crocus ale z cena tak sobie
      • ajb-1 Re: Zakopane 07.08.14, 22:26
        Nowy hotel www.hoteltatra.pl/hotel.php - koleżanka była w lipcu i bardzo zadowolona, blisko Zakopanego, pyszne jedzenie i podobno jakieś promocje mają - nie wiem tylko czy mają miejsca?
        • verdana Re: Zakopane 07.08.14, 22:30
          Rzemieślnik - ni jest to Hilton, ale blisko centrum. Tyle, ze śniadania raczej drogie, ale można bez.
        • edor67 Re: Zakopane 08.08.14, 10:46
          To ja polecam willę Tatra. Jedzonko przepyszne, ale z dala od centrumsad
    • misiowamama-2 Re: Zakopane 08.08.14, 12:05
      Niedaleko Zakopanego w Lipnicy Wielkiej polecę ci super gospodarstwo agroturystyczne. Od zeszłego roku jeżdżę tam z dziećmi o różnych portach roku. Jest naprawdę świetnie, przemiły gospodarze, raj dla dzieciaków i dorosłych. I niedrogo wink
      Tu strona
      www.noclegi-jasiura.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka