blond_suflerka 19.09.14, 09:56 Jakieś tam badania pokazały podobno, że iż najtrwalsze są te związki w których ludzie poznali się w zimie. Potwierdzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa36 Re: pora roku a miłość 19.09.14, 10:19 Właśnie rozwodzą się znajomi, po dwudziestu kilku latach. Poznali się pod koniec grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: pora roku a miłość 19.09.14, 11:09 kiedy sie poznali czy kiedy sie związali? bo męża poznałam sporo czasu przed związaniem się i nie wiem teraz co z nami bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: pora roku a miłość 19.09.14, 11:12 Poznaliśmy się w styczniu. Pewnie to tylko przypadek, że jeszcze jesteśmy razem Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: pora roku a miłość 19.09.14, 11:15 Moja na wiosnę przyszła, ponad 11 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: pora roku a miłość 19.09.14, 11:19 Proszę: "Agencja Associated Press przeprowadziła na przykład ankietę, której część wyników zaskoczyła samych autorów. Jakkolwiek lato rzeczywiście okazało się najczęściej wskazywaną przez respondentów porą roku w kontekście zakochania, rewelacją stały się wypowiedzi, sugerujące, że to właśnie śnieżna aura stała u początku najbardziej trwałych związków. Twierdzenie, że zimą rodzi się wieloletnia miłość, to prawdopodobnie jeszcze zbyt wiele, ale autorzy badania dociekliwie szukają potwierdzenia dla postawionej hipotezy." zwierciadlo.pl/2014/seks/zima-%E2%80%93czas-na-milosc Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: pora roku a miłość 19.09.14, 11:23 poznaliśmy się na przełomie lata i jesieni. Razem jesteśmy od Sylwestra 2002/2003. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: pora roku a miłość 19.09.14, 11:49 Tego nie wiem, ale faktem jest że na przełomie wiosny i lata ludzie mocniej romansują Odpowiedz Link Zgłoś
mejerewa Re: pora roku a miłość 19.09.14, 11:53 Wiosna i lato sprzyja zakochaniu, romansom, większej aktywności seksualnej. Może związki oparte właśnie na tym są mniej trwałe. Ci, którzy dostrzegli się mimo grubych kurtek, czapek naciągniętych na oczy i czerwonych nosów kierowali się czymś więcej niż fascynacją erotyczną. To moje wnioski - tak samo sensowne, jak badania, które przytaczasz Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: pora roku a miłość 19.09.14, 12:04 Ależ wlaśnie świetne wnioski! To ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: pora roku a miłość 19.09.14, 15:45 No nie baaaaałdzo... Mój mąż zakochał się w moim zdjęciu w bikini z majowych wakacji.... Krąży po znajomych taka anegdota ze chodził i mówił: " ja chce...." Zamiast kropek mój login na sympatii Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: pora roku a miłość 19.09.14, 12:07 Nie wiem, ale mam nadzieję, że w moim przypadku się sprawdzi, męża poznałam w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: pora roku a miłość 19.09.14, 12:58 Czyli najtrwalsze zwiazki sa wsrod Eskimosow. Odpowiedz Link Zgłoś
fanny Re: pora roku a miłość 19.09.14, 13:29 Poznalam meza w grudniu a zakochalam sie w lutym, wiec pasujemy do ogolnej tendencji. Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: pora roku a miłość 19.09.14, 14:03 To zabawne, ale ja się zawsze zakochiwalam i we mnie się zakochiwali jesienią Jesień tak erotyczne mocno na mnie działa. Wiosny nie znoszę. Wiec trudno mi powiedzieć,bo jedne związki trwały kilka mcy, inne kilka lat. Teraz idę na rekord. Za tydzień mamy 7 rocznice ślubu, za miesiąc 10 lat bycia ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: pora roku a miłość 19.09.14, 15:27 shumi-mi-las napisała: > To zabawne, ale ja się zawsze zakochiwalam i we mnie się zakochiwali jesienią > > Jesień tak erotyczne mocno na mnie działa. Tru, jesień jest sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: pora roku a miłość 19.09.14, 14:10 Hmmm, faceta, z ktorym jak dotąd byłam najdłużej poznałam zima własnie. Do dzisiaj pamiętam swój wcurw, bo na naszą pierwszą randkę spóźnił się chyba ze 20 minut, a buło kilkanascie stopni na minusie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: pora roku a miłość 19.09.14, 14:18 Z moim mężem zaczęliśmy się spotykać w grudniu i jesteśmy ze sobą 15 lat. Moi rodzice tez jakoś zimą się zaczeli spotykać i są małżeństwem 47 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: pora roku a miłość 19.09.14, 15:18 Zawsze związki kończyłam i zaczynałam jesienią. Jesienią jest mój czas na zmiany, nowe otwarcia i takie tam życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: pora roku a miłość 19.09.14, 15:48 My się poznaliśmy w marcu, jego drugiej połowie. Ale ja zupełnie nie pamiętam tego spotkania, jak i wielu innych, bo to było zaraz po moich narodzinach. Jesteśmy ze sobą 21 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: pora roku a miłość 19.09.14, 15:57 W naszej ciekawej historii spotykania sie przed slubem wazna role odegrala pewna randka nad styczniowym morzem i kolejna z okolic BN. Wiec moze cos w tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś