Dodaj do ulubionych

włosy Olejnik

17.10.14, 16:39
Od długiego czasu zastanawiam się dlaczego jej włosy wyglądają tak niechlujnie,jakby w ogóle o nie nie dbała? No sorry;lubi ekskluzywne marki,drogie ciuchy,dba o dobór garderoby na butach kończąc,o figurze raczej też nie zapomina(bez wahań wagi przez lata,nogami też niedawno się chwaliła,że prawie bez cellulitu),a włosy suche bardziej niż pospolita trzcina,pozwijane czy też poskręcane w smętne strąki albo sterczące na wszystkie strony jakby piorun strzelił...No do programu to ją chyba czeszą,ale na imprezy już fryzjera sobie odpuszcza? No chyba,że mentalnie jest już czarownicą i teraz przeistacza się w nią fizycznie...A może to objaw menopauzy?
Obserwuj wątek
    • barbibarbi Re: włosy Olejnik 17.10.14, 17:05
      Ona ma chyba mało tych włosów i cienkie, pewnie chce je tak napuszyć żeby wydawało się że są gęste, a wychodzi to niechlujnie. Gdyby tak wyprostowała i wyczesała na gładko to pewnie miałaby 3 włosy na krzyż uncertain
      • iuscogens Re: włosy Olejnik 17.10.14, 17:09
        Wtedy lepiej obciac. Bo takie smetnie zwisajace, rzadkie i skoltunione wlosy pieknie nie wygladaja.
        • iuscogens Re: włosy Olejnik 17.10.14, 17:10
          Moze jednak nie tyle skoltunione co zmierzwione.
    • nangaparbat3 Re: włosy Olejnik 17.10.14, 17:21
      k873 napisała:

> Od długiego czasu zastanawiam się dlaczego jej włosy wyglądają tak niechlujnie,
      > jakby w ogóle o nie nie dbała? No sorry;

No wlasnie sorry - na wizji (czyli w pracy, czyli kiedy trzeba) wygląda RE-WE-LA-CYJ-NIE.
      Reszta to jej prywatna sprawa.
    • naomi19 Re: włosy Olejnik 17.10.14, 17:35
      Kurcze, myslalam, ze tylkoja mysle o jej wlosach podczas programu. Chcialabym o nie zadbac, nawilzyc, odzywic i wygladzic big_grin
    • aquella Re: włosy Olejnik 17.10.14, 17:48
      dla mnie ona to taka mieszanka starej Madonny z BB a nic nie ma tak koszmarnego jak zębiska
    • k1k2 Re: włosy Olejnik 17.10.14, 17:59
      Moze sie stylizuje a'la Courney Love
    • ida_listopadowa Re: włosy Olejnik 17.10.14, 19:20
      Tez to zauważyłam - to proste: slabe, cienkie, rozjaśniane włosy nie beda wyglądać idealnie. Maja tendencje do pasemkowania, nie błyszczą sie. Po uczesaniu szczotka natychmiast wracają do stanu sprzed czesania, tylko z przyklapem. Wbrew opiniom lepiej takie słowy wyglądają, kiedy sa proste i długie. Krótkie to juz w ogole masakra - nie ma z czego robic objętości
      • girl.anachronism Re: włosy Olejnik 20.10.14, 11:27
        Nie zgodzę się, mam cienkie i słabe włosy i dobre cięcie do linii brody podwaja ich objętość. Kluczem do robienia objętości przy takich włosach jest uniesienie ich u nasady, a nie "odrywanie" ich od głowy np. w połowie długości, bo to bardzo obnaża przyklap przy głowie i ich cieniznę. Dlatego muszą być lekkie, a więc krótsze i odpowiednio obcięte, muszą mieć nadany konkretny kształt.
        • mozambique Re: włosy Olejnik 20.10.14, 12:38
          czyli klasyczny angielski bob?
          z pracowitym podtapirowaniem samej góry i ładnym ugładzeniem przy twarzy ?
          • girl.anachronism Re: włosy Olejnik 20.10.14, 23:22
            Tak, bob, ale miałam kiedyś cudną fryzjerkę która obcinała mnie tak, że nie musiałam nic specjalnego robić, wystarczyło suszenie głową w dół i podkręcenie końcówek do twarzy. Raz wypróbowałam też proszek unoszący i było spoko. Tapirów nie stosuję bo nie umiem smile I bez tego wygląda w porządku, absolutnie nie wyobrażam sobie że mogłoby być lepiej w prostych, długich włosach. Wyglądałam w takich jak smętna wierzba.
    • mozambique Re: włosy Olejnik 20.10.14, 11:22
      patrząc na nią w tvn raczej podejrzewam ze jej NIE czeszą
      te splątane poskrecane , potargane, strąki okropne ją posatrzają
    • triss_merigold6 Re: włosy Olejnik 20.10.14, 11:23
      Za każdym razem jak na nią patrzę mam ochotę babę uczesać.
    • lilly_about Re: włosy Olejnik 20.10.14, 11:28
      No i niestety te jej włosy skupiają całą uwagę widza. Okropne.
      • mozambique Re: włosy Olejnik 20.10.14, 12:36
        taki urok ekranu telewizyjnego - zwraca uwaga widza na kazdy szczegół facjaty - za duzo loczków , za duzy kolczyk , za żółte zęby, za kolorowa twarz ,

i dlatego kazdy operator kamery w tv powie ci "spokój na glowie, tylko spokój na glowie" smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka