wronka32 25.01.08, 11:38 Dziewczyny polecicie jakiegos endokrynologa w Toruniu? Prosze o namiary (łacznie z nr tel.) Z góry dziękuję ! Edyta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantusia1 Re: Endokrynolog w Toruniu...PILNE 25.01.08, 13:25 ja z małym chodzę do dr Radziszewskiej. Bardzo fachowa i miła kobieta. Przyjmuje w poradni przy szpitalu dziecięcym, telefonu nie pamiętam, ale znajdziesz w książce Odpowiedz Link
wronka32 Re: do jolantusia 25.01.08, 14:52 Wielkie dzięki ,.,,ale chodzi mi o endokrynologa dla mnie ,,,czyli osoby dorosłej ... Odpowiedz Link
m_anula Re: Endokrynolog w Toruniu...PILNE 25.01.08, 19:30 Ja chodze do doktora Kowalczyka do Matopatu. Jestem z niego zadowolona. Co prawda moje problemy z tarczyca nie sa poważne ale przez cała ciąze opiekował sie mna ustalał mi leki.Koszt wizyty 80 zł Odpowiedz Link
deepblueangel Re: Endokrynolog w Toruniu...PILNE 27.01.08, 08:44 Ja chodzę prywatnie do dr Wojnowskiego. Przyjmuje prywatnie na Chełmińskiej. Jest świetnym specjalistą i co najważniejsze traktuje człowieka poważnie, a nie jak kolejny numerek z poczekalni. Odpowiedz Link
eska19 Re: Endokrynolog w Toruniu...PILNE 04.02.08, 08:45 Polecam dr Witkowską , przyjmuje na Rudaku w przychodni. Telefonu aktualnie nie mam, dzwonic na przychodnie - 056 654 78 20 Odpowiedz Link
ireland1 Re: Endokrynolog w Toruniu...PILNE 11.04.08, 22:35 Podnoszę temat,bo sama szukam dobrego endokrynologa i jestem ciekawa czy kogoś znalazłaś?A może kogoś jeszcze polecicie? Odpowiedz Link
deepblueangel Re: Endokrynolog w Toruniu...PILNE 13.04.08, 20:52 Ja od 2 mc żyję z wizją podejrzanego Hashimoto, niestety polecany przeze mnie powyżej lekarz chciał mi zaordynować leki, które mogłyby mi zaszkodzić, więc obecnie czekam na wizytę u nowego endo. Jak mi się uda i za tydzień będę "po" to dam znać czy warto się fatygować. Odpowiedz Link
ireland1 Re: Endokrynolog w Toruniu...PILNE 13.04.08, 20:55 Nie wiem co to jest,ale brzmi groźnie!Słyszałam o dr Krzemkowskiej z Uniwersyteckiej i chyba się do niej wybiorę?!A Ty do kogo idziesz?? Odpowiedz Link
wronka32 Re: Endokrynolog w Toruniu...PILNE 17.04.08, 14:40 Mi ktoś polecał dr Krzemkowską na innym forum .... Na Uniwesrsyteckiej przyjmuje tylko prywatnie ..(chyba we wtorki, w nowym budynku)ale nie mam do niej kontaktu. Ja byłam u dr Komorowskiego - poleconego przez moja koleżankę. Przyjmuje prywatnie w "Naszym Lekarzu" - w czwartki i chyba co druga sobotę. Odpowiedz Link