Dodaj do ulubionych

Ja się nie nadaję

01.11.14, 18:03
do życia w dobie portali społecznościowych.
Właśnie usypiam mojego 5,5-miesięcznego syna, weszłam na Google+ pooglądać zdjęcia, z boku zwisało jakieś okno z nową wiadomością, to kliknęłam, a tam mi mój kuzyn gratuluje ciąży. Wychodzę na nieuprzejmą, a jestem tylko nieogarnięta.

Dajecie radę być na bieżąco z tym wszystkim, do czego się pozapisywałyście? Bo ja mam czasem ochotę zamieścić sobie opis "Jeżeli nie odpowiadam na Twoje wiadomości, to nie znaczy, że Cię chcę obrazić, po prostu bywam tu z rzadka i nie wiem, gdzie co jest".
Obserwuj wątek
    • malowanka06 Re: Ja się nie nadaję 01.11.14, 19:48
      i to jest dobry dopisek. Chociaż jeśli gdzieś "się zapisałam"-staram się tam zaglądać wink
      • t.tolka Re: Ja się nie nadaję 01.11.14, 20:01
        Daje rade, bo w necie jestem tylko na gazecie.
        Nigdzie wiecej..
        I bardzo mi z tym dobrze.
    • zona_mi Re: Ja się nie nadaję 01.11.14, 20:08
      Zupełnie nie daję sobioe rady z Twitterem.
      Najlepiej czuję się na Gazecie i Facebooku (cudowne wygaszanie i nieobserwowanie "znajomych"), ogarniam też poczty różne.
      Ale staram się ograniczać bodźce w miarę możliwości.
      Nie jarzę kręgów Google - to dla mnie jakiś kosmos, ale widzę tylko na poczcie na szczęście.
    • cosmetic.wipes Re: Ja się nie nadaję 01.11.14, 20:18
      Nie jestem nigdzie zapisana, dlatego ci, których faktycznie mam w doopie nie zdają sobie z tego sprawy big_grin
      • aqua48 Re: Ja się nie nadaję 01.11.14, 22:56
        cosmetic.wipes napisała:

> Nie jestem nigdzie zapisana, dlatego ci, których faktycznie mam w doopie nie zd
        > ają sobie z tego sprawy big_grin

To tak jak ja smile
    • rosapulchra-0 Re: Ja się nie nadaję 01.11.14, 20:19
      No właśnie dzięki tobie odkryłam tę opcję.
    • feel_good_inc Gógle plus? 02.11.14, 18:31
      Toto co nikt się nie zapisywał nawet kiedy zmusili do połączenia z kontem jutuba? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka