milka_milka 16.11.14, 22:54 Jakaś mało kumata jestem - czy ktoś może mi prosto i łopatologicznie wytłumaczyć zakończenie filmu? Nie dość, że połowy dialogów nie sposób usłyszeć i zrozumieć, to jeszcze zakończenie jakieś takie mało jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demonii.larua Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 00:49 Nie opowiadać! Bo przegapiłam i chcę obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 07:38 Dobra, to wytłumaczyć za tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś
depompadur Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 09:11 Też tak myślę. Jedno tylko pytanie: co to za trup był w bagażniku? Bo się pogubiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
lu31 Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 09:19 trupem był były żołnierz, ten co gra w "Lekarzach" Odpowiedz Link Zgłoś
depompadur Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 09:26 Podziękowała Nie wiem czemu myślałam, że to ten Ukrainiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 09:23 Uwaga, te które nie chcą znać odpowiedzi na powyższe pytanie - proszę nie czytać odpowiedzi! W bagażniku był Ważny Pan Generał sił specjalnych, mózg całej intrygi, który zlecił Ewie i Topie bum w chatce strażników, żeby ułatwić sobie przemyt broni na Ukrainę. W bagażnik wpakował go Topa po tym, jak wylecieli razem z okna mieszkania tego drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.doris Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 14:41 Nie żaden generał tylko Robert Korda, były dowódca Ewy z Afganistanu. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 15:36 A do kogo Topa strzelił? Dobił dowódcę? Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 15:39 mi się wydaje że strzelił żeby Rebrow myślał że popełnił samobójstwo - też takie wrażenie początkowo odniosłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 15:43 Albo dobił dowódcę, albo strzelił, bo wiedział, że jest pościg, a to spowodowało, że w tym kierunku skierowano pościg. To by wyjaśniało w jaki sposób odnaleźli ślad Rebrowa po zmianie ciuchów z Szeptunem. Najpierw przecież gonili Szeptuna. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 09:20 Zakończenie w skrócie można streścić tak - będzie drugi sezon jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 10:18 To fajnie, bo 'Wataha' mi się spodobała Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 15:24 Obejrzałam, jak dla mnie jest całkiem jednoznaczne, tzn. wiadomo, kto z kim i co, tyle że winni nie zostali (a przynajmniej nie wszyscy) ukarani. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Wataha - zakończenie 17.11.14, 19:45 Paskudne jesteście, ja dopiero dzisiaj obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś