przeciwcialo 10.08.14, 10:03 ale z widokiem morza z okna. Szukam czegoś sprawdzonego jeszcze na sierpień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciaste-czkowa fajne wczasy 10.08.14, 10:26 Na pewno nie sugeruj się tym co wyczytasz na fajnewczasy.pl wg mnie to jedynie portal reklamowy, wyświetlają tylko opinie pozytywne, negatywnych (dokładnie opisujących sytuację) nie łamiących w żadnym punkcie zasad publikacji już nie. Szukałam jakichkolwiek opinii negatywnych o jakimkolwiek hotelu i nie znalazłam? Przypadek? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Pensjonat, hotel nad morzem 10.08.14, 10:47 Będzie ciężko coś znaleźć z tymi kryteriami Znam dwa miejsca w Rewalu Hotel Plaża - widok na morze z niektórych pokoi, ale ograniczony, bo pomiędzy hotelem a morzem jest ulica, drzewa, budynek sklepu Ośrodek Skrzat - piękny widok na morze - ośrodek położony przy tarasie widokowym - oczywiście widok z niektórych pokoi I jeszcze ostatnio były w budowie apartamenty w budynku tuż przy plaży - tylko nie wiem, czy juz działają i czy są pod wynajem - lokalizacja świetna (okolice alei róż) Nie pomogę linkami bo pisze z telefonu i mam tu ograniczony Internet Jakby co to mogę zrobić rozeznanie tu gdzie jestem ( Sianożęty) - ale tu jest pas lasku wzdłuż morza i nie widziałam obiektów przy samym morzu Poza tym wszędzie pełno ludzi - tu gdzie jestem 100% zajętych miejsc do końca sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Pensjonat, hotel nad morzem 10.08.14, 11:31 Podejrzewam że znaleźć będzie trudno. Piszą ze w ogóle nie ma miejsc, a co dopiero z wymaganiami. Znam Willę Anna Maria Sarbinowo. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Pensjonat, hotel nad morzem 10.08.14, 12:01 Rozumiem, że widok ma być na Bałtyk, a musi byc w Polsce? Bo będąc niedawno na Rugii w Niemczech widziałam w Sassnitz hotele z widokiem wprost na Bałtyk, o tutaj widac na zdjęciu położenie tych hoteli (Fuerstenhof i po prawej stronie zdjęcia Strandhotel): Odpowiedz Link Zgłoś
szonik1 Re: Pensjonat, hotel nad morzem 10.08.14, 12:15 Mera Spa w Sopocie. Sprawdzony hotel, super jakość usług, widok na morze też jest, od plaży dzieli hotel tylko promenada-deptak. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Pensjonat, hotel nad morzem 10.08.14, 12:19 Jeszcze Hotel Spa Bryza w Juracie chyba będzie miał widok na morze Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Pensjonat, hotel nad morzem 10.08.14, 12:25 Chyba zartujesz. Bierz co znajdziesz, bo z noclegami nad morzem w tym roku krucho. Z widokiem nad morze rezerwowalo sie w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Pensjonat, hotel nad morzem 10.08.14, 12:58 Blisko plazy miejsc sporo, obdzwonilam kilakaście adresow , miejsca są. Mam na oku apartamentowiec z widokiem na morze i basenem na dachu. Odpowiedz Link Zgłoś
szapocznikov Re: Pensjonat, hotel nad morzem 10.08.14, 23:31 Faleza w Jastrzębiej Gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki30 Re: Pensjonat, hotel nad morzem 11.08.14, 08:10 Grand i Sheraton w Sopocie,Bryza w Juracie, Arka Medical Spa w Kołobrzegu, Marine w Kołobrzegu (mój ulubiony) tylko że miejsc już może nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta92pl Re: Pensjonat, hotel nad morzem 08.02.17, 15:40 Może warto udać się w spokojniejsze miejsce niż morze, tam szczególnie podczas wakacji jest straszny tłok. Polecam wybrać hotel na Mazurach, można znaleźć takie ze SPA i dostępem do wody, więc czemu nie? Polecam przeczytać o tym artykuł www.pensjonatkamil.pl/najlepsze-hotele-na-mazurach/ Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Pensjonat, hotel nad morzem 08.02.17, 15:52 Trolling level hard, wyciągnąć wątek sprzed 3 lat z pytaniem o miejscowkę z widokiem na morze i spakować o Mazurach. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Pensjonat, hotel nad morzem 08.02.17, 16:07 Trollowac też trzeba umiec. Mam nadzieje, ze za ten przejaw "marketingu szeptanego" nikt nie zapłacił, bo poziom poniżej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Pensjonat, hotel nad morzem 11.02.17, 10:42 Jeśli w dobie 500+, konfliktów zbrojnych w afrykańskich kurortach i masowych wyjazdów Polaków na wakacje w Polsce ktoś jeszcze musi się ratować marketingiem szeptanym znaczy, że miejscówka musi być mega wujowa. Gratuluję anty reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: Pensjonat, hotel nad morzem 08.02.17, 16:09 Bryza na polwyspie marina w Jelitkowie sprawdzone.lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
innym_razem Re: Pensjonat, hotel nad morzem 11.02.17, 10:06 też byłam w tym ośrodku mieleńsky,który ktoś poleca poniżej. jest nowy, właściciele bardzo mili, obsługa na wysokim poziomie a przy tym niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Pensjonat, hotel nad morzem 11.02.17, 10:48 o nie-do Milena to by mnie wołami i za darmo nikt już więcej nie zaciągnął w sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Pensjonat, hotel nad morzem 11.02.17, 10:53 W Świnoujściu i Międzyzdrojach są hotele i pensjonaty z widokiem na morze Odpowiedz Link Zgłoś