ichi51e 13.11.14, 21:34 Czy ktos probowal nie-mycia wlosow? Tzn splukuje sie regularnie ciepla woda masuje glowe a one sa zdrowe piekne swiecace i naturalnie natluszczone...? Po jakims czasie. Podobno. Czy to w ogole jest mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: Mycie wlosow 13.11.14, 21:39 Mycie bez szamponu znane jest od dawna, dziewczyny myja roztworem sody, splukują roztworem octu i wlosy maja piekne. Kiedys probowalam i faktycznie moje wiotkie włosy były w dobrej kondycji. Teraz myje balsamem myjacym Sylveco i długo go nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Mycie wlosow 13.11.14, 21:44 przeciwcialo napisała: > Teraz > myje balsamem myjacym Sylveco i długo go nie zmienię. Dlaczego? Przyznam, że mnie zaintrygowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Mycie wlosow 13.11.14, 22:04 Cudny jest po prostu. Dla mnie idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Mycie wlosow 13.11.14, 22:00 Zuzylam jedna butelke i o ile na poczatku bylam zachwycona to pozniej mialam wrazenie niedomytych włosów, zaczelam tez miec problem ze skora glowy.A szkoda, bo wydawalo mi sie,ze trafilam na idealny produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Mycie wlosow 13.11.14, 21:57 nie mam odwagi....heheh ale jak bym miała możliwość niewychodzenia z domu przez miesiąc to może mogłabym spróbować.... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Mycie wlosow 13.11.14, 22:03 musiałyby to być wakacje w głuszy, jednak latem więcej wystawiam się na widok ludzki... chyba, że do mamuni pojadę i odmówię wychodzenia na zakupy.. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Mycie wlosow 13.11.14, 23:07 Sama woda (doslownie) ppodobno mozna ale raczej krotkie wlosy i rzecz jasna nie mozna uzywac zadnych kosmetykow stylizujacych. Zadnych. Znam faceta ktory tak robi. Wlosy wygladaja ok. Ale wlosy krotkie. Nie wierze ze z dlugimi sie da. Mycia soda/odzywkami tp nie komentuje, bo to zupelnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś