inez21 20.12.14, 11:08 Warszawianki czy mogłybyście mi polecić jakiś fajny spektakl w warszawskich teatrach na który można wybrać się całą rodziną z 10 i 14 -latkiem? Chciałabym zrobić rodzinie taki świąteczny prezent pomóżcie bo wiem że emama zawsze doradzi najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Teatr w Warszawie 20.12.14, 12:01 "Zorro" w Teatrze Komedia, ale widzę że już nie ma spektakli. Byłam na tym w zeszłym roku z 9-latkiem, super. Buffo - większość śpiewogier, ładnie zatańczone, efektowne stroje, dynamiczne, też chłopakom powinno się podobać. "Tytus, Romek i Atomek" w Teatrze Kamienica, jeśli ktoś lubił te komiksy to powinno się podobać, ale dla 14-latka zbyt dziecinne (za to cała sala tatusiów bawiła się znakomicie). Odpowiedz Link Zgłoś
pamel-a1000 Re: Teatr w Warszawie 20.12.14, 15:34 polecam przedstawienia w teatrze kwadrat, np.szalone nozyczki, sa niby od lat 16, raz widzialam, ze 7 latki nie chcieli wpuscic Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Teatr w Warszawie 20.12.14, 16:33 jeśli możesz poczekać do połowy stycznia, to też polecam "Zorro". Byliśmy teraz, z okazji Mikołajek, synowi bardzo się podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś