Dodaj do ulubionych

internetowa randka

11.12.14, 00:14
Denerwuje się. W sobote przylatuje do mnie chlopak z ktorym dlugi czas rozmawiam netowo. Mialyscie kiedys takie randki? I jak tam bylo rozczarowanie czy wrecz przeciwnie?
My juz wiem, ze napewno sie przyjaznic bedziemy. Wspolny zawod, zainteresowania. Ze zdjec sie sobie podobamy ale nie licze, ze bedzie cos wiecej poza przyjaznia.
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: internetowa randka 11.12.14, 00:48
      Ja się zakochalam przez gg i mój facet też,na pierwszym spotkaniu wyladowalismy w łóżku,siedem lat razem,dwa małżeństwem. Powodzenia.
    • paliwodaj Re: internetowa randka 11.12.14, 00:51
      Trudno powiedziec Czy ktorys z nas miala randke z tym chlopakiem , w sumie przez internet to nic nie wiadomo. Podobno teraz to szybciej idzie niz onegday, ludziska zanim sie spotkaja po zdjeciach juz wiedza ze sie kochaja - tak wiesc niesie dzis sie randkuje
      Warto byc podwojnie wyczulonym
    • paliwodaj Re: internetowa randka 11.12.14, 00:54
      Jolka ale teraz on za nudny dla ciebie, jak tu pisalas
    • eliszka25 Re: internetowa randka 11.12.14, 06:29
      w taki sposob poznalam mojego meza smile. z ta roznica, ze my rozmawialismy tez przez telefon. znalismy swoje glosy, ale nie mielismy swoich zdjec. na spotkanie szlismy z nastawieniem, ze w najgorszym razie po prostu sie upijemy i to bedzie pierwsza i ostatnia randka. jednak nie musielismy sie upijac. jestesmy razem juz 13 lat i mamy dwoch wspolnych synow.
    • mozambique Re: internetowa randka 11.12.14, 10:23
      a wydepilowana ?
      • kfugktru23 Re: internetowa randka 30.04.17, 08:34
        Po brazylijsku?
    • kasiek9191 Re: internetowa randka 12.08.15, 13:14
      Witam,
      Jeśli chodzi o internetowe randkowe... to czy tak naprawdę można znaleźć przez internet normalnego faceta ? Otóż spotkałam się wczoraj przez internet z mężczyzną, który ma prawie 30 lat. Okazało się, że bardziej był zainteresowany igraszkami ze mną niż tym spotkaniem. Byłam taka zorientowana, że tak naprawdę nie wiedziałam co robić. Po tym dziwnym spotkaniu czy też randce (nawet nie potrafię napisać co to było) napisałam mi odpowiedź na moje pytanie jakie napisałam mu przed spotkaniem czy to on. Powiedzcie mi co to ma być ? Teraz się nie odzywa, a ja zastanawiam się czy miałam mu odpisać na tamten sms. Choć dziwnie się z tym czuję, bo nie powiem, że mi się nie podobał wręcz przeciwnie.
      • kfugktru23 Re: internetowa randka 30.04.17, 08:36
        A kasa się zgadza?
    • shell.erka Re: internetowa randka 12.08.15, 13:55
      Z jednym takim bardzo długo się przyjażnilam, a z innym jestem osiem lat po slubie wink
    • morgen_stern Re: internetowa randka 12.08.15, 14:00
      To znowu ty? Co szuka męża za granicą? Ile będziesz tych nicków zakładać?
    • jola-kotka Re: internetowa randka 12.08.15, 19:12
      Po dlugiej znajomosci gg i telefon pierwsza randka skonczyla sie w lozku,razem jestesmy osiem lat i jest super.
    • jola-kotka Re: internetowa randka 12.08.15, 19:13
      Arrrr
    • kfugktru23 Re: internetowa randka 30.04.17, 08:36
      Spokojnie, pierwszy raz podobno nie boli.
      • cauliflowerpl Re: internetowa randka 30.04.17, 09:39
        Zwłaszcza po ponad dwóch latach.
        • kfugktru23 Re: internetowa randka 30.04.17, 09:48
          Oj tam... omieciecie pajęczyny i możecie się przyjaźnić.
        • gama2003 Re: internetowa randka 30.04.17, 10:03
          cauliflowerpl napisała:

> Zwłaszcza po ponad dwóch latach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka