Dodaj do ulubionych

mocne... program Uwaga

15.09.14, 20:19
właśnie obejrzałam mimochodem.
w skrócie: matka zabrania ojcu wizyt, sama (z własną matką) dramatycznie nie dopełnia obowiązków rodzicielskich. Dzieci nie wypuszcza z domu, w domu syf, dzieci nie mają promocji do następnej klasy (nieobecności) - ogólnie dramat. Matka snuje jakieś chore wizje, że w szkole dzieci są wiązane łańcuchami, bo ją wiązali i miały nakładany worek na kapcie na głowę i zawiązywany sznurek wokół szyi, dzieci nudzą się, chłopiec sepleni, jest agresywny (babcia tez agresywna i dziadek). Rodzina całkiem nienormalna.

Koniec programu to przejęcie dzieci przez pracownice opieki w asyście policji... Boże... Jak te dzieciaki płakały, jak wołały babcię i mamę.

Jakie to straszne. Dzieci kochają taką wielką, bezinteresowną miłością, tak wierzą, że to co robi mama jest jedyne słuszne. Nie znają innego życia, nie chcą innego życia.
Cholerny świat.
Obserwuj wątek
    • bei Re: mocne... program Uwaga 15.09.14, 20:29
      Obejrzalam koncówkę programu.
      Biedne dzieci, kochane bardzo niemądrą miłością.
      Dziadkowie to chorzy ludzie, matka poddana ich wpływom sad
      W morzu miłości braklo rozsadku sad
    • hitlera Re: mocne... program Uwaga 15.09.14, 20:29
      Takie jest, stara, zycie
    • niebieskie.kwiatki Re: mocne... program Uwaga 15.09.14, 21:26
      Ja obejrzałam cały program plus uzupełnienie na ttv. I od razu przyszedł mi na myśl wątek, gdzie mama pisze, ze teściowie "zadają" kontaktów z wnukiem. I wcale nie dlatego, ze uważam, ze tamta mama jest patologia, a w kontekście tego, jak łatwo wszyscy przyjęli stronę mamy, bo mama musi być dobra. Zreszta takich wątków było sporo (wersja jednej strony i od razu zjechanie wszystkich, którzy sa w opozycji do matki, bo mama zawsze wie lepiej).
      Tu akurat tez nie wierze w nieposzlakowana opinie taty, bo sad nie wysłałby dzieci do ośrodka. Szokujące jest natomiast jak długo trwały procedury, no i brat sołtys, ktory normalnie wymiata.
      • czar_bajry Re: mocne... program Uwaga 16.09.14, 00:43
        To brat jest sołtysem? To ja wymiatam..
    • czar_bajry Re: mocne... program Uwaga 16.09.14, 00:41
      Też oglądałam uwagę i zastanawiam się czemu cały rok czekano z interwencją.
      Dramat straszny ale chyba jednak w tym przypadku jestem za tym aby dzieci zabrać z tego domu. Dobrze by było aby ojciec był w stanie zapewnić im dom.
      O co chodziło babce dzieci jak wykrzykiwała że dzieci nie pójdą do szkoły jeśli nie zwolnią kochanicy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka